Caffe Restoran VIP Impress

  • 1
0.00 | 0 ocena

O nama - CAFFE RESTORAN VIP IMPRESS


Caffe Restoran "VIP Impress" otvoren je 2009. godine, u samom centru Zemuna, u okviru SRC Pinki. Jedinstvene atmosfere i bogate ponude, savremenog enterijera uz direktan izlaz na zatvoreni bazen i galeriju, Caffe Restoran "VIP Impress" je mesto na kome ćete uživati u svako doba dana.

Veliki izbor specijaliteta od kafe i široka lepeze čajeva čini naš caffe idealnim mestom za savršen početak dana, uz omiljenu šoljicu kafe i štampu. Naša ponuda obuhvata i širok asortiman pića, shake napitaka i selekcije vrhunskih domaćih i stranih vina.

Kada poželite kratak predah u toku dana, svratite do restorana "VIP Impress" na ukusan ručak. Kuhinja se bazira na poznatim specijalitetima evropskih kuhinja, od laganih obroka, salata i sendviča, preko pasta i pizza, do specijaliteta od mesa.

Caffe Restoran "VIP Impress" nudi i mogućnost organizacije različitih vrsta proslava, kao što su: proslave preduzeća, doček Nove godne, rođendani, manja svadbena veselja... Pored moderno uređenog i klimatizovanog prostora kapaciteta oko 100 mesta, gostima je na raspolaganju i prostrana bašta.

Naše profesionalno i ljubazno osoblje preuzeće brigu o svim sitnicama kako bi Vaša zabava protekla na najbolji mogući. Svim gostima koji dolaze sopstvenim vozilom obezbeđen je veliki parking prostor, kao i brz Wi-Fi internet.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem telefona ili e-maila:
tel: 011/377-15-15
mob: 060/828-61-68
e-mail: impress.zemun@gmail.com

Radno vreme: 08-00h

Pratite nas putem društvenih mreža:
Facebook: www.facebook.com/impress.zemun
Instagram: www.instagram.com/impresszemun

Caffe Restoran VIP Impress, Gradski park 2, Zemun, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Restorani
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Caffe Restoran VIP Impress
  • Caffe Restoran VIP Impress,
  • Caffe Restoran VIP Impress Zemun,
  • Restoran VIP Impress Beograd,
  • Caffe Restoran VIP Impress u Beogradu,
  • Caffe Restoran VIP Impress radno vreme,
  • Caffe Restoran VIP Impress Hala Pinki