Ukrasne kutije izgledaju veoma lepo i dekorativno, tako da svoju svrhu nalaze na više načina. Na primer, ukrasnu kutiju ćete iskoristiti kada nekom poklanjate dar, ali i da odlažete razne sitnice.

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi koje u svojoj ponudi imaju UKRASNE KUTIJE

Beograd

Ballonessa gift shop
Pešački prolaz Albanija bb, lokal 10
Stari grad Pozovi

Ballonessa gift shop nalazi se u centru Beograda. Savršen izbor za poklon za svaku priliku; baloni od helijuma, Gift box, rođendanski baloni, baloni za za veridbu i venčanje, baloni za proslavu diplome....
Pročitaj više

Kata tekstil gift shop
Majora Zorana Radosavljevića 154, Batajnica
Zemun Pozovi

Kata tekstil gift shop nalazi se u Batajnici. U prodaji su gotova poklon pakovanja u kojima je nešto iz našeg asortimana; peškiri, kuhinjski program, stolnjaci, ali i mogućnost kreiranja posebnih poklon pakovanja....
Pročitaj više

Kutijica kutije za poklone
Aleksandra Dubčeka 38
Novi Beograd Pozovi

Predstavite Vaš proizvod na originalno osmišljen način u KUTIJICA ambalaži vrhunskog kvaliteta. Već duži niz godina domen našeg rada obuhvata izradu ukrasnih kutija za poklone, izradu jelovnika i korica za račune, kao i proizvodnju štampanih,...
Pročitaj više

Kutijica kutije za nakit
Aleksandra Dubčeka 38
Zemun Pozovi

Učinite Vaš proizvod prepoznatljivim, izaberite jedinstvene Kutijica kutije za nakit, zlatare, vino, čokoladu i ostalu ambalažu. Izrađene od najkvalitetnijih materijala, različitih oblika, veličina i dezena, originalne ukrasne kartonske kutij...
Pročitaj više

AKCIJE koje možete iskoristiti za POPUST na UKRASNE KUTIJE

Štampačija štamparija
Uralska 9
Palilula

Štamparija “Štampačija” nalazi se na Paliluli. Nudi usluge dizajna i pripreme za štampu kao i štampu velikog broja proizvoda putem digitalne i ofset štampe....

Galerijska roba Tutto Per Tutti veleprodaja
Servantesova 46, Altina
Zemun

Pronađite i Vi ponešto za sebe, posetite veleprodaju Tutto Per Tutti. Na jednom mestu očekuje Vas preko 2.000 artikala galerijske robe i pokućanstva vrhunskog kvaliteta uvezenih iz Indonezije i Kine, kojima možete opremiti Vaš poslovni prosto...

Kragujevac

Ukrasne kutije za dekoraciju proslava Aurora
Šantićeva 26

Unikatne, ručno rađene ukrasne kutije i predmeti od kartona koji će ulepšati svako Vaše slavlje....

Ukrasne kutije izgledaju veoma lepo i dekorativno, tako da svoju svrhu nalaze na više načina. Na primer, ukrasnu kutiju ćete iskoristiti kada nekom poklanjate dar, ali i da odlažete razne sitnice.

Ukrasne kutije od kartona

Kutije se najčešće izrađuju od kartona. One mogu da budu različitog oblika, tako da su veoma interesantnog izgleda. Nekada se kutije mogu napraviti tako da jedna staje u drugu, i to se mnogim ljudima izuzetno dopada. Na primer, postoji jedna kartonska kutija koja je većih dimenzija, a onda se u nju stavljaju manje i u svaku se može dodati prigodan poklon.

Ukrasne kutije za cveće

Kada darujemo cveće, to znači da iskazujemo posebna osećanja prema nekoj osobi. Ruže su najčešći dar, tako da se često poklanjaju buketi, ali i pakovanja od 101 ruže. Kutije za cveće moraju da budu izuzetno lepo oblikovane, ali dekorisane, tako da se ostavlja prefinjen, elegantan i sofisticiran utisak.

Veleprodaja ukrasnih kutija

Ukrasne kutije se prodaju i na veliko, za potrebe firmi i preduzeća koja se bave prodajom poklona i raznih drugih dekorativnih sitnica. Na našem portalu, kao i generalno na internetu, možete da pronađete ceo asortiman ukrasnih kutija i da odaberete one najlepše za vaše poslovanje i kupce.

Kutije su predstavljene kroz slike i kratke tekstualne opise. Kroz fotografiju se upoznajemo kako kutija izgleda, a opis nam služi da saznamo materijal izrade, dimenzije, boje u kojima je kutija dostupna i slično. Pored svega toga, istaknuta je cena, kao i cena za određenu količinu, jer je ovde u pitanju veleprodaja ukrasnih kutija.

Ukrasne kutije za poklone

Pokloni se darivaju onda kada je neki poseban dan – rođendan, krštenje, venčanje, svadba, završavanje studija, godišnjice i druge prigode. Tada želimo da nama dragu osobu posebno obradujemo, pa ako smo kupili skup i lep poklon, on svakako zahteva pakovanje u adekvatnoj kutiji.

Ukrasne kutije po meri

Posebno su interesantne kutije koje mogu da se izrade po meri. Primera radi, možda ste kupili velikog Pandu i sada vam je potrebna kutija za takvu jednu igračku. I ovakvu kutiju po meri je moguće izraditi.

Ukrasne kutije sa štampom

Pored posebnih dimenzija, korisno je znati da se mogu uraditi kutije koje po sebi imaju štampu po vašoj želji. Dakle, ako želite kutije za vašu firmu, na kojima će biti istaknut vaš logo, kao i neki drugi potrebni podaci, to možete da zahtevate i takvu kutiju ćete dobiti.

Grafičko rešenje kutije će vam odraditi dizajneri u firmi od koje naručujete ukrasne kutije, ili to možete da odradite i sami, ako tako želite.

Ukrasne kutije cena

Cena ukrasnih kutija je veoma različita i ona zavisi od veličine kutije, materijala njene izrade, da li se radi štampa po želji, da li se stavlja mašna i slično. Cene mogu da se kreću od 200 dinara pa sve do 1000 dinara i više.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Ostavite komentar
Ocenite tekst