Vratite se na mobilnu verziju sajta
Reklamni rokovnici Reklamni rokovnici - ove stamparije rade brendiranje rokovnika, saznajte sve o izradi i stampi reklamnih rokovnika, kao i cene i akcije za ovu uslugu. www.navidiku.rs Reklamni rokovniciREKLAMNI ROKOVNICI Beograd cena REKLAMNI ROKOVNICI Šabac cena REKLAMNI ROKOVNICI Pančevo cena REKLAMNI ROKOVNICI Novi Sad cena REKLAMNI ROKOVNICI Čukarica cena REKLAMNI ROKOVNICI Palilula cena REKLAMNI ROKOVNICI Rakovica cena REKLAMNI ROKOVNICI Stari grad cena REKLAMNI ROKOVNICI Voždovac cena REKLAMNI ROKOVNICI Vračar cena REKLAMNI ROKOVNICI Zemun cena REKLAMNI ROKOVNICI Zvezdara cena REKLAMNI ROKOVNICI Borča cena

Reklamni rokovnici

Neosporna je činjenica da je svakom poslovnom čoveku neophodan rokovnik. Tempo svakodnevnog poslovnog života izuzetno je brz, a ljudski mozak nije kompjuter da memoriše sve potrebne informacije. 
Ponekad se i nešto veoma važno zaboravi, a posledice toga znaju biti kobne. Da se to ne bi dogodilo, praktično je koristiti rokovnik. On će umesto vas uredno memorisati vaše obaveze, planove i dovoljan je samo letimičan pogled na raspored pa da sve sastanke, poslovne ručkove, prijeme, razgovore – držite pod kontrolom. Vi ne želite da bilo šta zaboravite, a rokovnik je vaša druga “poslovna sekretarica“.

Štampa na rokovnicima

Ovako, kako smo opisali vaše razmišljanje, razmišljaju i svi poslovni ljudi, koji su vama poslovni partneri, saradnici, klijenti, kupci... Zbog toga, iskoristite tu mogućnost i na efektan način izreklamirajte vaše preduzeće, tako što ćete ljudima iz poslovnog sveta u kome se krećete pokloniti brendiran rokovnik sa logotipom vaše firme.
Ovako vredan i lep poklon, svakoga dana pred očima vaših poslovnih saradnika, može značiti samo jedno – oni će cele kalendarske godine imati vaše preduzeće na umu. Ne samo što ste pokazali gestom poklanjanja rokovnika profesionalnost i ozbiljnost, već ste na neki način osigurali nastavak saradnje kod vama značajnih partnera. A to je upravo ono što želite, zar ne?

Brendiranje rokovnika

Rokovnici su nezaobilazni artikal svake kancelarije, i pored poklanjanja ljudima sa kojima već radite, rokovnik možete pokloniti i potencijalnim poslovnim partnerima ili kupcima, a takođe možete ih deliti na svim većim skupovima uz kupljene proizvode ili korišćene usluge. 
Rokovnici se nalaze u raznim veličinama i bojama, najčešći format je B5, ali se često koristi i A4, a to je veličina velike sveske, na primer. Podrazumeva se da se na rokovnicima radi suvi žig ili zlatotisak a tamo gde to nije moguće uraditi, odradiće se sito štampa. Prvi put kada naručujete rokovnike potrebno je uraditi kliše (to je kao pečat koji se otiskuje), a svaki sledeći put kada budete brendirali rokovnike koristiće se već izrađeni kliše koji ne morate svakoga puta plaćati. 
Vi uvek možete platiti skupu reklamu na TV-u ili iznajmiti ogroman bilbord u centru grada, ali budite mudri i domišljati: izradom brendiranih rokovnika, uđite u podsvest vaših kupaca i poslovnih partnera, jer će oni 365 dana u godini imati vaš logotip pred svojim očima.

Rokovnici štampa – cena

Štampa na rokovnicima, suvi žig, za tiraže od 30 do 50 komada, 0,60 evra/kom, preko količine od 50 do 100 rokovnika, prosečna cena od 0,45e/kom, sve do tiraža preko 100 komada, kada je cena otiskivanja suvog žiga na rokovnike od 0,20 evra po komadu. 
*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Autor:
Ako Vam se svideo tekst podržite nas:

Pogledajte različite modele rokovnika na kojima se radi usluga brendiranja

Vaši utisci, mišljenja i pitanja na temu Reklamni rokovnici
Napišite komentar:
Milen Jovanovic

Ponedeljak, 07.08.2017. 09:58

U Beogradu bukvalno kvalitetan reklamni rokovnik mozete da uradi i bilo kojoj stampariji. Nije vise to nesto sto je ljudima sto se tice para bilo nedostupno a i pored toga, veoma je vazno i to da zaista na onoga kome ga poklanjate ostavi jedajn lep utisak.

Simona Vucinic

Utorak, 09.05.2017. 01:48

Kako god da okrenete, moraju da oni imaju neku posebnu cenu kako god da okrenete.

Filip Milutinovic

Utorak, 25.04.2017. 07:35

Po meni je samo bitno da oni budu kvalitetni i da sto je duze moguce traju.

Marta Dencevic

Sreda, 12.04.2017. 08:09

Po pravilu, koliko mi se samo cini, kada pricamo o reklamnim rokovnicima ako nesto treba da bude kvalitet onda su to oni.

Mihajlo Nastasovic

Utorak, 28.03.2017. 08:21

Sto se ovih rokovnika tice, pre ili kasnije je sigurno kvalitet nesto sto je i vise nego vazno.

Ljubinka Sreckovic

Utorak, 21.02.2017. 12:08

Po meni su oni zaista bili odlicna stvar. Mada, ni ona nije bas za svakog.

Todor Markovic

Petak, 03.02.2017. 10:16

Koliko mi se samo cini, svi reklamni rokovnici, moraju debelo da se plate.

Nikolina Pantelic

Utorak, 24.01.2017. 10:10

U svakom slucaju su rokovnici jedan zanimljivi detalj. Sve drugo je onda manje vazno.

Janko Zivanovic

Petak, 06.01.2017. 07:29

Problem sa reklanim rokovnicima je u tome sto oni nisu ni malo jeftini. Tako da koliko mogu da vidim tesko se isplati da se oni i dalje proizvode.

Jana Stankovic

Petak, 16.12.2016. 10:42

Mislim da u danasnje vreme sve manji broj ljudi odlucuje da uradi reklamen rokovnike pre svgea zbog toga sto su cene poprilicno smesne.

Petar Jankovic

Sreda, 30.11.2016. 12:49

Iskreno mogu da vam kazem da je po pitanju reklamnih rokovnika, potrebno da posetite neku proverenu stampariju.

Biljana Brankovic

Utorak, 15.11.2016. 11:16

kvalitetne reklamne rokovnike, mozete da uradite u stampariji SAFI I to da sa njima budete veoma zadovoljni.

Ivan Stojanovic

Ponedeljak, 24.10.2016. 06:40

Ukoliko su vam potrebni kvalitetni reklamni rokovnici, onda se u tom slucaju sigurno necete pokajati ukoliko se odlucite da svoje poverenje ukazete stapariji Grafotehna. To je mesto sa visegodisnjim iskustvom u ovoj oblasti.

Marko Petrovic

Četvrtak, 25.08.2016. 08:14

Nekako mi se cini da je ta cena od 500 dinara po komadu poprilinco jaka cene. Mislim da bi to moglo da se uradi i za mnogo manje pare. Treba dobro unapred da se raspitate.

Ivana Petrovic

Utorak, 14.06.2016. 12:18

Uradila sam reklamne rodovnike u stampariji Bigraf Plus. reklamni rodovnici su mi veoma vazni, posto uglavnom ne koristim planiran sredstva na reklamni materijal. Posbno sam zadovoljna sa cenom i svim preporucujem da posete ovu stampariju.

Dusan Markovic

Ponedeljak, 13.06.2016. 01:18

Uradio sam pre neki dan preko 100 komada reklamnih rokovnika sa zlatotiskom. Cena je bila veoma povoljna. Svega 500 din. po komadu. Dajem sve preporuke Elit Print.