Vratite se na mobilnu verziju sajta
Posteri Posteri - ove stamparije nude uslugu stampe postera, saznajte sve u vezi izrade postera, kao i cene i akcije za stampanje postera www.navidiku.rs PosteriPOSTERI Beograd, Stampanje postera cena POSTERI Šabac, Stampanje postera cena POSTERI Pančevo, Stampanje postera cena POSTERI Novi Sad, Stampanje postera cena POSTERI Novi Beograd, Stampanje postera cena POSTERI Čukarica, Stampanje postera cena POSTERI Palilula, Stampanje postera cena POSTERI Rakovica, Stampanje postera cena POSTERI Stari grad, Stampanje postera cena POSTERI Voždovac, Stampanje postera cena POSTERI Vračar, Stampanje postera cena POSTERI Zemun, Stampanje postera cena POSTERI Zvezdara, Stampanje postera cena POSTERI Borča, Stampanje postera cena

Posteri

Poster bismo mogli definisati kao štamparski promo materijal. Upotreba postera česta je u promociji proizvoda i usluga. To mogu biti reklame za koncert, izložbe, razne akcijske popuste, događaje u gradu... 

Fotoposteri

Možda su klasične fotografije, ma kojih dimenzija one bile, isuviše male za vas i želite neke specijalne trenutke da obeležite kako i dolikuje, na fotoposteru velikog formata? Ovakve drage slike, koje svakoga dana gledate na svom zidu, svakako će vam uvek popravljati raspoloženje i vraćati osmeh na lice. 

Posteri – izrada

Samo je mašta granica – možete izabrati neku fotografiju koju ste sami uslikali, ili prosto – „skinuti“ sa interneta omiljenu reprodukciju, ilustraciju... Sve što vam kasnije ostaje, jeste da uživate u posterima HD rezolucije. 
Ovakvi posteri se izrađuju uz pomoć specijalnog plotera, rade se na mat fotopapiru, rezolucije 2400x1200 dpi, a uz poster ćete dobiti dve lajsne, gornju i donju, i kukicu, da se poster lepo montira na vaš zid. 
Obrada fotografije podrazumeva prilagođavanje vaše slike ili fotografije formatu koji ste izabrali za fotoposter.
Sliku koju želite na vašem posteru možete doneti lično, u elektronskoj formi, ili je poslati putem mejla. Ukoliko dolazite u štampariju, taj dolazak svakako iskoristite da pogledate već ranije urađene postere, možda vam se rodi i neka nova ideja.

Kako odabrati sliku sa interneta?

Vi ste možda pronašli sliku koja vam se dopada, ali ona možda nije odgovarajuće rezolucije. Šta će se desiti tada? Ako je slika niske rezolucije, a mora da bude uvećana, odnosno „razvučena“ na veliki format, svakako će biti mutna, nejasna. Zato morate pratiti par saveta kako da odaberete fotografiju sa interneta koja će i u štampi biti dovoljno kvalitetna. Jer, ekranski prikaz je jedna stvar, a štampa nešto sasvim drugo.
Birajte slike koje su veće od 2 mega piksela, jer ovo je najmanja rezolucija koja će dati kvalitetnu fotografiju na posteru. 4, 6, 8 megapiksela, povećavaju sigurnost da će takve fotografije biti jasne i oštre.

Posteri za decu

Deca obožavaju crtane filmove, i svakako će se oduševiti ako im poklonite poster sa likovima crtanih junaka. Ovo je veoma lep i jednostavan način da se dečija soba ukrasi. Na posterima za decu, mogu se naći i različiti motivi bajki, a takođe postoje i edukativni posteri, takozvani, posteri znanja. Oni mogu govoriti o životinjama, ljudskom telu, zanimanjima ljudi... Na vama je da odaberete postere kojima će vaši mališani biti najzadovoljniji.

Posteri – cena:

Cena zavisi od veličine postera, kao i od tiraža. Navešćemo neke primere cena: posteri B3 formata (350 x 500 mm), do deset komada, cena po komadu je 100 dinara, od 50 do 100 komada – 60 dinara; ili – posteri formata A1 (594 x 841 mm), do deset komada, cena po komadu je 400 dinara, a od 50 do 100 komada, cena po primerku je 200 dinara. Za količine veće od 100 komada, štamparije obično predlažu dogovor.
*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate štamparije ispod teksta.

Autor:
Ako Vam se svideo tekst podržite nas:
Vaši utisci, mišljenja i pitanja na temu Posteri
Napišite komentar:
Marina Dakic

Petak, 14.12.2018. 11:11

Veoma lepe i kvalitetne postere sam uradila kod Biograf Plus. Zadovoljna sam ne samo kvalitetom vec i ceno koja je pristupacna za svaciji dzep.

Matija Lukic

Petak, 13.07.2018. 09:04

Po meni su posteri jedna jako zanimljiva stvar. Pomocu njih mozete da ispunite svom detetu zelju i da se u njegovoj sobi na zidu nalazi njegov omiljeni crtani lik, fudbaler ili nesto sasvim drugo sto dete voli i da na taj nacin ulepsate i upotpunite njegov kutak u kojem boravi.

Jovana Milinkovic

Petak, 03.02.2017. 09:05

Licno mislim da su u danasnje vreme posteri poprilicno postali nepotrebni. Sve je to ipak nesto u sta ne treba sto se tice kvaliteta da sumnjate.

Lea Stankovic

Utorak, 24.01.2017. 09:06

Licno mislim da posteri mogu da budu bas onako dobro resenje da na onako jedan modran nacin u potpunosti oplemene neki prostor.

Petar Jankulovski

Utorak, 17.01.2017. 07:47

Sto se tice postera, veoma je vazno da oni bas graficki budu kvalitetni a to je ipak nesto sto mora dosta da se plati.

Simona Vucinic

Petak, 06.01.2017. 06:51

Ipak ne postoji dovoljno veliki broj stamparija koje na bas kvalitetan nacin mogu da urade postere.

Stojance Ristovski

Četvrtak, 05.01.2017. 08:48

Poseteri su ipak nesto sto je manje vise svima pre ili kasnije potrebno.

Marta Dencevic

Utorak, 27.12.2016. 09:58

Posteri bas mogu da budu dobri, mada sve zavisi od toga za koju se svrhu koriste.

Milen Jovanovic

Petak, 16.12.2016. 09:38

Po ovom pitanju svakako ne treba da se dvoumite posto ovo nije ipak nesto sto previse kosta.

Ljubinka Sreckovic

Petak, 09.12.2016. 09:53

Poster je ipak nesto sto treba da bude dovoljno lepo i upecatljivo. Bas iz tog razloga u kuci ne treba stavljati nesto puno grafika.

Filip Milutinovic

Sreda, 30.11.2016. 11:07

Po pitanju velikih i lepih postera, samo treba da posetite neko bas poznato mesot koje bas na profesionalnom nivou ume da se bavi grafickim dizajnom. To ipak treba da bude nesto lepo.

Nikolina Pantelic

Sreda, 23.11.2016. 01:09

Po pitnaju profesionalnih postera, bas u vrhunskom stilu grafickog dizajna i rezoluciji, najbolje je da posetite agenciju Buba Mara i da se po tom pitanju opredelite za kvalitet.

Jana Stankovic

Utorak, 15.11.2016. 08:48

Ukoliko su vam potrebni kvalitetni posteri, najbolje je po tom pitanju da se orpedelite za Sasa City Design I sigurna sam da se onda po tom pitajnu necete razocarati.

Biljana Brankovic

Petak, 04.11.2016. 10:36

Po pitanju postera, ubedljvo je najbolje resenje da se po tom pitanju opredelite za Macinkovic. To su posteri u koje definitivno treba da imate puno poverenje.

Todor Markovic

Ponedeljak, 24.10.2016. 01:59

Bas sam skoro gledao neke arhitektonske 3D modele. Nekako mi se cini da je poprilicno veliki broj arhitekti u danasnje vreme koristi ove postere kako bi sve izgledalo mnogo bogatije.

Petar Jankovic

Četvrtak, 25.08.2016. 07:08

Svakako da mogu da lepo ukrase neki prostor ali je poenta u tome da se takav jedan poster jasno uklopi u vas ambijent.

Marko Petrovic

Sreda, 24.08.2016. 08:37

Sigurno da posteri na jedan jako lep nacin mogu da ukrase neki prostor. Pri tome, ukoliko se odlucite da uradite neke kvalitetne postere ne treba da zalitet novac posto svakako ne treba da ocekujete da cete jeftino proci.

Janko Zivanovic

Sreda, 20.07.2016. 12:05

Mislim da se retko gde mogu pronaci on line katalozi. Uglavnom se sada svodi sve na to da ti neko preporuci neko pozitivno mesto a da ti onda nakon toga odes tamo i pitase sve sta te zanima.

Ivan Stojanovic

Sreda, 15.06.2016. 11:31

Saradjivao sam na izradi postera sa Quattro. Oni se na prvom mestu bave sa grafickim dizajnom. Takodje sam cuo da i Penda nije losa. Mada za Pendu pre mislim da je varijanta za kvalitetnu stampu nego za dizajn i estetiku. Pozz

Mihajlo Nastasovic

Sreda, 15.06.2016. 09:34

Gde bih mogao da on-line pronadjem katalog za izradu postera. Cuo sam da je NormaReclamare veoma profesionalna po pitanju grafickog dizajna. Nekoliko mojih prijatelja mi je dalo pozitivne preporuke. Sada me samo interesuje da li na vecu kolicinu postoji mogucnost davanja popusta.

Ivana Petrovic

Utorak, 14.06.2016. 10:30

Veoma lepe i kvalitetne postere sam uradila kod Biograf Plus. Zadovoljna sam ne samo kvalitetom vec i ceno koja je pristupacna za svaciji dzep. Pozz

Dusan Markovic

Ponedeljak, 13.06.2016. 08:25

Imam odlicno iskustvo sa stamparijom Penda. Rade fantasticne postere za decu. Dajem sve pohvale i preporukeDusan