Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Karte za koncerte
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Karte za koncerte

Za različite kulturne i sportske događaje i dešavanja u gradu, potrebno je izraditi, odštampati ulaznice odnosno karte. To mogu biti koncerti, izložbe, žurke, razne manifestacije...

Karte za koncerte - štampa

Da ovo nije sasvim jednostavan posao, govori i činjenica da se karte moraju zaštiti od falsifikovanja, odnosno kopiranja. Štamparije to postižu izradom holograma ili stavljanjem UV nevidljivog laka, koji se pri ulasku može proveriti UV svetlom.

Karte za koncerte se izrađuju od najkvalitetnijeg papira – kunstdruka, ili od kartona, a sve u zavisnosti od želje kupaca.

Karte za koncerte – kako se izrađuju?

Kod ulaznica, veoma je važna njihova dorada. To podrazumeva nekoliko štamparskih tehnika, kao što su:

  • numeracija – to znači da je svaka karta obeležena svojim rednim brojem;
  • perforacija – postoji izreckan deo karte koji se otcepljuje zbog kontrole;
  • spomenuta zaštita hologramima ili nevidljivim UV lakom, zbog mogućeg falsifikovanja.

Možda vas zanima kako se zapravo izrađuju hologrami? Postupak se vrši na holo-foliji, i to koristeći vaš logotip. Ovako zaštićenu kartu za koncerte biće nemoguće falsifikovati ili kopirati. 

Važno je napomenuti da će dizajn za vaše ulaznice uraditi stručno lice u štampariji, odnosno grafički dizajner, po vašim željama i zahtevima. Daće vam predlog idejnog rešenja, koje ćete vi ili odobriti ili ćete zahtevati još neke izmene, dok ne budete sasvim zadovoljni. Kada odobrite grafičko rešenje, karte za koncerte će ući u proces štampe.

Potrebno je istaći, da ako štampate više od 1000 komada ulaznica, cene će znatno opasti. 

Rokovi izrade su izuzetno kratki, svega par sati, ukoliko nema dorade, odnosno izrade zaštitinih elemenata. Rok se računa od trenutka kada ste odobrili idejno rešenje karte za koncert.

Karte za koncerte – štampa – cena

Karte sa perforacijom i numeracijom, na kunstdruku od 150 grama, 100 komada, 1500 dinara; 500 komada, 3000 dinara; 2000 komada, 9000 dinara. 

Ulaznice izrađene na debljem papiru, 300 gramskom kunstdruku, uključujući perforaciju i numeraciju, cene od 200 komada, 2500 dinara, 1000 komada, 5000 dinara i 2000 kom, 10000 din.Ukoliko želite zaštitu karata hologramom, potrebno je izvršiti doplatu, a cene su u rasponu od 2000 dinara za 100 ulaznica, 3700 din za 500 karata i 5500 din za 1000 karata za koncerte.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate štamparije ispod teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

04.08.2017
Stojance Ristovski
Sve veci broj stamparija se u Beogradu okrece upravo izradi karti za koncerte. Takvom stanju su sigurno doprinele mnoge muzicke scecanosti i festivali, kojih je iz godine u godinu sve veci broj u Beogradu. Tako da kada realno pogledate, stampanje karti za koncerte ima svoje trziste u Beogradu.
09.05.2017
Simona Vucinic
U svakom slucaju moraju one debelo da se plate, sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
25.04.2017
Milen Jovanovic
Sve karte za koncerte sigurno da moraju dosta da kostaju. Nista tu po meni nije bas toliko neobicno.
28.03.2017
Marta Dencevic
Po meni su ove karte zaista i vise nego odlicna stvar kada su lepo uradjene posto i ja bas imam obican da ih cuvam.
13.03.2017
Filip Milutinovic
Sva sreca pa bar ovih karata ima u danasnje vreme. To je cista sreca.
21.02.2017
Ljubinka Sreckovic
Meni je licno od toga kakve su karte za koncerte mnogo bitnije kakav je sam koncert. Mislim da od toga nema nista bolje.
03.02.2017
Mihajlo Nastasovic
Koliko mi se samo cini, karte za koncete su ipak nesto sto je posebno.
24.01.2017
Nikolina Pantelic
Po mom misljenju karte za koncerte trebad a budu bas onako kreativne tako da ljudima privuku paznju i da pozele da nakon toga karte sacuvaju u lincoj kolekciji.
06.01.2017
Todor Markovic
Moje licno misljenje je da se karte za koncerte uvek trebaju kupiti na vreme kako ne biste dosli u situaciju da jurite tapkarose.
16.12.2016
Jana Stankovic
Ljudi vole da kada vec izdvojne neku vecu sumu novca za kartu za koncert, da ona i graficki bude dovoljno lepa posto se uglavnom odlucuju da je kasnije sacuvaju.
30.11.2016
Janko Zivanovic
Ako vec planirate da uradite neke dobre i kvalitetne karte za koncerte, onda u svakom slucaju treba da posetite neku proverenu stampariju.
15.11.2016
Biljana Brankovic
kada pricamo o kvalitentim kartama za koncerte, najboljer esenj je da posetite stampariju Jovsic. Samo, treba ipak na vreme da ih pozovete kako biste rezervisali sta vam je potrebno.
24.10.2016
Petar Jankovic
Oduvek sam se nekako pitao kako karte za koncerte mogu da izledaju tako lepo. pre svega, sigurno da profesionalni koji to rade debelo naplacuju za svoj rad. Tako da mislim da oko toga tu nema neke velike mudrosti.
25.08.2016
Marko Petrovic
Uglavom organizaciju nekih velikih koncerate vode strucni marketinske agencije, odnosno PR sluzbe. Medjutim, kada neko organizuje neki manji koncert onda je u svakom slucaju najbolje da se posavetujete sa nekom stamparijom koja je do sada uradila sigurno na hiljadu njih.
14.06.2016
Ivana Petrovic
Do sada sam organizovala veliki broj koncerata i drugih menifestacija. Veoma sam zadovoljna sa kartama za koncerte koji se izradjuju u stampariji Macinovic. Svima bih preporucio da saradjuju sa stamparijom Macanovic.
13.06.2016
Dusan Markovic
Vlasnik sam nocnog kluba i u narednom periodu planiram da organizujem niz koncerata sa domacim i stranim estradnim umetinicima. Gde bih kvalitetno mogao da uradim karte?