Vratite se na mobilnu verziju sajta
Digitalna stampa Digitalna stampa - ove stamparije rade digitalnu stampu, saznajte koje su prednosti digitalne stampe, kao i cene i akcije za digitalnu stampu www.navidiku.rs Digitalna stampaDIGITALNA STAMPA Beograd cena, Reklamni materijal DIGITALNA STAMPA Šabac cena, Reklamni materijal DIGITALNA STAMPA Pančevo cena, Reklamni materijal DIGITALNA STAMPA Novi Sad cena, Reklamni materijal DIGITALNA STAMPA Novi Beograd cena, Reklamni materijal DIGITALNA STAMPA Čukarica cena, Reklamni materijal DIGITALNA STAMPA Palilula cena, Reklamni materijal DIGITALNA STAMPA Rakovica cena, Reklamni materijal DIGITALNA STAMPA Savski venac cena, Reklamni materijal DIGITALNA STAMPA Stari grad cena, Reklamni materijal DIGITALNA STAMPA Voždovac cena, Reklamni materijal DIGITALNA STAMPA Vračar cena, Reklamni materijal DIGITALNA STAMPA Zemun cena, Reklamni materijal DIGITALNA STAMPA Zvezdara cena, Reklamni materijal DIGITALNA STAMPA Borča cena, Reklamni materijal DIGITALNA STAMPA cena, Reklamni materijal

Digitalna stampa

Digitalnom štampom se u potpunosti olakšava proces štampanja. Spektar primene ove tehnike štampe je veoma širok – mogu se štampati vizit karte, flajeri, ID kartice, memorandumi, cenovnici, jelovnici, pozivnice, katalozi, kalendari, prospekti, plakati, brošure, nalepnice, deklaracije, samolepljive etikete, knjige malih tiraža...
Ukoliko je potrebno da se uradi probni otisak, može se takođe koristiti tehnika digitalne štampe.

Digitalna štampa – kako se radi?

Sve je vrlo jednostavno. Pripremljen materijal sa kompjutera, odlazi pravo u mašinu za digitalnu štampu, koja za svega par minuta izbacuje više desetina otisaka. 
Digitalna štampa – kada se radi?
Tehnika digitalne štampe je pre svega namenjena štampanju malih i srednjih tiraža. Za svega nekoliko sati vi možete dobiti vaš reklamni materijal, odnosno sve štampane stvari koje koristite u svakodnevnom poslovanju.

Razlika između digitalne i ofset štampe

Kao što smo naveli, digitalna štampa tretira male i srednje tiraže. Kada bismo takve tiraže radili u ofset tehnologiji, to bi potrajalo nekoliko dana i bilo bi potpuno neekonomično. Znači, gubili biste i vreme i novac, pa je za recimo, 100 vizit karata ili 500 flajera, svakako bolje koristiti digitalnu štampu.

Prednosti digitalne štampe

Ovde govorimo o prednosti u odnosu na standardnu ofsetnu štampu. Kao što smo naveli, digitalna štampa je brza štampa. Kvalitet štampe je veoma zadovoljavajući, a cena je veoma povoljna za sve male i srednje tiraže. Postoji mogućnost štampe na različitim materijalima, kao što je kunstdruk 300 gramski, folija, muflon, specijalni papiri i sl. 
Spomenimo i mogućnost personalizacije kao i štampanje promenljivih podataka, kao što su ulaznice sa bar kodom, bonovi, nagradne igre... 

Digitalna štampa – cena

Tabak koji se koristi u digitalnoj štampi, dimenzija je 33 x 48,8 cm. Veličina otiska je 32 x 46,8 cm. Cene se kreću u zavisnosti od tiraža i od boja (jednostrani kolor, obostrani kolor, jednostrano crno, dvostrano crno). Na primer, za tiraž do 10 tabaka, cena za pun kolor obostrano je 1.40 evra + PDV, za 50 do 99 kom, cenda je 1 evro plus PDV, i za tiraže preko 500 komada, cena od 0,60 evra + PDV, po tabaku. 
*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate štamparije ispod teksta.

Autor:
Ako Vam se svideo tekst podržite nas:

Izaberite neku od stamparija gde mozete raditi DIGITALNU STAMPU

Digitalna stampa :
Digitalna stampa Beograd:
Digitalna stampa Šabac:
Digitalna stampa Pančevo:
Vaši utisci, mišljenja i pitanja na temu Digitalna stampa
Napišite komentar:
Uros Vukicevic

Petak, 14.12.2018. 11:43

Iskreno smatram da je po pitanju digitalne stampe, jedno od najboljih resenje da posetite Speed reklam i da se tamo odlucite za to sta vam je najbolje po tom pitanju.

Nenad Pavlovic

Petak, 13.07.2018. 10:53

Kod izrade smartbook-a veoma je bitno da slike budu sto kvalitetnije i sa sto vecom rezolucijom jer se na taj nacin dobija i najkvalitetniji sadrzaj tog istog smartbook-a. Stamparija jova otisak sa vozdovca pruza zaista kvalitetnu izradu smartbook-ova po veoma povoljnim cenama. Sve pohvale mi preporuke.

Uros Filipovic

Petak, 13.07.2018. 10:50

Photobook predstavlja nesto sto ce na najlepsi moguci nacin spojiti sve vase najlepse trenutke koje ste uslikali u jednu celinu. Veoma su zastupljeni kada su vencanja u pitanju jer u njih onda odabirom pojedinih slika sa vencanja mozemo da napravimo jednu celinu koja ce izgledati kao bajka. Ja i supruga smo svoj photobook uradili u istoimenoj firmi na Medaku i prezadovoljni smo izgledom i kvalitetom koji smo dobili.

Nikola Majstorovic

Petak, 13.07.2018. 10:47

Tampon stampa svoju veliku primenu nalazi u auto industriji, elektronskoj industriji, na proizvodima od stakla i keramike, u proizvodnji igračaka i sportske opreme, u medicinskoj industriji. Tampon print centar po meni pruza najkvalitetniju tampon stampu u Beogradu.

Jovana Stefanovic

Petak, 13.07.2018. 10:45

Najvece prednosti sito stampe su visok kvalitet otiska i njegova trajnost. Spektar primene sito štampe je veoma širok, recimo: vaš logo će biti perfektno vidljiv na radnim kombinezonima vaših zaposlenih, na majicama, ili na primer, na kišobranima, koje delite kao poklon kupcima. Vrlo je lep gest kada prilikom neke akcije Vase firme svojim musterijama poklonite majicu sa vasim logoom ili necim sto predstavlja vasu firmu.

Zorica Simic

Petak, 13.07.2018. 10:43

Digitalnom stampom olaksava se proces stampanja jer se tom prilikom dosta olaksava sam proces stampanja jer gotov materijal sa racunara direktno ulazi u masinu za digitalnu stampu i samim tim idealna je za stampu malih ili srdnjih tiraza.

Marina Zivkovic

Petak, 03.02.2017. 09:09

Koliko mi se samo cini, ove savremene stamparije sve vise pocinju da delju sa cenama.

Jovana Milinkovic

Utorak, 24.01.2017. 09:12

Koliko mi se samo cini, digitalna stampa je za mnoge i vise nego idealno resenje. Mada, kada ovde pricamo o kvalitetu, zaista ga je tesko pronaci za male pare.

Petar Jankulovski

Utorak, 17.01.2017. 07:55

Problem je u tome sto svaka digitalna stampa mora dobro i kvalitetno da se plati. To jednostavno tako funkcionise.

Simona Vucinic

Petak, 06.01.2017. 06:56

Ukoliko mene pitate, ipak je ovo nesto sto posebno u danasnje vreme mora da se plati tako da zaista ne treba nista posebno oko toga da brinete.

Stojance Ristovski

Četvrtak, 05.01.2017. 08:52

Digitalna stampa je u svakom slucaju veoma potrebna i profesionalna ako mene pitate.

Marta Dencevic

Utorak, 27.12.2016. 09:59

Digitalna stampa je nesto sto se u danasnje vreme ipak podrazumeva. Ako se vec odlucite za nju, onda se sigurno necete pokajati.

Milen Jovanovic

Petak, 16.12.2016. 09:47

Ipak je u danasnje vreme digitalna stampa niki standard u kvalitetu koji se u danasnje vreme ipak podrazumeva.

Ljubinka Sreckovic

Petak, 09.12.2016. 09:56

Veoma je vazno da pre digitalne stampe, odmah i unpared osmislite graficki kako sve to treba da izgleda. Samo se u tom slucaju sigurno necete pokajati.

Filip Milutinovic

Sreda, 30.11.2016. 11:14

Po pitanju digitalne stampe, samo treba da sve to bude kvalitetno graficiki urdjene i u tom slucaju se sigurno necete pokajati.

Nikolina Pantelic

Sreda, 23.11.2016. 01:10

Ja licno sa druge strane smatram da je po pitanju digitalne stampe, ubedljivo najbolje resenje da posetite agenciju Blur i vise se nista oko toga necete pokajati.

Jana Stankovic

Utorak, 15.11.2016. 08:57

Iskreno smatram da je po pitanju digitalne stampe, jedno od najboljih resenje da posetite Speed reklam i da se tamo odlucite za to sta vam je najbolje po tom pitanju.

Mihajlo Nastasovic

Ponedeljak, 24.10.2016. 02:09

Digitalna stampe jke u svakom slucaju nesto sto je poslednja od reci tehnologije u ovoj oblasti.

Todor Markovic

Četvrtak, 25.08.2016. 07:21

Postoje stamparije koje i dalje rade na tradicionalan nacin zbog toga sto postoje i klijenti koji forsiraju takav tradicionalni nacin rada.

Petar Jankovic

Sreda, 24.08.2016. 08:45

U danasnje vreme je poptuno nezamislivo da se nesto radi bez digitalne stampe. Pri tome, to je u svakom slucaju oblik stampe koji definitivno pruza najsire graficke mogucnosti.

Biljana Brankovic

Sreda, 10.08.2016. 10:02

Po meni bez obzira koliko se te boje potreosi ono sto je cinjenica je da svako tezi da na sto veci i laksi nacin zaradi. Ukoliko se vec odlucte na takav korak (mislim na to da uradite digitalnu stampu) onda svakako to treba da uradite na nekom proverenom mestu.

Janko Zivanovic

Sreda, 20.07.2016. 12:18

Pa, ne slazem se bas da je ta cena od 1.4 eura za digitalnu stampu nesto narocito skupa. Znas li ti koliko se samo boje potrosi na taj nacin?

Ivan Stojanovic

Sreda, 15.06.2016. 11:49

Dusane. cena od 1.40 eura ti je cini mi se malo jaca. Nemoj pogresno da me shvatis ali treba si da se raspitas na jos nekom mestu. Ovo npr. Jovsic je mesto sa visegodisnjom tradicijom i ugledom a i dalje drzi korektne cene.

Lea Stankovic

Sreda, 15.06.2016. 09:39

Pored toga sto mi je stalo da svaki vizit kartu, flajer ili cestitku za rodjendan uradim uz pomoc digitalne stampe, veoma mi je bitno da budu kvalitetno graficki osmisljene. Zbog toga svoje poverenje ukazujem uvek agenciji Jovsic. Imam utisak za dizajneri u ovoj agenciji uvek imaju veliki broj razlicitih fantasticnih ideja.

Marko Petrovic

Sreda, 15.06.2016. 09:24

Pored toga sto mi je stalo da svaki vizit kartu, flajer ili cestitku za rodjendan uradim uz pomoc digitalne stampe, veoma mi je bitno da budu kvalitetno graficki osmisljene. Zbog toga svoje poverenje ukazujem uvek agenciji Jovsic. Imam utisak za dizajneri u ovoj agenciji uvek imaju veliki broj razlicitih fantasticnih ideja.

Ivana Petrovic

Utorak, 14.06.2016. 07:15

Po pitanju digitalne stampe i grafickog dizajna, mogu reci da imam samo pozitivno iskustvo sa studiom Quattro. Veoma su ljubazni i profesionalni ali pre svega veliki strucnjaci.

Dusan Markovic

Ponedeljak, 13.06.2016. 08:40

Trebaju mi preporuke za digitalnu stapmz kalendara. Ima li nekeko pozitivno iskustvo sa nekom stamparijom u BeoHvala u napred