Jelovnici Beograd

Adresa: Aleksandra Dubčeka 38
Beograd
Adresa: Kraljice Natalije 43
Beograd
Adresa: Patrijarha Dimitrija 53
Beograd
Adresa: Aleksandra Dubčeka 38
Beograd
Adresa: Radovana Simića Cige 21
Beograd
Adresa: Save Mrkalja 28
Beograd
Adresa: Knezevacka 17-19
Beograd
Adresa: Vojvode Stepe 229/ lokal 14
Beograd
Adresa: 27 Marta 27, Beograd
Beograd
Adresa: Begejska 2a, ( office ), Crnotravska 7-9 ( proizvodni prostor )
Beograd
Adresa: Stanjevo bb, Aleksandrovac
Beograd
Adresa: Jovanke Radaković 50a, Beograd
Beograd
Adresa: Požarevačka 25
Beograd
Adresa: Svetozara Markovića 26a, Beograd
Beograd
Adresa: Antifašističke borbe 63
Beograd

Jelovnici Novi Sad

Adresa: Milenka Stojkovića 33
Novi Sad
Adresa: Cvećarska 23
Novi Sad

Jelovnici Pančevo

Adresa: Žarka Zrenjanina 28, Pančevo
Pančevo
Adresa: Žarka Zrenjanina 101
Pančevo
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Jelovnici
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Jelovnici

Činjenica, koju niko ne može osporiti, jeste da je Srbija zemlja dobre i ukusne hrane. Kulinarska tehnika je toliko napredovala, da i na osnovu izgleda jela, mi možemo pretpostaviti kakvog je ukusa, iako nismo ni kulinari niti gastronomi.

Kada sebe i svoje drage osobe, počastimo odlaskom na ručak ili večeru u neki otmen i moderan restoran, na stolu ispred sebe ćemo zateći jelovnik. Da li ste nekada o jelovniku razmišljali kao o vrsti marketinškog sredstva, koje na vrlo lep način prezentuje vašu firmu, vaše proizvode i usluge? Jelovnik jeste upravo to.

Štampa jelovnika

Nije svejedno kako će jelovnik izgledati. I on mora izgledati „ukusno“. Jer, jelovnik predstavlja imidž vašeg ugostiteljskog objekta, stoga nije nimalo lako osmisliti njegov dizajn. U tome će vam pomoći stručna lica, odnosno grafički dizajneri odabrane štamparije.

Jelovnici za restorane

Ukoliko posedujete restoran, preporuka je da uradite tvrdo povezan jelovnik sa fatiranim koricama obloženim kožom ili ekokožom. Na samim koricama može se uraditi zlatotisak, odnosno žig sa vašim logotipom i natpisom. Takođe, možete birati jelovnik koji ima korice ilustrovane na način kako vi želite. Što se unutrašnjih strana tiče, one mogu biti plastificirane sjajno ili mat, ili sačinjene od reljefnog papira, što je vrlo otmeno. Moguće je uraditi transparentne džepove, u koje se ubacuju strane jelovnika. Prednost ovakvog načina jeste u tome što se takve strane kasnije mogu zameniti novim, ukoliko dođe do izmena u cenama ili u izboru artikala. 

Jelovnici za fast food i kafiće

Brzu hranu verovatno svi volimo, iako je ona izuzetno kalorična, ali je ukusna. Najčešće se koristi jelovnik koji ima plastificiran meki povez i nekoliko unutrašnjih strana, naravno u zavisnosti od toga kakve sve proizvode imate u vašoj ponudi.

Za kafiće, takođe se preporučuje ovakva vrsta jelovnika.

Jelovnici za picerije

Ilustrovane plastificirane trvrde ili meke korice, bile bi dobar izbor za jelovnik picerije. Unutrašnje stranice trebalo bi da budu plastificirane sa slikama pica koje nudite.

Izrada jelovnika

Koričenje jelovnika se vrši tvrdim povezom, dok su unutrašnje strane pričvršćene pocinkovanim nitnama. Prvi korak podrazumeva izradu klišea za zlatotisak na koricama. Dizajn unutrašnjih stranica takođe je veoma zahtevan deo posla, i on znači ubacivanje slika i cena. Na kraju, izrađuju se korice, utiskuje se logotip i ubacuju se unutrašnje stranice. 

U odabranoj štampariji možete pogledati primere već urađenih jelovnika, pa ćete i sami možda dobiti neku sasvim novu i originalnu ideju. 

Štampa jelovnika – cena

Cene za format A4, tvrd povez, do 10 komada – 1400 din/kom, od 11 do 50 komada, 1200 din/kom i od 51 do 100 komada, cena od 800 dinara po jednom jelovniku. A4, mek povez, cene od 800 dinara po komadu za tiraž do 10 primeraka, 600 din/komad za tiraž od 11 do 50 jelovnika, i 450 din/kom. za tiraž od 51 do 100 jelovnika. Folderi za naplatu, od 1 do 10 kom, cena 1000 dinara komad, tiraž od 11 do 50, cena od 800 din/kom, i od 51 do 100 komada, cena od 500 dinara po jednom komadu.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate štamparije ispod teksta.

Pogledajte sve proizvode

Iskustva i komentari posetilaca

Jelena Stanarevic
Kada imate neki ugostiteljski objekat jelovnici treba da budu sastavni deo njega kako bi vase musterije mogle da vide sta sve od jela imate u svojoj ponudi. Isto tako jako je bitno da putem jelovnka i predtavite svoj ugostiteljski objekat i princip njegovog poslovanja. Stamparija simbol pruza izradu zaista kvalitetnihi lepih jelovnika i veoma su povoljni sto se cena tice.
Petar Jankulovski
U Beogradu je veoam tesko doci do nekog kvalittetnog jelovnika. Po pravilu, on treba da bude bas onako kvalitetan ali u isto vreme i veoma prijatan kada se uzme u ruku. Nekada je to mozda i malo vaznije nego da u njemu bude veliki meni sa pristupacnim cenama.
Simona Vucinic
Sto se mene licno tice, odmah treba da znate da je kvalitet to sta je posebno vazno i bitno.
Stojance Ristovski
Nije po meni toliko bitno kako izgleda jelovnik vec sta taj jelovnik konkretno ima da ponudi.
Marta Dencevic
Nikada jelovnici nisu bili do sada bas narocito skupi.
Milen Jovanovic
Sto se tice ovij jelovnika, odmah treba da znate da je kvalitet sve. Mada bitne su meni bar i cene.
Ljubinka Sreckovic
Koliko mi se samo cini, pre svega je tsvar kod jelovnika u tome da oni moraju bas onako debelo da se plate.
Filip Milutinovic
Sto se tice jelvnika, samo treba da znate da je i vise nego bitno da se po tom pitanju opredelite za kvalitet. Sve drugo je ako mene pitate manje vazno.
Nikolina Pantelic
Ono sto je opet cinjenica je to da jelovnici uvek moraju kvalitetno da se urade. Oko toga zaista ne treba da bude neke velike sumnje.
Mihajlo Nastasovic
Ako imate bas neki profi restoran onda vamje potreban i neki jelovnik koji je nesto zaista posebno.
Jana Stankovic
Po pitnaju jelovnika, naravno da svaki restoran treba da ih uradi, posto je cinjenica da gosti u danasnje vreme biraju ocima.
Todor Markovic
Ja licno volim kada odem u restoran da u ruke uzmem neki jelovnik koji je lep i zivopisan. Samo tako mogu da dobijem neki apetit.
Biljana Brankovic
Veoma kvalitetne jelovnike mozete da uradite ili vec kupite gotove u stamariji Sasa City Design.
Janko Zivanovic
Mogu slobodno da kazem da je veoma vazno da jelovnici budu lepi ali i da imaju odredjenu ponudu, odnosno da se iz njih nesto zaista i poruci.
Petar Jankovic
Po meni jelovnici moraju da govore deset stranih jezika kako bi sve bilo kvalitetno. Pri tome, jelovnicu mogu biti i maca sa dve ostrice. To znaci da nikako ne treba da budu prenatrpani sa jelima.
Ivan Stojanovic
Ma da, ukoliko zelite da dobijete ozbiljnu uslugu po pitanju izrade jelovnika, treba da posetite Bigrafd i da zaista nista vise ne razmisljate.
Marko Petrovic
I moj prijatelje je radio jelovnike za svoj riblji restoran u Bigraf. Mislim da je sa cenom bio zadovoljan. Generalno, trebalo bi da se lepo plati. Ipak je jelovnik nesto sto je jako bitno u zivotu ugostitelja.
Milen Jovanovic
Dusan Markovic, sve zavisi sta zelis. Mora tu da ti se poklopi nekoliko stvari. Ja imam riblji restora i gledao sam da izgled jelovnika uskladim sa enterijerom. Zbog toga sam otisao, na preporuku prijatelja u agenciju Scream i mogu ti reci da se nisam pokajao. Bas su mi kvalitetno odradili dizajn istih.
Ivana Petrovic
Uradila sam veoma kvalitetne jelovnike u stampariji Bigraf Plus. Mogu vam reci da sam veoma zadovoljna.
Dusan Markovic
Tek sam otvorio jedan mali restoran u predgradju Beograd. Zelim da uradim jelovnike za bogat meni. Koja je uobicaneja cena?Pozz