Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Kisobrani
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Kisobrani

Većina ljudi ne voli kišu, iz prostog razloga što im ona remeti uobičajeno obavljanje svakodnevnih aktivnosti. Da li ste nekada pomislili, da u svetu u kome je sve, manje-više, marketing, čak i kišu možete iskoristiti u reklamne svrhe? Moguće je, pa u daljem tekstu saznajte i kako.

Kiša može raditi za vas, ako se dosetite i kupite kišobrane koje ćete izbrendirati, odnosno odštampati logotip ili slogan vašeg preduzeća. Kome god da poklonite reklamni kišobran, kada krenu prve kapi, on će isti otvoriti i eto vama odlične „šetajuće reklame“!

Štampa na kišobranima

Posmatrano sa prozora recimo, trećeg sprata, sivilo mokrih gradskih ulica jako lepo „razbijaju“ veseli, raznobojni kišobrani. Sa uštampanim logotipima, naravno. Jedan od njih, može biti vaš. 

Hajde malo da stručno „analiziramo“ kišobrane. Oni mogu imati tri osnovne varijante: mogu biti drveni, PVC i aluminijumski. Poseduju automatsko i poluautomatsko otvaranje. Brendiraju se u tehnici sito štampe u četiri boje. 

Verovatno nikada niste brojali, ali raširen kišobran ima osam polja. Kada se odlučite za štampu na kišobranima, ista će se raditi na svakom drugom polju, odnosno na četiri od osam polja.

Štampanje kišobrana

Lepo je odabrati vesele boje, međutim morate voditi računa da se vaš logotip, odnosno njegove boje, uklapaju sa bojom kišobrana. Oko tih detalja, kao i oko same pripreme za štampu, pomoći će vam stručno lice u izabranoj štampariji, odnosno grafički dizajner. 

Kada budete izbrendirali svoje kišobrane, sada ostaje lepši deo posla, a to je da ih poklonite svojim kupcima, poslovnim partnerima, saradnicima, klijentima... To je vrlo originalan poklon, koji ima svoju upotrebnu vrednost, kišobran će svako koristiti. 

Znak je vaše posvećenosti poslu, profesionalnosti i ozbiljnosti, kao i želje za dugoročnom kvalitetnom saradnjom u obostranom interesu. 

Kišobran sa logotipom vaše firme, šaren i veseo, usred sivog kišnog dana, staviće osmeh na lice i njegovom vlasniku, ali i svima koji budu videli domišljatu reklamu i lep dizajn. 

Zapamtite, čak je i kiša u službi vašeg biznisa! Iskoristite to na pravi način, izbrendirajte kišobrane kao efektan poslovni poklon!

Kišobrani – štampa - cena

Cena kišobrana se kreće od 3,60 evra do 4,45 evra po komadu.  Cena štampe na jednom polju je u proseku 0,33 evra za jednu boju, a na četiri polja, 1,32 evra po jednom kišobranu. 

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate štamparije ispod teksta.

Iskustva i komentari posetilaca

Zeljana Jeremic
Jako kvalitetni kisobrani mogu da se kupe u prodavnici piquardo. Ja sam tamo kupilla svoj i prezadovoljna sam. Sve pohvale i preporuke.
Marina Zivkovic
Ukoliko nesto valja u celoj prici onda su to kisobrani. Bez njih se sigurno ne moze.
Petar Jankulovski
Koliko mi se samo cini, veoma je bitno da znate da svi kisobrani moraju nesto posebno da valjaju.
Jovana Milinkovic
U svakom slucaju svi kisobrani nisu ni malo jeftini. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Stojance Ristovski
AKo mislite da ovde mozete da pronadjete kvalitet onda se u svakom slucaju necete pokajati.
Lea Stankovic
Po meni je sto se kisobrana tice, kvalitet nesto sto je pre ili kasnije veoma vazno.
Milen Jovanovic
Ako ih vec kupujete, onda je bolje da odmah kupite neki koji je bas onako kvalitetan.
Simona Vucinic
Naravno da je sto se tice kisobrana kvalitet i vise nego vazan.
Filip Milutinovic
Ja uglavnom kisobrane kupujem na uluci. Nije to po meni preterano dobro resenje ali jeste jeftino.
Marta Dencevic
Uvek je bila poenta pre svega u tome da se svi kisobrani dobro plate. Sve drugo je daleko losije resenje.
Mihajlo Nastasovic
Koliko je samo meni poznato, svaki kisobran moze bez nekih vecih problema da se uradi.
Ljubinka Sreckovic
Sto se kisobrana tice, samo je veoma vazno da se opredelite za kvalitet. Mada, najvise volim kada su kisobrani u nekim atraktivnim bojama.
Todor Markovic
Najvaznije je da kisobran bas bude kvalitetan i da dovoljno dugo potraje.
Nikolina Pantelic
Ako mene licno pitate, kisbrani su bas dobra fora ali je zato potrebno da se po tom pitanju izdvoji bas dosta novca.
Janko Zivanovic
Po pitanju kisobrana, najbolje resenje za vas je da kupite one koji se prodaju na ulici po ceni od nekih 150 dinara.
Petar Jankovic
Poslusajte mene, nema dobrog kisobrana bez kvalitetne stampe u nekim provernim stamparijama.
Jana Stankovic
Mislim da bukvalno nema povoljnijeg mesta po pitanju kisobrana od radnje Boki u koju zaista mozete da imate puno poverenje.
Biljana Brankovic
Ukoliko zelite da uradite kvalitetnu stampu kisobrana, zaisat je najbolej da se po tom pitanju posavetujete sa nekim strucnim licem u koje po tom pitanju mozete da imate puno poverenje.
Ivan Stojanovic
Ukoliko planirate da u svrhu reklame uradite neke kvalitetne kisobrane, onda je u svakom slucaju potrebno da posetite neku poznatu I proverenu stapariju kao sto je primera radi Grafotehna.
Marko Petrovic
Sada po pitanju kisobrana mogu samo da vidim na ulicama one koje su stampali sindikati nekih velikih drzavnih preduzeca.
Ivana Petrovic
Cula sam da se stampa kisobrana veoma kvalitetno moze napraviti u stapmariji M spirala? Da li je to istina i da li neko ima iskustvo u radu sa ovom stamparijom. Hvala unapred na odgovoru.Ivana
Dusan Markovic
Gde moze da se izvrsi kvalitetna i odabrana stampa kisobrana? Koji bi bio odnos cene i kvaliteta?