Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Stampa na tekstilu
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Stampa na tekstilu

Imate firmu i želite atraktivnu, dugotrajnu, povoljnu i efektivnu reklamu? Štampa na tekstilu, odnosno na majicama, duksevima, radnim odelima, trenerkama – zaista može biti pravi poslovni potez!

Lepo je kada klijenti vide zajedništvo i timski duh među vašim zaposlenim radnicima, tako što su oni isto obučeni, odnosno, nose uniformu sa motivima vašeg preduzeća. Posebno ako vaša ekipa radnika odlazi na razne terene po gradu, ova reklama na tekstilu se „šeta“, i svima jasno prenosi poruku – ko ste vi, čime se bavite i koliko ste profesionalni. 

Štampanje tekstila – kako se radi?

Za malo veće tiraže, koristi se tehnika sito štampe. Verovatno vas zanima sam postupak ove vrste uštampavanja. Posle nanošenja štamparske forme na radni predmet, isti se suši u komori za sušenje na određenoj temperaturi. Ujedno to je i završni čin u ovom postupku, pa ste vi dobili odevne predmete sa reklamom. 

Tehnikom sito štampe, boje na majicama, radnim odelima, duksevima i slično, biće sasvim postojane, jer sama tehnika pruža vrhunski kvalitet. Tako da je moguće čak i otkuvavati u veš mašini, radna odela, na primer, što su vrlo visoke temperature, i to više puta, a da odštampani otisak, odnosno slika – vaš logotip, ostane nepromenjen. 

Digitalna štampa na tekstilu 

Direktna štampa na tekstilu idealna je za izradu reklamnih majica, na primer, jer se ovom tehnikom dobija izuzetno visok kvalitet otiska. Postoji mogućnost mešanja i nijansiranja boja, a da to ne povećava troškove. Zgodna je i za štampu u manjim serijama i punom koloru, dok se za veće tiraže koristi gorenavedena sito štampa. 

Ukoliko imate više različitih motiva koji će se raditi na većem tiražu, ni tu ne morate brinuti o ceni, jer to neće značajno povećati troškove. Ova vrsta štampe je pogodna i za male i srednje tiraže. 

Štampa na tekstilu – iskustva

Spomenimo tehnike sublimacione digitalne štampe iz rolne ili solventnu ploter štampu. Prednost ove tehnike jeste u tome što se mogu raditi manji i komadni tiraži, koji ne zahtevaju posebnu vrstu pripreme kao što je slučaj u sito štampi na tekstilu u velikim i malim formatima, a da je pri tome i kvalitet same štampe u visokoj rezoluciji. 

Štampa na tekstilu – cena

Cene variraju od broja boja i veličine štampe. Za sito štampu, cene se kreću od 0,48 evra za jednu boju i format do 12 cm, sve do 3.35 evra za četiri boje i štampu do A3 formata.

Cene za direktnu digitalnu štampu, cene su u rasponu od 4.8 evra za količinu od 1 do 4 komada, pa do 9.6 evra za štampu do formata A3 a za količinu preko 100 komada.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate štamparije ispod teksta.

Pogledajte sve proizvode

Iskustva i komentari posetilaca

Lea Stankovic
Koliko mi se samo cini, problem je u tome sto ona nije ni malo jeftina.
Stojance Ristovski
U svakom slucaju je kako god da okrenete, ovo i vise nego dobra stampa bez koje se u svakom slucaju ne moze.
Simona Vucinic
Kako god da okrenete, stampa na tekstilu nije ni malo naivan. Sve drugo je ona samo pitanje cistog gubljenje vremena i nicega vise sem toga.
Milen Jovanovic
Sto se ove stampe tice, kvalitet je sigurno nesto sto ce moci pre ili kasnije da dodje do izrazaja.
Marta Dencevic
Sto se ovoga tice, naravno da je kvalitet veoma vazan.
Filip Milutinovic
Koliko mi se samo cini, ovo je u svakom slucaju posebna vrsta stampe u koju mozete da imate puno poverenje da moze da ispadne bas onako lepa.
Ljubinka Sreckovic
Mogu samo slobodno da kazem da je u svakom slucaju ovo odlicna vrsta reklamnog materijala.
Mihajlo Nastasovic
Koliko mi se samo cini, u svakom slucaju je ovo stampa koja mora kvalitetno da se plati. To je po mom misljenju nesto sasvim normalno.
Nikolina Pantelic
Po meni se zbog velikih cena koje pojedine stamparije imaju, ova vrsta materijala nikako ne isplati. Takodje smatram da je i problem u tome sto ta slova mogu jako brzo da izblede.
Todor Markovic
Ovo je nesto sto po meni predstavlja cisto bacanje novca.
Jana Stankovic
Ukoliko mene pitate, ovo moze da bude bas onako dobra reklama ali ako pricamo realno mora i da se ulozi dosta novca.
Janko Zivanovic
Po pitanju stampe na tekstilu, licno mislim da kao reklamni materijal to i vise nema neku narocito veliku snagu.
Biljana Brankovic
Ukoliko vam je potreban kvalitetna stampa na tekstilu, ubedljivo je najbolje da svoje poverenje ukazete stampariji Scream.
Petar Jankovic
Stampa na tekstilu je nesto sto ne kosta 1000 eura pa da da vam bude zao tog novca. Ipak je to nsto sto ostaje i sto se pamti.
Ivan Stojanovic
Dusane, cena je u proseku odredjena u odnosu na to koliko boje grafika podrazumeva . Takodje, bitna je i velicina stampe odnosno broj koji na kraju zelite da uradite. U svakom slucaju je pozeljno da malo cenkate, mozda dobijete i popust.
Marko Petrovic
Dusane, cena je u proseku odredjena u odnosu na to koliko boje grafika podrazumeva. Takodje, bitna je i velicina stampe odnosno broj koji na kraju zelite da uradite. U svakom slucaju je pozeljno da malo cenkate, mozda dobijete i popust.
Ivana Petrovic
Kvalitenu stampu na tekstilu mozete da obaviti u M Co Plus. Cene su i vise nego povoljne i u iste se sigurno necete razocarati.
Dusan Markovic
Koja je cena kvalitetne stampe na tekstilu? Molio bih za preporuku.Dule