Restoran Romanija

  • 7
4.80 | 10 ocena

O nama - RESTORAN ROMANIJA


Novootvoreni restoran nacionalne kuhinje Romanija smešten je u ulici Jakovački Kormadin 7, na teritoriji opštine Surčin, između naselja Surčin i Jakovo. Nalazi se u sklopu istoimenog ugostiteljskog objekta, gde su Vam pored vrhunskih kulinarskih specijaliteta na raspolaganju i svečana sala za svadbe, frizersko-kozmetičke usluge, apartman i sobe za mladence i njihove goste.

Sama firma Romanija osnovana je 1999. godine i uspešno posluje već punih 15 godina. Od samog početka bavimo se uslužno - ugostiteljskom delatnošću. Sve je krenulo od proizvodnje i prerade mesa, da bi stalnim investiranjem u razvoj firme, danas svojim klijentima mogli da pružimo uživanje u predivnom kompleksu restorana Romanija u Jakovu.

Restoran Romanija iz Surčina savršen je spoj tradicionalnog i savremenog. Uz predivan ambijent, ljubazno osoblje, hranu koja će zadovoljiti i ukuse najvećih gurmana uvodimo Vas u svet u kome je sve podređeno Vašem uživanju. Naši vrhunski majstori kulinarstava za Vas spremaju hranu od najsvežijih namirnica, koja se dostavlja direktno iz naše prerade mesa.

U našem restoranu nacionalne kuhinje spremamo za Vas specijalitete nacionalne kuhinje, veliki izbor jela sa roštilja, pečenje i sač, a da bi užitak u hrani bio potpun tu je i veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića.

Radno vreme:
Svih sedam dana u nedelji od 08-23h

Vaš sto u restoranu Romanija možete da rezervišete na sledeće brojeve telefona:
0 11/844 16 49
0 62/575 665
063/575 665


Dobro došli u mesto vrhunskog ukusa!

Restoran Romanija, Jakovački Kormadin 7, Surčin (na putu za Jakovo).

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Restorani
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Restoran Romanija
  • restoran romanija,
  • restoran romanija surcin,
  • restoran romanija jakovo,
  • Restoran Romanija radno vreme