Brendiranje vozila Beograd

Adresa: Knezevacka 17-19
Beograd
Adresa: Radovana Simića Cige 21
Beograd
Adresa: Ugrinovačka 15
Beograd
Adresa: Smederevski put 29a
Beograd
Adresa: Vojvode Stepe 347c
Beograd
Adresa: Surčinski put 103 dj
Beograd
Adresa: Blagoja Parovića 15, Banovo Brdo
Beograd
Adresa: Gospodar Jovanova 44, Beograd
Beograd
Adresa: Ruska 28
Beograd
Adresa: Vojvođanska 383b
Beograd
Adresa: Beograd
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Brendiranje vozila
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Brendiranje vozila

Evo „pokretne reklame“ koja kruži gradom i svuda oglašava vaše proizvode i usluge! Raznorazni oglasi jesu dobra rešenja, ali im je mana što su statični, odnosno „stoje“ na nekog oglasnoj tabli, panou... Brendirano vozilo je „mobilna reklama“ koju u toku samo jednog dana vidi nebrojeno mnogo ljudi u raznim delovima grada. Ako imate firmu i vozilo, a imate, čim čitate naš tekst, onda vam je svakako potrebno – brendiranje vozila.
 

Auto grafika

Ovo bi bilo drugo ime za temu našeg teksta. Da bi ovakva reklama postigla efekat koji očekujete, potrebno je dobro uklopiti grafički dizajn kao i pravilan izbor materijala. Brendiranje vozila se vrši digitalnom štampom iz rolne, u kombinaciji sa livenim katerskim folijama. Sama štampa se radi na livenoj cast foliji tehnikom digitalne štampe velikog formata.
Materijali koji se koriste su UV i vodootporni, naravno prilagođeni korišćenju na otvorenom prostoru. Dodatnom hladnom bezbojnom laminacijom autografika je zaštićena od različitih mehaničkih oštećenja vozila, kao što su udari kamenčića po putu, moguće grebanje površine i slično. 

Štampa na autu

Poseban deo priče predstavlja pravilno postavljanje grafike na vozilo, a sve se to izvodi posebno prilagođenim alatima za tu namenu.
Važno je da znate da se štampa radi na najsavremenijim mašinama u punom koloru visoke rezolucije. Birajte štamparije koje koriste folije renomiranih svetskih proizvođača, a time je zagarantovan visok kvalitet štampe kao i kvalitetno lepljenje folije na vozilo. 

Štampa na kombiju

Mogu se brendirati sve metalne, plastične i staklene površine vozila, bez ikakvih prepravki ili oštećenja vašeg kombija. Za zakrivljene površine koristi se folija odličnih karakteristika Avery High Quality, a kod staklenih površina, One Way Vision folija. Prednost ove folije jeste što omogućava da sa unutrašnje strane stakla ostanu prozirna. 
 

Brendiranje pick-up vozila

Moguće je štampati i nalepnice, odnosno stikere, dok se katovanjem (isecanjem) folije, može iseći i logotip vaše kompanije i to naravno, u punom koloru. Na sve odrađene usluge dobićete garanciju, koja se u proseku kreće od tri do pet godina, a sve u zavisnosti kako održavate svoje vozilo.

Brendiranje kamiona

Možda imate kamion kojim obavljate selidbe, ili prevozite određeni materijal? Dobro izbrendiran kamion ostavlja sasvim drugačiji utisak od onoga koji to nije. Ovakvo vozilo, svojom reklamom privući će pažnju svih prolaznika, a sve to zahvaljujući kvalitetnim folijama kao i stručno odrađenom grafičkom dizajnu, što je veoma bitna stavka cele priče oko brendiranja vozila. Dogovorite se sa profesionalcima kako bi vaša reklama trebalo da izgleda, sačekajte kratke rokove izrade i ugradnje, a onda „vozite“ vašu reklamu po celom gradu!

Brendiranje vozila – cena:

Cene se kreću u rasponu od 25-30 evra po metru kvadratnom za kompletno brendiranje automobila (punto, polo, clio); pick up-ovi, prosečna cena od 37 evra po m2; kamioni od 45 evra po metru kvadradnom i naviše.
Parcijalno brendiranje – od 50 do 150 evra, u zavisnosti da li brendirate gepek vrata (najniža cena) ili vrata prednja + zadnja ili recimo – krov + hauba, cena 150e. 
*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate štamparije ispod teksta.

Iskustva i komentari posetilaca

Uros Filipovic
Ukoliko vam je potrebno kvalitetno brendiranje vozila, onda bar u danasnje vreme nije previse tesko da pronadjete neku profesionalnu agenciju. Slobodno treba da posetite svetlece reklame Taff Line I da se tamo licno uverite u kvalitet.
Ivana Petrovic
Brendiranje vozila je nesto bez cega se u danasnje vreme sigurno ne moze. Sve drugo je daleko losije resenje.
Marina Zivkovic
U svakom slucaju je brendiranje vozila nesto sto je jedinstveno i neponovljivo. Ukoliko se odlucite bas za ovako nesto, sigurno je samo to da se necete pokajati.
Jovana Milinkovic
Koliko je samo meni poznato, ovo je ipak nesto sto mora posebno da se plati. Sve drugo je ako mene pitate, nesto sto je daleko manje vazno.
Petar Jankulovski
Mogu samo slobodno da kazem da je kod ovog tipa vozila veoma vazno da se odlucite upravo za kvalitet. Sve drugo je manje vazno.
Lea Stankovic
Koliko je samo meni poznato, ovde bas treba da se odlucite za kvalitet, sve drugo je onda manje vazno.
Stojance Ristovski
Moje licno misljenje je takvo da je brendiranje vozila po mnogo cemu ipak i vise nego dobro resenje.
Simona Vucinic
Koliko ja mogu da vidim ovo je nesto sto je u danasnje vreme manje - vise dostupno vecini ljudi.
Milen Jovanovic
Moje licno misljenje je da po ovom pitanju samo treba da se odlucite za kvalitet i da vise nista oko toga ne treba da brinete.
Filip Milutinovic
brendiranje vozila, zaista nije nesto sto puno kosta a sto u svakom slucaju moze da izazove bas jedan dobar efekat.
Marta Dencevic
Po ovom pitanju samo hrabro treba da idete napred i da vise nista dalje oko toga ne treba da se brinete.
Mihajlo Nastasovic
Ipak je ovo nesto sot na kraju krajeva ne kosta toliko puno ali je zato veoma bitno da se uradi na kvalitetan nacin.
Ljubinka Sreckovic
Naravno da je brendiranje vozila, bas onako dobra reklama ali zaista neki profesionalac treba da vam je osmisli kako vam se ne bi desilo da vam auto izgleda kao novogodisnja jelka.
Todor Markovic
Koliko je meni poznato, sve veci broj komercijalista se u danasnje vreme odlucuje da posetite neko provereno mesto za reklamni materijal, narocito kada pricamo o brendiranju vozila.
Nikolina Pantelic
Po pitanju ovog tipa vozila, samo treba da posetite radnju Ivanic i vise nista po tom pitnu ne traba da se brinete.
Jana Stankovic
Kada pricamo o kvalitenom brendiranju vozila, smatram da je po tom pitanju ubedljivo najbolje resenje da posetite Sasa City Design I da se po tom pitanju licno uverite u kvalitet.
Biljana Brankovic
Po pitanju brendiranja vozila, ubedljivo je najbolje resenje ukoliko odete u Black Glass i tamo se raspitate na licu mesta.
Janko Zivanovic
Ukoliko vam je potrebno kvalitetno brendiranje vozila, onda bar u danasnje vreme nije previse tesko da pronadjete neku profesionalnu agenciju. Slobodno treba da posetite svetlece reklame Taff Line I da se tamo licno uverite u kvalitet.
Petar Jankovic
U danasnje vreme je reklama polovina jednog velikog uspeha. Brendiranje vozila je mesot u koje mozete da imate puno poverenje.
Ivan Stojanovic
Ne mora da znaci da je samo Taff Line dobar, mada vidim da je najveci broj preporuka upravo za ovu firmu. Postoji mesto koje se zove Sky Light, nesto su jeftiniji sa cenama ali ne mora da znaci i da su nesto losiji.
Marko Petrovic
Taff Line je po meni primer jednog takvog kvalitetnog mesta. Mislim da ni sa cenama ovo mesto nije previse skupo a u svakom slucaju se isplati da se uradi kvalitetno.
Dusan Markovic
Po meni postoji mnogo razlicite ali po kvalitetu jako slicne auto grafike. To je grafika koju je u svakom slucaju najbolje da uradite na nekim proverenom mestu ukoliko ne zelite u suprotnom da vam auto bude novogodisnja jelka.