Sta je to baner? Baviti se bilo kojim poslom, a pri tome se ne reklamirati, značilo bi gotovo sigurnu finansijsku propast. Dobro osmišljena marketinška kampanja, uvek ima za cilj da animira nove kupce proizvoda ili korisnike usluga, čime se širi poslovanje firme, a prihodi rastu. Ipak, smisao svake reklame jeste da ona vrati novac koji je u nju uložen, pri čemu stvara još i veliku dodatnu zaradu. Tek tada se može reći da je akcija reklamiranja bila uspešna, a da biste to postigli, postoji mnogo načina.Jedan od njih je i izrada reklamnih svetlećih banera.

Reklamni baneri

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi gde mozete raditi BANERE

Beograd

Megaprint Design - dekoracija stana i kuće

Čukarica Pozovi

Megaprint Design nalazi se u Beogradu. Online možete poručiti izradu slika na canvas platnu, foto tapeta, brendiranje lokala i izrada svetlećih reklama....
Pročitaj više

Milošević Print štamparija
Jovanke Radaković 70, Mirijevo
Zvezdara Pozovi

Sve vrste usluga štampe, od pripreme, odabira materijala, grafičkog dizajna do krajnjeg proizvoda - profesionalno i u dogovorenim rokovima, uz garanciju kvaliteta...
Pročitaj više

Sprint Art digitalna štampa velikih i malih formata
Frontovska 28
Čukarica Pozovi

Bilo da Vam je potrebna digitalna štampa velikih ili malih formata, štamparija Sprint Art je prava adresa za Vas. Osim toga, u domen našeg rada spada i brendiranje lokala, sajamskih štandova, auto i podna grafika, kao i postavljanje bina i ša...
Pročitaj više

Izrada svetlećih reklama Beograd
Vojvođanska 383b
Surčin Pozovi

Izrada svetlećih reklama Beograd vrši izradu, montažu, popravku i servis svih vrsta svetlećih reklama...
Pročitaj više

Štampačija štamparija
Uralska 9
Palilula

Štamparija “Štampačija” nalazi se na Paliluli. Nudi usluge dizajna i pripreme za štampu kao i štampu velikog broja proizvoda putem digitalne i ofset štampe....

Svetleće reklame Taff Line
Vojvode Stepe 347c
Voždovac

TAFF Line za Vas projektuje i izrađuje svetleće reklame vrhunskog kvaliteta i jedinstvenog dizajna. Sve vrste reklama izrađujemo uz pomoć najsavremenije tehnologije, a u našem timu nalaze se i alpinisti specijalizovani za montažu reklama na v...

Bg Signs 3d svetleće reklame
Surčinski put 103 dj
Novi Beograd

Ukoliko želite da Vaša firma ili lokal budu istaknuti na pravi način, svetleće reklame BG SIGNS su idealno rešenje za Vas. Specijalizovani smo za 3D SVETLEĆE REKLAME. Izrada, montaža i servis 3D svetlećih reklama, displey svetlećih reklama, 3...

Reklame Žabac

Prateći trendove u načinima izrade reklamnih proizvoda, nudimo vam izradu svih vidova reklama za spoljasnje i unutrasnje obelezavanje....

Reclamare
Gospodar Jovanova 44
Stari grad

...

Sta je to baner? Baviti se bilo kojim poslom, a pri tome se ne reklamirati, značilo bi gotovo sigurnu finansijsku propast. Dobro osmišljena marketinška kampanja, uvek ima za cilj da animira nove kupce proizvoda ili korisnike usluga, čime se širi poslovanje firme, a prihodi rastu. Ipak, smisao svake reklame jeste da ona vrati novac koji je u nju uložen, pri čemu stvara još i veliku dodatnu zaradu. Tek tada se može reći da je akcija reklamiranja bila uspešna, a da biste to postigli, postoji mnogo načina.Jedan od njih je i izrada reklamnih svetlećih banera.

Reklamni baneri

Postoje baneri koji svetle ali i takozvani roll up baneri. Oni su idealni kada želite da predstavite svoje proizvode na određenoj promociji, na primer, i to na veoma efikasan i jednostavan način. Sama konstrukcija je izuzetno stabilna i postojana, a štampa je na eko solventnoj bazi, UV i vodootporna, što sve roll up banere čini prikladnim za reklamiranje u unutrašnjem, ali i spoljašnjem prostoru.Postoje i drugačiji baneri, oni koji će zasvetleti u svom punom sjaju, i tada govorimo o banner light reklamama. U pitanju su svetleći displeji velikih dimenzija.

Svetleći baner

Živimo u vremenu elektronske komunikacije, a slobodno možemo reći i u dobu kada su svetleće reklame sve popularnije. Svetleći baneri predstavljaju posebne reklame koje su izuzetno velikih dimenzija. Ako se pitate u čemu je glavna prednost ovakvog vida reklamiranja, reći ćemo da baneri omogućuju veliku reklamnu površinu. A to nikako nije zanemarljivo. Ukoliko se odlučite da za potrebe svoje firme izradite svetleći baner, možete birati između različitih oblika i dimenzija. Za šta ćete se odlučiti, zavisi od vaših želja i potreba. Postupak izrade svetlećih banera je takav da se na aluminijumsku konstrukciju zateže štampano PVC backlight platno, i to u jednom komadu. Osvetljenje se nalazi sa unutrašnje strane i u pitanju je fluo rasveta.Na ovaj način se može izraditi više reklamnih elemenata, kao što su na primer, 3D slova velikih dimenzija, svetleći displeji, totemi i slično.

Baneri – iskustva

Ponekad se vlasnici firmi brinu da li će svetleća reklama trošiti puno električne energije. Istina je da su ovakve reklame veoma mali potrošači, a pri tome imaju izuzetno dug vek trajanja, pri čemu dodatno održavanje nije potrebno.Dakle, pošto uložite novac u izradu svetlećeg reklamnog banera, sve što vam preostaje jeste da ubirate plodove pozitivnog utiska koji on stvara kod vaših novih kupaca proizvoda i korisnika usluga. Čak i neko ko se prvi put zadesio u vašem objektu, zahvaljujući svetlećem baneru, stvoriće ispravno mišljenje da ste vi osoba koja ozbiljno vodi svoj biznis, vodeći računa o svim detaljima. Svetleći baner je taj mali – veliki detalj, ali neosporno veoma važan, u stvaranju profesionalnog poslovnog imidža.

Baner – cena:

Koliko ćete platiti reklamni svetleći baner, zavisi od više činilaca, kao što je veličina samog banera, materijal od koga je izrađen, i razne druge karakteristike. Ipak, navešćemo neke prosečne cene koje se kreću od 150 do 250 evra po kvadratnom metru i naviše, što sve zavisi od vaših potreba i želja. *Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje se nalaze oglašene ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Sinisa Peric
  05.11.2018 10:40

  Baner je sigurno jedno kvalitentno mesto za vasu reklamu. Ukoliko se odlucite da uradite baner onda slobodno treba da posetite neko profesionalno mesto kao sto je primera radi Taff Line.

  Ivana Petrovic
  25.04.2017 07:24

  Po pravilu bi trebalo da baneri imaju najbolji moguci efekat.

  Petar Jankulovski
  12.04.2017 07:56

  Koliko mi se samo cini, baner bi zaista trebao da bude pravo mesto za vasu reklamu. Sve ostalo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

  Marina Zivkovic
  12.04.2017 01:59

  Sto se njega tice, sigurno da pre ili kasnije treba da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

  Jovana Milinkovic
  29.03.2017 08:55

  Sto se banera tice, kvalitet je po meni i visenego ocigledan.

  Stojance Ristovski
  28.03.2017 08:08

  Sto se banera tice, sigurno ce pre ili kasnije da kvalitet dodje do izrazaja. Tako bi bar trebalo da bude.

  Lea Stankovic
  14.03.2017 08:19

  Sto se njega licno tice, pre ili kasnije kvalitet je naravno nesto sot postaje posebno bitno i vazno.

  Milen Jovanovic
  13.03.2017 10:45

  U svakom slucaju je sto se njega tice, kvalitet veoma vazan. Sve drugo je mnogo manje bitno i vazno.

  Simona Vucinic
  22.02.2017 12:50

  Sto se banera tice, po meni ovo treba da bude i vise nego idealno resenjeu slucajevima mnogih stvari.

  Filip Milutinovic
  21.02.2017 11:54

  Sto se tice banera, licno mislim da su za mnoge oni idealno resenje. Nema od njih zaista nista previse bolje.

  Marta Dencevic
  06.02.2017 12:37

  Mogu samo slobodno da kazem da je sto se tice banera veoma vazno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je manje vazno.

  Mihajlo Nastasovic
  03.02.2017 10:01

  Koliko mi se samo cini, baner je ipak nesto sto manje - vise moze da se uradi bez nekih vecih problema. Sve drugo je ako mene pitate daleko manje vazno.

  Ljubinka Sreckovic
  25.01.2017 09:58

  Sto se tice banera, odmah trebad a znate da je veoma bitno da se bas na ovom mestu licno uverite u neki prethodni rad. Ne treba sa izborom banera previse zuriti.

  Todor Markovic
  24.01.2017 09:55

  Koliko mi se samo cini, cene za banere nisu ni malo povoljne. U svakom slucaju one moraju i mogu da se isplate tek na duzi rok kada govorimo.

  Nikolina Pantelic
  09.01.2017 10:21

  Sto se tice banera, to je ipak nesto sto mora onako bas posebno da se plati. Tako da nema razloga za neku veliku brigu.

  Janko Zivanovic
  05.01.2017 09:34

  Baner je ipak nesto na sta ja ne bih previse bacao pare. Ipak mislim da je to nesto sto moze da se adekvatno kompenzuje nekim kvalitentim proizvodima.

  Jana Stankovic
  16.12.2016 10:26

  Po ovom pitanju ako mene pitate, samo treba da se odlucite za kvalitet i vise nista dalje ne treba da radite.

  Petar Jankovic
  30.11.2016 12:18

  Ukoliko planirate da imate dobar reklamni materijal, samo treba da posetite mesto koje se bavi profesionalno reklamnim materijalima.

  Biljana Brankovic
  15.11.2016 10:58

  Kada pricamo o banerima, oni zauzimaju posebno mesto u reklamnom materijalu. Zato je najbolje da se opredelite za kvalitet I nista vise od toga.

  Ivan Stojanovic
  24.10.2016 06:20

  Koliko je meni poznato baner je na prvom mestu namenjen za izradu profesionalnih reklama I samim tim onim pravnim licima koji imaju iskljucivo neke ozbiljne namere, zelje I poslovne poduhvate

  Marko Petrovic
  29.08.2016 09:13

  Koliko mogu da vidim u danasnje vreme po pitanju nekog oglasavanja ili reklamiranja skoro svi idu u Taff Line. Sigurno to nije slucajno. Odnosno, siguron je oko toga potrebno da se posavetujete sa nekim strucnim licem.

  Dusan Markovic
  24.08.2016 09:29

  Baner je sigurno jedno kvalitentno mesto za vasu reklamu. Ukoliko se odlucite da uradite baner onda slobodno treba da posetite neko profesionalno mesto kao sto je primera radi Taff Line.