Restoran Kod Debele Berte

5.0 | 2 ocena
Ulica: Ivice Devčića 1a
Grad: Beograd
Opština: Čukarica
Restoran Kod Debele Berte
Telefon: 011/

O nama

KOD DEBELE BERTE


Krajem marta, ponuda beogradskih lokala u kojima se toči dobro pivo i jede dobra hrana, obogaćena je pubom “KOD DEBELE BERTE”. Lokal interesantnog imena nalazi se u ulici Ivice Devčića broj 1a, na Banovom brdu, samo nekoliko stotina metara ispod Požeške ulice.

Ono što ovaj pub čini interesantnim je sama unutrašnjost u kojoj dominiraju masivni bar, ogledala i uz sve to, neizbežna “engleska zelena”, boja karakteristična za prave pubove. Lokal se sastoji iz dva dela, gde je u prvom delu, akcenat stavljen na “barsko” sedenje, odnosno sedenje za barskim stolovima, kao i samim barom, dok je u drugom delu, u sklopu kojega je i galerijski deo, postavka klasičnog restoranskog tipa.

Kapacitet lokala je 35 sedećih (restoranskih) mesta, kao i 20 mesta za barom i barskim stolovima. Takođe, lokal poseduje i letnju baštu, okruženu zelenilom, gde se može smestiti 60 gostiju.

Ono što je važno napomenuti, a čini pub “KOD DEBELE BERTE” različitim od drugih, je izbor od devet vrsta kobasica, kao i jelo koje možete probati samo ovde, a to je svinjska butkica u tamnom pivu. Naravno, uz pomenute kobasice i butkicu, trebali bi probati i sjajan ćevap, ražnjić ili špic-rebra sa pikatnim sosom...

Svakog petka u pubu je “živa svirka”, melodije koje će svakoga oraspoložiti i razveseliti. Svake druge subote, u bašti se kuva neko jelo u kazanu (gulaši, paprikaši...), kojim vlasnici časte svoje goste i sve to uz zvuke gitare, pa do kasno u noć.

Bez obzira na sve Vaše obaveze, pub “KOD DEBELE BERTE” je mesto koje morate posetiti, a mi smo sigurni da ćete dolaziti opet. Pub je otvoren svakim danom od 10:00, pa do 24:00, sem petkom i subotom kada je radno vreme do 02:00. Pozivamo Vas da se sami uverite u istinitost naših reči i da čim budete mogli posetite pub “KOD DEBELE BERTE”.

Cenovnik

1. Guarana
150 rsd
2. Orangina
160 rsd
3. Limunada
140 rsd
4. Cedjena pomorandža
180 rsd
5. Nektar life (Jabuka, Pomorandža, Ananas, Breskva, Crna ribizla, Jagoda, Višnja, Paradajz)
140 rsd
Pogledajte ceo cenovnik
Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Restoran Devetka, Kneza Viseslava 25, Kosutnjak, Čukarica, Beograd
  Restoran Cukaricki san, Beogradskog Bataljona 25, Beograd, Čukarica, Beograd
  Restoran Allegro, Stevana Đurđevića Trošarinca 3, Čukarica, Beograd
  Luft cafe restoran, Požeška 10, Čukarica, Beograd
  Restoran 10 u pola s lukom, Stanka Opsenice 1, Čukarica, Beograd
  Spice Indijski restoran, Žarkovačka 21a, Čukarica, Beograd
  Restoran Druga Kuća, Šumadijski trg 6a, Čukarica, Beograd
  Adler Restoran, Radnička 9, tc. Ada Moll, Čukarica, Beograd
  Restoran Princ, Paštrovićeva 2, (Hipodrom), Čukarica, Beograd
  Maximilian Restoran, Beogradskog bataljona 4, Banovo Brdo, Čukarica, Beograd