Reklamni panoi su svuda oko nas. U svakodnevnom životu, često ćemo susresti reklamne ali i informacione panoe. Samim kupcima ili klijentima, veoma je važno da znaju gde se određeni objekat nalazi, odnosno da isti bude uočljiv, primetan, a sve se to može postići uz pomoć panoa. Reklamni panoi predstaviće neke od vaših proizvoda ili usluga, pružiće potrošačima potrebne informacije ili uputstva.

Panoi

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi gde mozete raditi REKLAMNI PANO

Beograd

Megaprint Design - dekoracija stana i kuće
Megaprint Design - dekoracija stana i kuće

Čukarica Pozovi

Megaprint Design nalazi se u Beogradu. Online možete poručiti izradu slika na canvas platnu, foto tapeta, brendiranje lokala i izrada svetlećih reklama....
Pročitaj više

Milošević Print štamparija
Milošević Print štamparija
Jovanke Radaković 70, Mirijevo
Zvezdara Pozovi

Sve vrste usluga štampe, od pripreme, odabira materijala, grafičkog dizajna do krajnjeg proizvoda - profesionalno i u dogovorenim rokovima, uz garanciju kvaliteta...
Pročitaj više

Sprint Art digitalna štampa velikih i malih formata
Sprint Art digitalna štampa velikih i malih formata
Frontovska 28
Čukarica Pozovi

Bilo da Vam je potrebna digitalna štampa velikih ili malih formata, štamparija Sprint Art je prava adresa za Vas. Osim toga, u domen našeg rada spada i brendiranje lokala, sajamskih štandova, auto i podna grafika, kao i postavljanje bina i ša...
Pročitaj više

Dax Print fotokopirnica Dax Print fotokopirnica

Dax Print štamparija nalazi se na Čukarici. Nudi usluge štampanja, koričenja i fotokopiranja, štampe na tekstilu, štampe na šoljama, majicama i još mnogo toga....
Pročitaj više

Štampačija štamparija
Štampačija štamparija
Uralska 9
Palilula

Štamparija “Štampačija” nalazi se na Paliluli. Nudi usluge dizajna i pripreme za štampu kao i štampu velikog broja proizvoda putem digitalne i ofset štampe....

Svetleće reklame Taff Line
Svetleće reklame Taff Line
Vojvode Stepe 347c
Voždovac

TAFF Line za Vas projektuje i izrađuje svetleće reklame vrhunskog kvaliteta i jedinstvenog dizajna. Sve vrste reklama izrađujemo uz pomoć najsavremenije tehnologije, a u našem timu nalaze se i alpinisti specijalizovani za montažu reklama na...

Bg Signs 3d svetleće reklame
Bg Signs 3d svetleće reklame
Surčinski put 103 dj
Novi Beograd

Ukoliko želite da Vaša firma ili lokal budu istaknuti na pravi način, svetleće reklame BG SIGNS su idealno rešenje za Vas. Specijalizovani smo za 3D SVETLEĆE REKLAME. Izrada, montaža i servis 3D svetlećih reklama, displey svetlećih reklama,...

Sky Light - izrada i popravka svetlećih reklama
Sky Light - izrada i popravka svetlećih reklama
Petra Bajalovića 5
Zvezdara

Firma Svetleće reklame Sky Light nalazi se na opštini Zvezdara u Beogradu i bavi se izradom, montažom, servisom i popravkom svetlećih reklama...

Reclamare
Reclamare
Gospodar Jovanova 44, Beograd
Stari grad

...

Reklamni panoi su svuda oko nas. U svakodnevnom životu, često ćemo susresti reklamne ali i informacione panoe. Samim kupcima ili klijentima, veoma je važno da znaju gde se određeni objekat nalazi, odnosno da isti bude uočljiv, primetan, a sve se to može postići uz pomoć panoa. Reklamni panoi predstaviće neke od vaših proizvoda ili usluga, pružiće potrošačima potrebne informacije ili uputstva.

Panoi

Kao što se može i pretpostaviti, kod reklamnih panoa veoma važnu ulogu odigraće grafički dizajn. Razlog je jednostavan – ljudi vole da vide oglas koji je na oko lep, privlačan, atraktivan, ali u isto vreme nije nametljiv i pretenciozan.Kada odlučite da izradite reklamni pano za vašu firmu, stručni tim će se sa vama dogovoriti o izgledu i dizajnu, a sve u skladu sa vašim željama, potrebama i ciljevima koje želite da postignete postavljanjem reklame.Nakon što se urade potrebne korekcije kod grafičke pripreme, i vi odobrite dizajnersko rešenje, može se pristupiti izradi reklamnog panoa.Recimo da želite da vaš objekat učinite preglednim, tako da se kupci u njemu mogu lako snaći. To ćete postići na taj način što se daju smernice u vidu info tabli, putokaza ili panoa.

Reklamne table

Raklamne table ili reklamni panoi mogu biti izrađeni od polikarbonata, aluminijuma, mikronde, klirita, kalestona i drugih materijala. Biće ispisani tehnikom štampe, kater folijama ili kaširanjem štampanih nalepnica u punom koloru.Na reklamnim tablama veoma lepo možete predstaviti svoje proizvode, istaći naziv firme, naglasiti da je u toku neka akcija ili promocija, kao i preneti sve druge korisne i zanimljive informacije, koje sve imaju isti cilj – animiranje što većeg broja potencijalnih kupaca i korisnika usluga.

Reklamni panoi – iskustva

Pored reklamnog karaktera, panoi imaju i svoju drugačiju ulogu. Na primer, kada se završe svi građevinski radovi, određeni objekti (industrijski, javni, poslovni) moraju se obeležiti i to je propisano standardom, koji mora biti ispunjen kako bi objekat dobio upotrebnu dozvolu, a kompanija ili preduzeće, neophodne sertifikate.Pošto se ovakve potrebe relativno često javljaju, postoje stručni timovi koji obavljaju ceo posao oko dizajna i projektovanja, sve do same realizacije. Podrazumeva se da je celokupna usluga veoma kvalitetna i obavlja se u kratkom roku. Kada je reč o reklamiranju, klijentima su potrebne svetleće i nesvetleće reklame, centralne info table, putokazi, table, kao i obeležavanje svih vrsta prostorija. Pri izradi reklamnog panoa, neophodna je preciznost u radu, kao i efikasnost, a sve se to lako može postići upotrebom najnovijih digitalnih mašina.Što se samog kvaliteta štampe tiče, garantuje se izuzetno visok kvalitet, pa će na najbolji način biti predstavljeni svi željeni natpisi, oznake i slično. Prilikom izrade reklamnih panoa, koriste se visoko kvalitetne boje, koje su veoma postojane. Sve to govori u prilog kvalitetu koji ćete dobiti kada naručite reklamni ili informacioni pano, što znači postavljanje dobrih osnova za uspešnost vašeg poslovanja.

Reklamni panoi – cena:

Cene reklamnih panoa i tabli, zavise od dosta faktora, kao što su njihova veličina, materijal koji se koristi za izradu, dizajn koji želite i slično. U tom smislu, prosečne cene su od 120 evra pa naviše. *Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje se nalaze oglašene ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Dragana Misic
  05.11.2018 10:37

  Ukoliko se bavite odredjnim poslom, vazno je da poprilicno sredstava - novac, ulozite u kvalitetan reklamni pano. To je u svakom slucaju najbolje resenje za vas i jedan od puteva do uspeha.

  Mihajlo Nastasovic
  04.08.2017 12:04

  Reklamni panoi su cesto odlicno resenje u smislu reklamnog materijala. U Beogradu ima dosta takvih reklamnih panoa koji su kako god da okrenete i vise nego prihvatljivo resenje u pogledu cena, mnogo prihvatljivije nego sto su to totemi.

  Todor Markovic
  09.05.2017 01:37

  U svakom slucaju oni mogu da se dosta plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

  Ivana Petrovic
  25.04.2017 07:21

  Kako god da okrenete, ovi panoi su u svakom slucaju nesto sto posebno treba i mora da se plati.

  Marina Zivkovic
  12.04.2017 07:54

  Sto se tice reklamnih panoa po pravilu je kvlalitet nesto sto ce sigurno pre ili kasnije da dodje do izrazaja. Sve ostalo je onda samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

  Petar Jankulovski
  12.04.2017 01:57

  Po meni, ako je nesto posebno u danasnje vreme onda su to svakako reklamni panoi koji dosta trebaju da se plate.

  Stojance Ristovski
  29.03.2017 08:53

  Sto se ovih panoa tice, kvalitet je sigurno i vise nego vazan. Sve drugo je mnogo manje vazno.

  Jovana Milinkovic
  28.03.2017 07:57

  Sto se njih tice, sigurno da pre ili kasnije kvalitet treba da bude i vise nego vazan. Sve drugo je samo po meni gubljenje vremena.

  Milen Jovanovic
  14.03.2017 08:17

  Kako god da okrenete, oni moraju debelo da se plate. Sve drugo je cisto gubljenje vremena.

  Lea Stankovic
  13.03.2017 10:43

  Kako god da okrenete, oni su nesto sto jako puno kosta i sta treba posebno mnogo da se plati.

  Filip Milutinovic
  22.02.2017 12:48

  Po meni su reklamni panoi zaista i vise nego idealno resenje. Ukoliko se vec za njih odlcuite sigurno se necete pokajati.

  Simona Vucinic
  21.02.2017 11:52

  U svakom slucaju su oni po meni idealno resenje. Sve ostalo po meni predstavlja cisto gubljenje vremena.

  Mihajlo Nastasovic
  06.02.2017 12:35

  Samo je veoma vazno da ako mene vec pitate da se po ovom pitanju odlucite za kvalitet. Sve drugo je inace daleko manje vazno.

  Marta Dencevic
  03.02.2017 09:58

  koliko mi se samo cini, osnovna foraje u tome da skoro svi reklamni panoi moraju i debelo da se plate.

  Todor Markovic
  25.01.2017 09:56

  Koliko mi se samo cini, ovo je odlucni sredstvo oglasavanja.

  Ljubinka Sreckovic
  24.01.2017 09:51

  Licno mislim da je sto se ovoga tice, veoma vazno da se odlucite samo za kvalitet. Sve drugo je sto se mene tice, manje vazno.

  Janko Zivanovic
  09.01.2017 10:19

  Ako mene licno pitate, ovo su ipak posebni panoi u koje ako mene pitate, mozete da imate puno poverenje.

  Nikolina Pantelic
  05.01.2017 09:30

  ja na ovo ipak ne bih bacala pare.

  Petar Jankovic
  16.12.2016 10:23

  naravno da reklamni panoi bas mogu da budu onako dobrog kvaliteta i da osatve bas onako dobra utisak ali je u isto vreme i veoma vazno da cenovno budu pristupacni.

  Jana Stankovic
  30.11.2016 12:14

  Ja reklamne panoe posmatram kao nesto sto je profesionalno i sto treba da uradite kao jedan od znacaja dobar reklamni materijal.

  Biljana Brankovic
  15.11.2016 10:55

  veoma je bitno da reklamni panoi budu kvalitetni. Zasto biste ih inace u suprotnom slucaju I radili. Zato je u svakom slucaju potrebno da posetite Normureclamare I vidite tamo da li imaju nesto dobro da vam ponude.

  Ivan Stojanovic
  24.10.2016 06:16

  Ukoliko planirate da uradite neki kvalitetan reklamni pano, onda je definitinvo najbolje resenje za vas da proverite neku proverenu stampariju kao sto je primera radi Grafotehna. To je u svakom slucaju stamparija u koju moyete da imate puno poverenje

  Marko Petrovic
  29.08.2016 09:09

  Ulaganje u marketing, bez obzira na njegov oblik ili generlano u reklamni pano je nesto sto se na samom pocetku bavljenja odredjenim poslom i podrazumeva.

  Dusan Markovic
  24.08.2016 09:25

  Ukoliko se bavite odredjnim poslom, vazno je da poprilicno sredstava - novac, ulozite u kvalitetan reklamni pano. To je u svakom slucaju najbolje resenje za vas i jedan od puteva do uspeha.