Riblji restoran Kapetan Greška

  • 1
  • %
3.78 | 9 ocena

O nama - RIBLJI RESTORAN „ KAPETAN GREŠKA“


Riblji restoran „Kapetan Greška“ ime je dobio po poznatom kapetanu koji je simpatični nadimak Greška dobio još za vreme svoje propravničke službe na jednom brodu. Kucajući izveštaj, njegov pretpostavljeni mu je sugerisao na greške prilikom kucanja, ali je tog dana kapetan Greška nekoliko puta pogrešio u kucanju, zato mu je i dan danas ostao nadimak Greška, po kome će restoran kasnije dobiti ime. Kapetana Grešku i danas svi alasi znaju ali ne po greškama, već po pravom kaspetanskom i pecaroškom umeću, koje je preneo na svog sina.

Vlasnik je želeo da svoju ljubav prema reci i rečnim specijalitetima, prenese i na svoje sugrađane. Zajedno sa suprugom i decom otvorili su svoj restoran„ Kapetan Greška“ koji će Vas očarati toplom i prijatnom atmosferom, i ambijentom punim cveća i brodskih detalja. Ukusno namešteni enterijer sa dve prelepe terase, prepune cveća, na kojima možete uživati u pogledu na reku Savu.

„Kapetan Greška“ je mesto gde su svi dobrodošli, gde nije važno kako ste se obukli, mesto gde možete na miru popiti kafu ili ručati, mesto gde imate privatnost i osećaj kao da ste kod kuće.
Ukoliko ogladnite možete probati neki od ribljih specijaliteta,kao što su riblja čorba i riba spremljena na tanjirači i roštilju. Specijaliteti su napravljeni od uvek sveže ribe, koju za njih nabavljaju iskusni rečni alasi.

Osim ribljih specijaliteta, na meniju su i domaća jela, kao što su sarma, kiseli kupus, pasulj, gulaš.
Riblji restoran „Kapetan Greška“ organizuje i sve vrste proslava, kao što su rođendani, venčanja, krštenja do 50 ljudi.

Zaboravite na probleme i uživajte u ljuljuškanju na talasima i odličnoj hrani.

Radno vreme:
Zimsko radno vreme: 13-21 h
Letnje radno vreme: 9-23h

Adresa: Savski kej(Blok 70)

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Restorani
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Riblji restoran Kapetan Greška
  • Riblji restoran kapetan Greška,
  • Riblji restoran Novi Beograd,
  • Riblji restoran Beograd,
  • kapetan Greška Beograd