O nama - RESTORAN GAVEZ

Restoran Gavez je prijatni i intimni prostor, ušuškan u zelenilo bujne vegetacije na Adi Ciganliji koji je upućen na urbanu publiku željnu neformalnog pristupa u čemu istrajava dugi niz godina. Naš restoran je počeo sa radom 1998. godine i nalazi se tačno između veslačkog kluba “Grafičar”, sa jedne strane i restorana “Verige”, sa druge strane, samo 20-ak metara nakon skretanja prema jezercetu “Safari”.

Kapacitet našeg preterano šarmantnog restorana je 200 sedećih mesta, a uskoro se očekuje i proširenje prostora. Kultna beogradska grupa “Neočekivana sila koja se iznenada pojavljuje i rešava stvar” jednom prilikom je uspela da okupi 600 duša. Ljudi koji su posetili klub Gavez koji se nalazi u neposrednoj blizini grada, uglavnom imaju osećaj, kao što jedan gost reče: “Da se nalazi u dubini tajlandske prašume”.

Ponuda restorana Gavez obuhvata veliki izbor specijaliteta domaće kuhinje koji će oduševiti sve prave gurmane: meso i krompir ispod sača, tradicionalna kuvana jela: svadbarski kupus, kiseli kupus sa kolenicom ili rebrima, riblja čorba, pasulj, “gravče na tavče”, sarme u listu vinove loze, punjene tikvice i paprike, raznovrsna ponuda jela sa roštilja, ali i sofisticirane salate sa neobičnim prelivima, riblja čorba, potaži od raznoraznog povrća, riba na žaru, kao i gulaš “Burginjon”. Nismo zaboravili ni vegetarijance kojima nudimo veliki izbor oborka, a postoji i mogućnost naručivanja hrane unapred, putem telefona gde se mogu naći pravi specijaliteti, kao npr. “štuka na mlinarev način”.

Restoran Gavez može da se pohvali i bogatom ponudom pića vrhunskog kvaliteta koje se nabavlja od malih proizvođača i školovanih stručnjaka. Svim ljubiteljima žestine preporučujemo izvrsne rakije: kajsija (nagrađivana na Novosadskom sajmu), arhivska šljivovica stara 15 godina i odlična lozovača. Imamo i zanimljivu skalu domaćih likera od koprive, drenjine, oraha, višnje, hrastove sjajnice, bele mahovine, kao i jedinstven izbor travarica.

Od piva u našoj ponudi nalaze se popularna domaća piva: Jelen, Lav, Nikšićko, Zaječarsko – svetlo i tamno. Ako ste ipak više za vino, možemo Vam preporučiti domaća, suva vina, odličnog kvaliteta. Naravno, mineralna voda, limunada, domaća i nes kafa, sokovi, gazirani i negazirani su sastavni deo našeg asortimana. Odskora, u našu ponudu uvrstili smo sveže ceđene sokove od različitog voća i povrća.

U našem restoranu se, takođe, insistira na širokom dijapazonu kulturnih sadržaja: koncerti alternativnih muzičkih pravaca (rege, rok, džez, pop, fanki), organizacija filmskih projekcija (npr. u našem klubu se desila premijera filma “Težina lanaca” Borisa Malagurskog), pozorišnih predstava, izložbi slika, pesničkih večeri i humanitarnih događaja.

Jedini smo klub u gradu gde je svoj dobrotvorni koncert održao Beogradski hor sa 32 učesnika, a ceo prilog je išao za pomoć deci izbeglica iz Srpske Krajne 1995. godine. Takođe, u našem klubu se održava “Reggae festival”, svakog petka veče tokom trajanja letnje sezone. Možete nas posetiti i sa Vašim ljubimcem, jer smo “pet friendly”.

Restoran Gavez nudi i mogućnost organizacije svih vrsta proslava, kao što su: svadbe, rođendani, proslave firmi i organizacija. U skladu sa Vašim željama i zahtevima, naša ponuda obuhvata kompletan ketering, sa celokupnim asortimanom pića, kao i mogućnost dekoracije čitavog prostora po dogovoru. Ako nemate spremnu muziku, vrlo rado ćemo Vam preporučiti neke odlične bendove, u skladu sa vrstom događaja i muzičkim ukusom slavljenika. Takođe, u našoj ponudi je i angažovanje dečijeg animatora.
Provedite se kao nikada do sad, posetite jedinstveni restoran Gavez na Adi Ciganliji!

Radno vreme:

-Letnje: ponedeljak – četvrtak od 14-23h
petak, subota i nedelja od 12-00h

Zimsko: petak, subota i nedelja od 12-00h
(ukoliko ne postoji drugačiji dogovor sa gostima)

Restoran Gavez, Ada Ciganlija 281, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Restorani
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Restoran Gavez
  • restoran Gavez,
  • restoran Gavez Ada Ciganlija,
  • restoran Gavez Čukarica,
  • restoran Gavez radno vreme,
  • Gavez restoran,
  • Gavez restoran Beograd,
  • Gavez restoran Ada Ciganlija,
  • restoran Ada Ciganlija,
  • Gavez Beograd