Photobook Beograd

Adresa: Patrijarha Dimitrija 53
Beograd
Adresa: Kraljice Natalije 43
Beograd
Adresa: Knezevacka 17-19
Beograd
Adresa: Mokroluška nova 13
Beograd
Adresa: Požeška 67a
Beograd
Adresa: Požarevačka 25
Beograd
Adresa: Prvomajska 2 c, Zemun, Maksima Brankovića 3, Batajnica
Beograd
Adresa: Jurija Gagarina br.14l, lok.13, ( Belville, zgrada Suncokret )
Beograd
Adresa: Begejska 2a, ( office ), Crnotravska 7-9 ( proizvodni prostor )
Beograd
Adresa: 27 Marta 27, Beograd
Beograd
Adresa: Antifašističke borbe 63
Beograd
Adresa: Požarevačka 25
Beograd
Adresa: Svetogorska 4
Beograd
Adresa: Makenzijeva bb
Beograd
Adresa: Mestroviceva 19
Beograd
Adresa: Vase Čarapića 5
Beograd
Adresa: Bulevar Vojvode Mišića 41a
Beograd
Adresa: Stanjevo bb, Aleksandrovac
Beograd
Adresa: Vojvode Stepe 229/ lokal 14
Beograd
Adresa: Svetozara Markovića 26a, Beograd
Beograd

Photobook Novi Sad

Adresa: Milenka Stojkovića 33
Novi Sad
Adresa: Ćirila i Metodija 56
Novi Sad
Adresa: Miše Dimitrijevica 21
Novi Sad
Adresa: Dušana Danilovića 30
Novi Sad

Photobook Pančevo

Adresa: Žarka Zrenjanina 28, Pančevo
Pančevo
Adresa: Vojvode Radomira Putnika 26
Pančevo

Photobook Šabac

Adresa: Masarikova 10/1, Šabac
Šabac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Photobook
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Foto Book u kožnom povezu 15x20cm, 20 strana, do 60 fotografija - vertikalni ili landscape format

Akcija -42% 1390 Din.
Foto Book u kožnom povezu 15x20cm, 20 strana, do 60 fotografija - vertikalni ili landscape format po ceni od 1.390 din s...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Foto Book u kožnom povezu 15x20cm, 30 strana, do 90 fotografija - vertikalni ili landscape format

Akcija -44% 1690 Din.
Foto Book u kožnom povezu 15x20cm, 30 strana, do 90 fotografija - vertikalni ili landscape format po ceni od 1.690 din s...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Foto Book u kožnom povezu 15x20cm, 40 strana do 120 fotografija - vertikalni ili landscape format

Akcija -45% 1990 Din.
Foto Book u kožnom povezu 15x20cm, 40 strana, do 120 fotografija - vertikalni ili landscape format po ceni od 1.990 din ...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Photobook

Jedna od izrazitih prednosti digitalnih slika je i veliki broj mogućnosti njihovog prikazivanja. U poslednje vreme, jedan od veoma popularnih načina je i pravljenje Photobook-a. 

Šta je Photobook?

Photobook je u stvari, knjiga ilustrovana vašim privatnim snimcima na najkvalitetnijem foto papiru. Prednosti ovog načina čuvanja vaših fotografija je visok stepen otpornosti na mehanička oštećenja, kao i vrhunski kvalitet fotografija. Postoji veliki izbor formata i dizajna, štamparije nude brzu izradu i pristupačne cene.

Photobook – kako izgleda?

Od crno-belih fotografija, preko fotografija u boji, od negativ filmova preko digitalnih zapisa, došlo se do najnovijeg načina za čuvanje naših uspomena. Photobook je knjiga ilustrovana vašim snimcima. 

Svoje uspomene možemo čuvati na CD-u, uredno narezane, ali znamo da je vek trajanja ovog medija do 5 godina, a posle, sa vašim snimcima šta bude... Ili, možete svoje snimke čuvati u kompjuteru, ali svi znamo da su računari nepredvidivi, uvek se može desiti neka greška, ili da jednostavno „padne sistem“, pa da tako „padnu“ i vaše uspomene i to zauvek. To svakako ne želite. Napravite Photobook!

Photobook – iskustva

Važno je reći, sa Photobook-om, vaše uspomene su večne, baš kao što i treba da budu. Možete prikupiti sve slike sa jednog ili više važnih događaja, a svi vaši snimci biće aranžirani i dizajnirani ukusno i atraktivno; možete napisati šta želite na svakoj stranici, možete staviti snimaka koliko želite, velike, male, kombinovane... Mogućnosti je mnogo.

Dimenzije Photobook-a su od 10 x 10 cm, do 40 x 30 cm. Ako želite da vaš Photobook izgleda baš kao knjiga, onda će vam stručna lica u štampariji predložiti format 20 x 15 cm, i sve takve knjige stavite u raf sa ostalim knjigama. To je kao jedna lepa biblioteka vaših najdražih događaja u životu. 

Photobook sa snimcima se može napraviti od svega što imate: negativ, stara slika, sve to može da se skenira i kompjuterski prenese na stranicu knjige. 

Korice Photobook-a mogu da budu sa vašim snimcima, kada je neki izuzetno važan događaj u pitanju, kao što je venčanje. Tada se obično radi veći format, a same korice Photobook-a mogu da budu i kožne, drvene, ukrasne...

Sačuvajte svoje uspomene od zaborava, one se lako mogu izgubiti u nepažnji ili slučajno, napravite Photobook i uvek iznova uživajte u srećnim momentima.

Photobook – cena

Cena izrade Photobook-a zavisi od broja strana, i prosečno kreće se u rasponu od 900 do 3000 dinara.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate štamparije ispod teksta.

Pogledajte sve proizvode

100 fotografija + poklon foto book 10x15 (10 fotografija)

Akcija -52% 1045 Din.
100 fotografija + poklon foto book 10x15 (10 fotografija) - 1.045 din! Foto radnja Foto Image!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Novogodišnje fotografisanje u studiju (do 45 minuta - 10 obrađenih fotografija)

Akcija -25% 3000 Din.
Novogodišnje fotografisanje u studiju (do 45 minuta - 10 obrađenih fotografija)  - 3.000 din!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Fotografisanje modela u studiju (do 90 minuta - 10 obrađenih fotografija)

Akcija -42% 3500 Din.
Fotografisanje modela u studiju (do 90 minuta - 10 obrađenih fotografija) - 3.500 din! Foto studio Pixel!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i komentari posetilaca

Zeljana Jeremic
Radila sam photobook u stampariji M Co Plus. Mogu vam samo reci da sam i vise nego zadovoljna. M Co Plus ima veoma profesionalne zaposlene koji su zaista u stanju da vam urade predivan photobook.
Marina Zivkovic
Photobook mora debelo da se plati. Jedna moja rodjaka ga je uradila za punoletstvo i to joj je ostalo bas kao jedno lepo secanje.
Petar Jankulovski
Ako mene licno pitate, ovo je prosto sramota koliko samo cene za photobook - ove u danasnje vreme u Beogradu kostaju. Ne znam zaista ko ima toliko novca da to kupuje.
Jovana Milinkovic
Ipak je ovo nesto sto vecina stamparija bez nekih vecih problema moze da uradi.
Stojance Ristovski
Ukoliko imate neku devojku, onda mozete da je slikate i da se nadat da ce sve da ispadne kako treba.
Lea Stankovic
Kada pricamo o photobook samo treba da znate da treba da potrazite bas neku dobru foto radnju.
Milen Jovanovic
Ako mene pitate, photobook moze da bude bas onako lep i atraktivan ali je i pored toga potrebno da mozete da ga uradite na jedan kvalitetan nacin a to ipak u danasnje vreme mora i da se plati.
Simona Vucinic
Po pitanju photobook samo treba da vodite racuna o tome koliko je foto radnja koja treba da ga uradi iskusna u svom poslu.
Filip Milutinovic
Uvek kada radite photobook i gledate neke ranije primerke, treba da se trudite da vidite da li su oni uradjeni na jedan kvalitetan nacin. Ono sto ja gledam resenje sa stanovista grafickog dizajna.
Marta Dencevic
Veoma kvalitetan photobook mozete da uradite u foto radnji Rajko No1. Zato je to u ovom trenutku jedna od najposecenijih radjni u Beogradu.
Ljubinka Sreckovic
Ukoliko vam je potreba kvalitetan photobook, onda je definitivno najoblej da posetite stampariju Scream I bas tamo se licno uverite u kvalitet.
Biljana Brankovic
Iz iskustva svog deteta, mogu samo da vam kazem da photobook obavezno treba da uradite. To je jedna od mozda najlepsih uspomena sa vencanja. Zaot treba da posetite Ziku sliku i da se tamo dogovorite oko svega.
Jana Stankovic
Veoma kvaliteni photobookovi za veoma male pare mogu da se urade u foto radnji Zika slika u koju definitvno mozete da imate puno poverenje.
Mihajlo Nastasovic
U poslednje vreme sve veci broj fotografa kada sa nekim mladencima dogovara odredjeno vencanje se odlucuje da uradi jedan kvalitetan photobook.
Todor Markovic
Veoma je lepo kada mladencima posle vencanja ostane jedan lep photobook. To je u svakom slcuaju photobook koji moze da govori vise od 1000 reci.
Janko Zivanovic
Koliko mogu da primetit nekako su photobook-ovi postali jako popularni u vezi sa svadbama. Tako da ih podjednako kvalitento mgu uraditi i neke stamparije ali i foto studiji.
Petar Jankovic
Po meni ta cena od 20 eura zvuci poprilicno jeftino i pristupacno. Mada, verovatno si je ti prezentovala u odnosu na broj fotografija koje se nalaze u photobook- u.
Biljana Brankovic
Koliko je meni poznato neka prosecna cena iznosi oko 20 eura. To je prosecna cena u koju mozete imati puno poverenje. Odnosno, za tu cenu mozete dobiti jedan veoma kvalitetan photobook.
Marko Petrovic
Dusane, cene photobookova se razlikuju od stamparije do stamparije. Ono sto ti ja mogu reci je da sam cuo kako je stamparija Jovsic printing centar jedna po ovom pitanju od najboljih u Beogradu
Ivan Stojanovic
I ja imam pozitivno iskustvo sa Elit Print. Ne samo da su bili profesionalni vec i veoma ljubazni. Ovom ljudima ideje bukvalno nastaju u glavi brzinom svetlosti. Mojoj devojci se photobook stvarno dopao, sta vise reci.
Nikolina Pantelic
Cula sam da je stamparija Elit Print poskupa sa cenama ali zato sve odradjuju veoma profesionalno. Brzi su, imaju odlicne ideje. Moja prijateljica je saradjivala sa njima po ptanju nekog manjeg photobooka.
Ivana Petrovic
Radila sam photobook u stampariji M Co Plus. Mogu vam samo reci da sam i vise nego zadovoljna. M Co Plus ima veoma profesionalne zaposlene koji su zaista u stanju da vam urade predivan photobook.
Dusan Markovic
Koja bi bila cena kvalitetnog photobook-a u stampariji Elit Print? Gde bi mogao da se vidi katalog? Srdacan pozdrav