Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Reklamni panoi
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Digitalna štampa jednostrana 10.000 tabaka i više - Full kolor (1kom)

Akcija -50% 16 Din.
Digitalna štampa jednostrana 10.000 tabaka i više - Full kolor (1kom) - 16 din! IMS Infinity Marketing Studio štamparija...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Reklamni panoi

U svakodnevnom životu, često ćemo susresti reklamne ali i informacione panoe. Samim kupcima ili klijentima, veoma je važno da znaju gde se određeni objekat nalazi, odnosno da isti bude uočljiv, primetan, a sve se to može postići uz pomoć panoa.

 

 

Reklamni panoi predstaviće neke od vaših proizvoda ili usluga, pružiće potrošačima potrebne informacije ili uputstva.

Panoi

Kao što se može i pretpostaviti, kod reklamnih panoa veoma važnu ulogu odigraće grafički dizajn. Razlog je jednostavan – ljudi vole da vide oglas koji je na oko lep, privlačan, atraktivan, ali u isto vreme nije nametljiv i pretenciozan.

Kada odlučite da izradite reklamni pano za vašu firmu, stručni tim će se sa vama dogovoriti o izgledu i dizajnu, a sve u skladu sa vašim željama, potrebama i ciljevima koje želite da postignete postavljanjem reklame.

Nakon što se urade potrebne korekcije kod grafičke pripreme, i vi odobrite dizajnersko rešenje, može se pristupiti izradi reklamnog panoa.

Recimo da želite da vaš objekat učinite preglednim, tako da se kupci u njemu mogu lako snaći. To ćete postići na taj način što se daju smernice u vidu info tabli, putokaza ili panoa.

Reklamne table

Raklamne table ili reklamni panoi mogu biti izrađeni od polikarbonata, aluminijuma, mikronde, klirita, kalestona i drugih materijala. Biće ispisani tehnikom štampe, kater folijama ili kaširanjem štampanih nalepnica u punom koloru.

Na reklamnim tablama veoma lepo možete predstaviti svoje proizvode, istaći naziv firme, naglasiti da je u toku neka akcija ili promocija, kao i preneti sve druge korisne i zanimljive informacije, koje sve imaju isti cilj – animiranje što većeg broja potencijalnih kupaca i korisnika usluga.

Reklamni panoi – iskustva

Pored reklamnog karaktera, panoi imaju i svoju drugačiju ulogu. Na primer, kada se završe svi građevinski radovi, određeni objekti (industrijski, javni, poslovni) moraju se obeležiti i to je propisano standardom, koji mora biti ispunjen kako bi objekat dobio upotrebnu dozvolu, a kompanija ili preduzeće, neophodne sertifikate.

Pošto se ovakve potrebe relativno često javljaju, postoje stručni timovi koji obavljaju ceo posao oko dizajna i projektovanja, sve do same realizacije. Podrazumeva se da je celokupna usluga veoma kvalitetna i obavlja se u kratkom roku.

 

 

Kada je reč o reklamiranju, klijentima su potrebne svetleće i nesvetleće reklame, centralne info table, putokazi, table, kao i obeležavanje svih vrsta prostorija. Pri izradi reklamnog panoa, neophodna je preciznost u radu, kao i efikasnost, a sve se to lako može postići upotrebom najnovijih digitalnih mašina.

Što se samog kvaliteta štampe tiče, garantuje se izuzetno visok kvalitet, pa će na najbolji način biti predstavljeni svi željeni natpisi, oznake i slično. Prilikom izrade reklamnih panoa, koriste se visoko kvalitetne boje, koje su veoma postojane. 

Sve to govori u prilog kvalitetu koji ćete dobiti kada naručite reklamni ili informacioni pano, što znači postavljanje dobrih osnova za uspešnost vašeg poslovanja.

Reklamni panoi – cena:

Cene reklamnih panoa i tabli, zavise od dosta faktora, kao što su njihova veličina, materijal koji se koristi za izradu, dizajn koji želite i slično. U tom smislu, prosečne cene su od 120 evra pa naviše. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje se nalaze oglašene ispod našeg teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

05.11.2018
Dragana Misic

Ukoliko se bavite odredjnim poslom, vazno je da poprilicno sredstava - novac, ulozite u kvalitetan reklamni pano. To je u svakom slucaju najbolje resenje za vas i jedan od puteva do uspeha.

04.08.2017
Mihajlo Nastasovic

Reklamni panoi su cesto odlicno resenje u smislu reklamnog materijala. U Beogradu ima dosta takvih reklamnih panoa koji su kako god da okrenete i vise nego prihvatljivo resenje u pogledu cena, mnogo prihvatljivije nego sto su to totemi.

09.05.2017
Todor Markovic

U svakom slucaju oni mogu da se dosta plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

25.04.2017
Ivana Petrovic

Kako god da okrenete, ovi panoi su u svakom slucaju nesto sto posebno treba i mora da se plati.

12.04.2017
Marina Zivkovic

Sto se tice reklamnih panoa po pravilu je kvlalitet nesto sto ce sigurno pre ili kasnije da dodje do izrazaja. Sve ostalo je onda samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

12.04.2017
Petar Jankulovski

Po meni, ako je nesto posebno u danasnje vreme onda su to svakako reklamni panoi koji dosta trebaju da se plate.

29.03.2017
Stojance Ristovski

Sto se ovih panoa tice, kvalitet je sigurno i vise nego vazan. Sve drugo je mnogo manje vazno.

28.03.2017
Jovana Milinkovic

Sto se njih tice, sigurno da pre ili kasnije kvalitet treba da bude i vise nego vazan. Sve drugo je samo po meni gubljenje vremena.

14.03.2017
Milen Jovanovic

Kako god da okrenete, oni moraju debelo da se plate. Sve drugo je cisto gubljenje vremena.

13.03.2017
Lea Stankovic

Kako god da okrenete, oni su nesto sto jako puno kosta i sta treba posebno mnogo da se plati.

22.02.2017
Filip Milutinovic

Po meni su reklamni panoi zaista i vise nego idealno resenje. Ukoliko se vec za njih odlcuite sigurno se necete pokajati.

21.02.2017
Simona Vucinic

U svakom slucaju su oni po meni idealno resenje. Sve ostalo po meni predstavlja cisto gubljenje vremena.

06.02.2017
Mihajlo Nastasovic

Samo je veoma vazno da ako mene vec pitate da se po ovom pitanju odlucite za kvalitet. Sve drugo je inace daleko manje vazno.

03.02.2017
Marta Dencevic

koliko mi se samo cini, osnovna foraje u tome da skoro svi reklamni panoi moraju i debelo da se plate.

25.01.2017
Todor Markovic

Koliko mi se samo cini, ovo je odlucni sredstvo oglasavanja.

24.01.2017
Ljubinka Sreckovic

Licno mislim da je sto se ovoga tice, veoma vazno da se odlucite samo za kvalitet. Sve drugo je sto se mene tice, manje vazno.

09.01.2017
Janko Zivanovic

Ako mene licno pitate, ovo su ipak posebni panoi u koje ako mene pitate, mozete da imate puno poverenje.

05.01.2017
Nikolina Pantelic

ja na ovo ipak ne bih bacala pare.

16.12.2016
Petar Jankovic

naravno da reklamni panoi bas mogu da budu onako dobrog kvaliteta i da osatve bas onako dobra utisak ali je u isto vreme i veoma vazno da cenovno budu pristupacni.

30.11.2016
Jana Stankovic

Ja reklamne panoe posmatram kao nesto sto je profesionalno i sto treba da uradite kao jedan od znacaja dobar reklamni materijal.

15.11.2016
Biljana Brankovic

veoma je bitno da reklamni panoi budu kvalitetni. Zasto biste ih inace u suprotnom slucaju I radili. Zato je u svakom slucaju potrebno da posetite Normureclamare I vidite tamo da li imaju nesto dobro da vam ponude.

24.10.2016
Ivan Stojanovic

Ukoliko planirate da uradite neki kvalitetan reklamni pano, onda je definitinvo najbolje resenje za vas da proverite neku proverenu stampariju kao sto je primera radi Grafotehna. To je u svakom slucaju stamparija u koju moyete da imate puno poverenje

29.08.2016
Marko Petrovic

Ulaganje u marketing, bez obzira na njegov oblik ili generlano u reklamni pano je nesto sto se na samom pocetku bavljenja odredjenim poslom i podrazumeva.

24.08.2016
Dusan Markovic

Ukoliko se bavite odredjnim poslom, vazno je da poprilicno sredstava - novac, ulozite u kvalitetan reklamni pano. To je u svakom slucaju najbolje resenje za vas i jedan od puteva do uspeha.