Baner

0.0 | 0 ocena

Sta je to baner? Baviti se bilo kojim poslom, a pri tome se ne reklamirati, značilo bi gotovo sigurnu finansijsku propast. Dobro osmišljena marketinška kampanja, uvek ima za cilj da animira nove kupce proizvoda ili korisnike usluga, čime se širi poslovanje firme, a prihodi rastu.

 

 

Ipak, smisao svake reklame jeste da ona vrati novac koji je u nju uložen, pri čemu stvara još i veliku dodatnu zaradu. Tek tada se može reći da je akcija reklamiranja bila uspešna, a da biste to postigli, postoji mnogo načina.

Jedan od njih je i izrada reklamnih svetlećih banera.

Reklamni baneri

Postoje baneri koji svetle ali i takozvani roll up baneri. Oni su idealni kada želite da predstavite svoje proizvode na određenoj promociji, na primer, i to na veoma efikasan i jednostavan način. 

Sama konstrukcija je izuzetno stabilna i postojana, a štampa je na eko solventnoj bazi, UV i vodootporna, što sve roll up banere čini prikladnim za reklamiranje u unutrašnjem, ali i spoljašnjem prostoru.

Postoje i drugačiji baneri, oni koji će zasvetleti u svom punom sjaju, i tada govorimo o banner light reklamama. U pitanju su svetleći displeji velikih dimenzija.

Svetleći baner

Živimo u vremenu elektronske komunikacije, a slobodno možemo reći i u dobu kada su svetleće reklame sve popularnije. Svetleći baneri predstavljaju posebne reklame koje su izuzetno velikih dimenzija.

 

 

Ako se pitate u čemu je glavna prednost ovakvog vida reklamiranja, reći ćemo da baneri omogućuju veliku reklamnu površinu. A to nikako nije zanemarljivo. 

Ukoliko se odlučite da za potrebe svoje firme izradite svetleći baner, možete birati između različitih oblika i dimenzija. Za šta ćete se odlučiti, zavisi od vaših želja i potreba. 

Postupak izrade svetlećih banera je takav da se na aluminijumsku konstrukciju zateže štampano PVC backlight platno, i to u jednom komadu. Osvetljenje se nalazi sa unutrašnje strane i u pitanju je fluo rasveta.

Na ovaj način se može izraditi više reklamnih elemenata, kao što su na primer, 3D slova velikih dimenzija, svetleći displeji, totemi i slično.

Baneri – iskustva

Ponekad se vlasnici firmi brinu da li će svetleća reklama trošiti puno električne energije. Istina je da su ovakve reklame veoma mali potrošači, a pri tome imaju izuzetno dug vek trajanja, pri čemu dodatno održavanje nije potrebno.

Dakle, pošto uložite novac u izradu svetlećeg reklamnog banera, sve što vam preostaje jeste da ubirate plodove pozitivnog utiska koji on stvara kod vaših novih kupaca proizvoda i korisnika usluga. 

Čak i neko ko se prvi put zadesio u vašem objektu, zahvaljujući svetlećem baneru, stvoriće ispravno mišljenje da ste vi osoba koja ozbiljno vodi svoj biznis, vodeći računa o svim detaljima. Svetleći baner je taj mali – veliki detalj, ali neosporno veoma važan, u stvaranju profesionalnog poslovnog imidža.

Baner – cena:

Koliko ćete platiti reklamni svetleći baner, zavisi od više činilaca, kao što je veličina samog banera, materijal od koga je izrađen, i razne druge karakteristike. Ipak, navešćemo neke prosečne cene koje se kreću od 150 do 250 evra po kvadratnom metru i naviše, što sve zavisi od vaših potreba i želja. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje se nalaze oglašene ispod našeg teksta. 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Baner
Pitaj firme

Iskustva i preporuke posetilaca

05.11.2018
Sinisa Peric

Baner je sigurno jedno kvalitentno mesto za vasu reklamu. Ukoliko se odlucite da uradite baner onda slobodno treba da posetite neko profesionalno mesto kao sto je primera radi Taff Line.

25.04.2017
Ivana Petrovic

Po pravilu bi trebalo da baneri imaju najbolji moguci efekat.

12.04.2017
Petar Jankulovski

Koliko mi se samo cini, baner bi zaista trebao da bude pravo mesto za vasu reklamu. Sve ostalo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

12.04.2017
Marina Zivkovic

Sto se njega tice, sigurno da pre ili kasnije treba da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

29.03.2017
Jovana Milinkovic

Sto se banera tice, kvalitet je po meni i visenego ocigledan.

28.03.2017
Stojance Ristovski

Sto se banera tice, sigurno ce pre ili kasnije da kvalitet dodje do izrazaja. Tako bi bar trebalo da bude.

14.03.2017
Lea Stankovic

Sto se njega licno tice, pre ili kasnije kvalitet je naravno nesto sot postaje posebno bitno i vazno.

13.03.2017
Milen Jovanovic

U svakom slucaju je sto se njega tice, kvalitet veoma vazan. Sve drugo je mnogo manje bitno i vazno.

22.02.2017
Simona Vucinic

Sto se banera tice, po meni ovo treba da bude i vise nego idealno resenjeu slucajevima mnogih stvari.

21.02.2017
Filip Milutinovic

Sto se tice banera, licno mislim da su za mnoge oni idealno resenje. Nema od njih zaista nista previse bolje.

06.02.2017
Marta Dencevic

Mogu samo slobodno da kazem da je sto se tice banera veoma vazno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je manje vazno.

03.02.2017
Mihajlo Nastasovic

Koliko mi se samo cini, baner je ipak nesto sto manje - vise moze da se uradi bez nekih vecih problema. Sve drugo je ako mene pitate daleko manje vazno.

25.01.2017
Ljubinka Sreckovic

Sto se tice banera, odmah trebad a znate da je veoma bitno da se bas na ovom mestu licno uverite u neki prethodni rad. Ne treba sa izborom banera previse zuriti.

24.01.2017
Todor Markovic

Koliko mi se samo cini, cene za banere nisu ni malo povoljne. U svakom slucaju one moraju i mogu da se isplate tek na duzi rok kada govorimo.

09.01.2017
Nikolina Pantelic

Sto se tice banera, to je ipak nesto sto mora onako bas posebno da se plati. Tako da nema razloga za neku veliku brigu.

05.01.2017
Janko Zivanovic

Baner je ipak nesto na sta ja ne bih previse bacao pare. Ipak mislim da je to nesto sto moze da se adekvatno kompenzuje nekim kvalitentim proizvodima.

16.12.2016
Jana Stankovic

Po ovom pitanju ako mene pitate, samo treba da se odlucite za kvalitet i vise nista dalje ne treba da radite.

30.11.2016
Petar Jankovic

Ukoliko planirate da imate dobar reklamni materijal, samo treba da posetite mesto koje se bavi profesionalno reklamnim materijalima.

15.11.2016
Biljana Brankovic

Kada pricamo o banerima, oni zauzimaju posebno mesto u reklamnom materijalu. Zato je najbolje da se opredelite za kvalitet I nista vise od toga.

24.10.2016
Ivan Stojanovic

Koliko je meni poznato baner je na prvom mestu namenjen za izradu profesionalnih reklama I samim tim onim pravnim licima koji imaju iskljucivo neke ozbiljne namere, zelje I poslovne poduhvate

29.08.2016
Marko Petrovic

Koliko mogu da vidim u danasnje vreme po pitanju nekog oglasavanja ili reklamiranja skoro svi idu u Taff Line. Sigurno to nije slucajno. Odnosno, siguron je oko toga potrebno da se posavetujete sa nekim strucnim licem.

24.08.2016
Dusan Markovic

Baner je sigurno jedno kvalitentno mesto za vasu reklamu. Ukoliko se odlucite da uradite baner onda slobodno treba da posetite neko profesionalno mesto kao sto je primera radi Taff Line.