Digitalna stampa Beograd

Adresa: Vojvode Milenka 48
Beograd
Adresa: Patrijarha Dimitrija 53
Beograd
Adresa: Kraljice Natalije 43
Beograd
Adresa: Kraljice Natalije 43
Beograd
Adresa: Knezevacka 17-19
Beograd
Adresa: Kraljice Natalije 43
Beograd
Adresa: Save Mrkalja 28
Beograd
Adresa: Ugrinovačka 15
Beograd
Adresa: Vladimira Rolovića 83
Beograd
Adresa: Tadeuša Košćuška 54, lok 1
Beograd
Adresa: Radovana Simića Cige 21
Beograd
Adresa: Prote Mateje 72, Resavska 35
Beograd
Adresa: Prvomajska 2 c, Zemun, Maksima Brankovića 3, Batajnica
Beograd
Adresa: Tošin bunar 188a/2 (TC 11. April)
Beograd
Adresa: Vojvode Stepe 229/ lokal 14
Beograd
Adresa: Batajnicki drum 23
Beograd
Adresa: Blagoja Parovića 15, Banovo Brdo
Beograd
Adresa: Tuzlanska 29, Beograd
Beograd
Adresa: Gandijeva 130v, lokal 7
Beograd
Adresa: Autoput 20, TC Belmax, lok. 10-1
Beograd
Adresa: Svetozara Markovića 26a, Beograd
Beograd
Adresa: Jovanke Radaković 50a, Beograd
Beograd
Adresa: Požarevačka 25
Beograd
Adresa: Antifašističke borbe 63
Beograd
Adresa: Kumanovska 2
Beograd
Adresa: Vojvode Stepe 347c
Beograd
Adresa: Bulevar Arsenija Carnojevica 68
Beograd
Adresa: 27 Marta 27, Beograd
Beograd
Adresa: Begejska 2a, ( office ), Crnotravska 7-9 ( proizvodni prostor )
Beograd
Adresa: Makedonska 1A, lokal 13
Beograd
Adresa: Pozeska 118a, Šćerbinova 6
Beograd
Adresa: Hadži Djerina 2
Beograd
Adresa: Crnotravska 23, Beograd
Beograd
Adresa: Zdravka Celara 12 i Pozeska 37, Goce Delčeva 29
Beograd
Adresa: Živka Davidovića 10
Beograd

Digitalna stampa Novi Sad

Adresa: Milenka Stojkovića 33
Novi Sad
Adresa: Cvećarska 23
Novi Sad

Digitalna stampa Pančevo

Adresa: Svetozara Miletića 104
Pančevo
Adresa: Žarka Zrenjanina 28, Pančevo
Pančevo
Adresa: Žarka Zrenjanina 101
Pančevo
Adresa: Bore Šipoša 9c
Pančevo

Digitalna stampa Šabac

Adresa: Cara Dušana 40/12, Šabac
Šabac
Adresa: Cara Dušana 40/12, Šabac
Šabac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Digitalna stampa
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Digitalna stampa

Digitalnom štampom se u potpunosti olakšava proces štampanja. Spektar primene ove tehnike štampe je veoma širok – mogu se štampati vizit karte, flajeri, ID kartice, memorandumi, cenovnici, jelovnici, pozivnice, katalozi, kalendari, prospekti, plakati, brošure, nalepnice, deklaracije, samolepljive etikete, knjige malih tiraža...

Ukoliko je potrebno da se uradi probni otisak, može se takođe koristiti tehnika digitalne štampe.

Digitalna štampa – kako se radi?

Sve je vrlo jednostavno. Pripremljen materijal sa kompjutera, odlazi pravo u mašinu za digitalnu štampu, koja za svega par minuta izbacuje više desetina otisaka. 

Digitalna štampa – kada se radi?

Tehnika digitalne štampe je pre svega namenjena štampanju malih i srednjih tiraža. Za svega nekoliko sati vi možete dobiti vaš reklamni materijal, odnosno sve štampane stvari koje koristite u svakodnevnom poslovanju.

Razlika između digitalne i ofset štampe

Kao što smo naveli, digitalna štampa tretira male i srednje tiraže. Kada bismo takve tiraže radili u ofset tehnologiji, to bi potrajalo nekoliko dana i bilo bi potpuno neekonomično. Znači, gubili biste i vreme i novac, pa je za recimo, 100 vizit karata ili 500 flajera, svakako bolje koristiti digitalnu štampu.

Prednosti digitalne štampe

Ovde govorimo o prednosti u odnosu na standardnu ofsetnu štampu. Kao što smo naveli, digitalna štampa je brza štampa. Kvalitet štampe je veoma zadovoljavajući, a cena je veoma povoljna za sve male i srednje tiraže. Postoji mogućnost štampe na različitim materijalima, kao što je kunstdruk 300 gramski, folija, muflon, specijalni papiri i sl. 

Spomenimo i mogućnost personalizacije kao i štampanje promenljivih podataka, kao što su ulaznice sa bar kodom, bonovi, nagradne igre... 

Digitalna štampa – cena

Tabak koji se koristi u digitalnoj štampi, dimenzija je 33 x 48,8 cm. Veličina otiska je 32 x 46,8 cm. Cene se kreću u zavisnosti od tiraža i od boja (jednostrani kolor, obostrani kolor, jednostrano crno, dvostrano crno). Na primer, za tiraž do 10 tabaka, cena za pun kolor obostrano je 1.40 evra + PDV, za 50 do 99 kom, cenda je 1 evro plus PDV, i za tiraže preko 500 komada, cena od 0,60 evra + PDV, po tabaku. 

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate štamparije ispod teksta.

Iskustva i komentari posetilaca

Uros Vukicevic
Iskreno smatram da je po pitanju digitalne stampe, jedno od najboljih resenje da posetite Speed reklam i da se tamo odlucite za to sta vam je najbolje po tom pitanju.
Nenad Pavlovic
Kod izrade smartbook-a veoma je bitno da slike budu sto kvalitetnije i sa sto vecom rezolucijom jer se na taj nacin dobija i najkvalitetniji sadrzaj tog istog smartbook-a. Stamparija jova otisak sa vozdovca pruza zaista kvalitetnu izradu smartbook-ova po veoma povoljnim cenama. Sve pohvale mi preporuke.
Uros Filipovic
Photobook predstavlja nesto sto ce na najlepsi moguci nacin spojiti sve vase najlepse trenutke koje ste uslikali u jednu celinu. Veoma su zastupljeni kada su vencanja u pitanju jer u njih onda odabirom pojedinih slika sa vencanja mozemo da napravimo jednu celinu koja ce izgledati kao bajka. Ja i supruga smo svoj photobook uradili u istoimenoj firmi na Medaku i prezadovoljni smo izgledom i kvalitetom koji smo dobili.
Nikola Majstorovic
Tampon stampa svoju veliku primenu nalazi u auto industriji, elektronskoj industriji, na proizvodima od stakla i keramike, u proizvodnji igračaka i sportske opreme, u medicinskoj industriji. Tampon print centar po meni pruza najkvalitetniju tampon stampu u Beogradu.
Jovana Stefanovic
Najvece prednosti sito stampe su visok kvalitet otiska i njegova trajnost. Spektar primene sito štampe je veoma širok, recimo: vaš logo će biti perfektno vidljiv na radnim kombinezonima vaših zaposlenih, na majicama, ili na primer, na kišobranima, koje delite kao poklon kupcima. Vrlo je lep gest kada prilikom neke akcije Vase firme svojim musterijama poklonite majicu sa vasim logoom ili necim sto predstavlja vasu firmu.
Zorica Simic
Digitalnom stampom olaksava se proces stampanja jer se tom prilikom dosta olaksava sam proces stampanja jer gotov materijal sa racunara direktno ulazi u masinu za digitalnu stampu i samim tim idealna je za stampu malih ili srdnjih tiraza.
Marina Zivkovic
Koliko mi se samo cini, ove savremene stamparije sve vise pocinju da delju sa cenama.
Jovana Milinkovic
Koliko mi se samo cini, digitalna stampa je za mnoge i vise nego idealno resenje. Mada, kada ovde pricamo o kvalitetu, zaista ga je tesko pronaci za male pare.
Petar Jankulovski
Problem je u tome sto svaka digitalna stampa mora dobro i kvalitetno da se plati. To jednostavno tako funkcionise.
Simona Vucinic
Ukoliko mene pitate, ipak je ovo nesto sto posebno u danasnje vreme mora da se plati tako da zaista ne treba nista posebno oko toga da brinete.
Stojance Ristovski
Digitalna stampa je u svakom slucaju veoma potrebna i profesionalna ako mene pitate.
Marta Dencevic
Digitalna stampa je nesto sto se u danasnje vreme ipak podrazumeva. Ako se vec odlucite za nju, onda se sigurno necete pokajati.
Milen Jovanovic
Ipak je u danasnje vreme digitalna stampa niki standard u kvalitetu koji se u danasnje vreme ipak podrazumeva.
Ljubinka Sreckovic
Veoma je vazno da pre digitalne stampe, odmah i unpared osmislite graficki kako sve to treba da izgleda. Samo se u tom slucaju sigurno necete pokajati.
Filip Milutinovic
Po pitanju digitalne stampe, samo treba da sve to bude kvalitetno graficiki urdjene i u tom slucaju se sigurno necete pokajati.
Nikolina Pantelic
Ja licno sa druge strane smatram da je po pitanju digitalne stampe, ubedljivo najbolje resenje da posetite agenciju Blur i vise se nista oko toga necete pokajati.
Jana Stankovic
Iskreno smatram da je po pitanju digitalne stampe, jedno od najboljih resenje da posetite Speed reklam i da se tamo odlucite za to sta vam je najbolje po tom pitanju.
Mihajlo Nastasovic
Digitalna stampe jke u svakom slucaju nesto sto je poslednja od reci tehnologije u ovoj oblasti.
Todor Markovic
Postoje stamparije koje i dalje rade na tradicionalan nacin zbog toga sto postoje i klijenti koji forsiraju takav tradicionalni nacin rada.
Petar Jankovic
U danasnje vreme je poptuno nezamislivo da se nesto radi bez digitalne stampe. Pri tome, to je u svakom slucaju oblik stampe koji definitivno pruza najsire graficke mogucnosti.
Biljana Brankovic
Po meni bez obzira koliko se te boje potreosi ono sto je cinjenica je da svako tezi da na sto veci i laksi nacin zaradi. Ukoliko se vec odlucte na takav korak (mislim na to da uradite digitalnu stampu) onda svakako to treba da uradite na nekom proverenom mestu.
Janko Zivanovic
Pa, ne slazem se bas da je ta cena od 1.4 eura za digitalnu stampu nesto narocito skupa. Znas li ti koliko se samo boje potrosi na taj nacin?
Ivan Stojanovic
Dusane. cena od 1.40 eura ti je cini mi se malo jaca. Nemoj pogresno da me shvatis ali treba si da se raspitas na jos nekom mestu. Ovo npr. Jovsic je mesto sa visegodisnjom tradicijom i ugledom a i dalje drzi korektne cene.
Lea Stankovic
Pored toga sto mi je stalo da svaki vizit kartu, flajer ili cestitku za rodjendan uradim uz pomoc digitalne stampe, veoma mi je bitno da budu kvalitetno graficki osmisljene. Zbog toga svoje poverenje ukazujem uvek agenciji Jovsic. Imam utisak za dizajneri u ovoj agenciji uvek imaju veliki broj razlicitih fantasticnih ideja.
Marko Petrovic
Pored toga sto mi je stalo da svaki vizit kartu, flajer ili cestitku za rodjendan uradim uz pomoc digitalne stampe, veoma mi je bitno da budu kvalitetno graficki osmisljene. Zbog toga svoje poverenje ukazujem uvek agenciji Jovsic. Imam utisak za dizajneri u ovoj agenciji uvek imaju veliki broj razlicitih fantasticnih ideja.
Ivana Petrovic
Po pitanju digitalne stampe i grafickog dizajna, mogu reci da imam samo pozitivno iskustvo sa studiom Quattro. Veoma su ljubazni i profesionalni ali pre svega veliki strucnjaci.
Dusan Markovic
Trebaju mi preporuke za digitalnu stapmz kalendara. Ima li nekeko pozitivno iskustvo sa nekom stamparijom u BeoHvala u napred