Koja je prednost 3D reklame? Znate li zašto kvadrat nikada ne može da bude kocka? Zato što mu fali treća dimenzija! Sada se postavlja pitanje, zbog čega je ta dimenzija toliko važna? Ona dolazi do izražaja onda kada treba predstaviti određene elemente na jedan veoma upečatljiv način.

 

 

U poslednje vreme, treća dimenzija doživljava veliku ekspanziju, pa se tako došlo i do reklamiranja u 3D formatu. Zahvaljujući tome, sebe i svoju firmu možete predstaviti veoma efektno.

 

Svi mi volimo predmete ili slike u tri dimenzije, da imaju visinu, širinu i dubinu. To je jednostavno – realističnija slika nekog objekta. Ako imate firmu, svakako biste želeli logotip istaknut na ovakav način – sigurno će privlačiti mnogo više pažnje, od običnog natpisa.

 

3D slova se mogu izraditi od stiropora, pleksiglasa, medijapana, klirita, stirodura. Sve je podređeno vašim željama: vi birate font, dimenzije, boju... 3D slova mogu biti sa kombinovanom rasvetom, kao i sa pozadinskom i frontalnom rasvetom. 

3D svetleće reklame

Zamislite jedan klasičan natpis, odnosno naziv firme, recimo “Kladionica“. Ispisan najobičnije, takav tekst neće biti posebno uočljiv ni po danu, a kamoli uveče, kada padne mrak. A sada predočite sebi u mislima isti takav natpis, urađen u 3D formatu, koji još svetli, treperi i na taj način privlači radoznale poglede? Razlika je više nego očigledna.

 

Dakle, 3D reklame daju poseban efekat treće dimenzije, odnosno dubine. Zbog svega toga, reklama će oplemeniti i vaš enterijer i eksterijer. Posebno će vam se dopasti kada čujete da ovakve reklame nisu previše skupe i da ih je lako postaviti. 

 

Uloga 3D svetleće reklame je da prezentuje vašu firmu i danju i noću. Pri tome, potrošnja energije, potpuno je zanemarljiva, što svakako dodatno doprinosi njenoj popularnosti.

 

Trodimenzionalne reklame mogu biti izrađene kao čisto svetleće reklame, od fluo ili LED rasvete. Pri tome, možete odabrati debljinu logotipa i natpisa, što je sve uslovljeno vašim željama, ali i samim dizajnom. Na sve to, uticaće i prostor gde će se 3D svetleća reklama postaviti. 

 

3D slova od stirodura

Pošto se iz celog dosadašnjeg teksta jasno vidi da su 3D slova daleko efektnija, atraktivnija i popularnija od klasičnih slova, navešćemo da se ona najčešće izrađuju od stirodura. Na taj način, mogu se dobiti trodimenzionalni reklamni natpisi kao i logotipi različitih formata. 

 

Pošto će ovakva reklama stajati napolju, prilikom njene izrade se koriste visokokvalitetne boje koje su i namenjene spoljašnjem prostoru. Svakako, pravi efekat se postiže tek kada 3D slova počnu da svetle. Tako razlikujemo svetleća slova sa spoljašnjom ili frontalnom rasvetom, kao i sa pozadinskom rasvetom. 

 

Moguće je uraditi i kombinovanu varijantu, a to zavisi da li želite reklamu osmišljenu na taj način. Veoma je zanimljivo kada je svako slovo “priča za sebe“, odnosno ponaša se kao posebna celina, pa se rasveta može uraditi tako da se delovi natpisa ili određena slova, mogu zasebno gasiti i paliti.

Moguće je izraditi sve vrste logotipa i natpisa. 3D slova možete zateći na fasadama ali i u unutrašnjosti prostorija. Ona se najčešće rade iz tabli od 60 x 120 cm, a ako postoji potreba kupca za većim dimenzijama koje ne mogu da se uklope, onda se takva 3D slova rade iz više delova. Najčešća debljina slova je od dva do pet centimetara, ali je to već individualno i zavisi od vaše želje.

Isečeni stirodur se gletuje a zatim se farba u originalne boje kompanije, koje su vam potrebne. Postupkom CNC obrade postoji mogućnost da se urade izuzetno efektni 3D ispisi i logotipi.

3D slova ukrašavaće vašu reviju, sajam, poslovni prostor...

3D reklame od stiropora

Stiropor i stirodur su veoma slični materijali, koji se koriste za izradu 3D reklama, a sve u cilju što boljeg vizuelnog predstavljanja određene firme ili brenda. Na profesionalnim mašinama, specijlano namenjenim u tu svrhu, moguće je postići izgled slova kakav god želite.

Projektovanje, izrada i montaža 3D slova u okviru vašeg poslovnog objekta, doprineće da postignete ono što do sada niste mogli – efekat isticanja vašeg logotipa ili natpisa na sasvim drugačiji način, koji zasigurno privlači više radoznalih pogleda i pažnje.

Rasveta osvetljava svako slovo vašeg logotipa. Sam dizajn, boja i rasveta, predstavljaju vašu firmu na vrlo transparentan način. 

3D reklame od stiropora

3D reklame od stirodura

Stirodur se često koristi kod izrade 3D slova pri brendiranju enterijera ili eksterijera. Kada se poručuje reklama, najpre se dobije šablon od stiropora. Šabloni su veoma važni jer omogućavaju lakše montiranje 3D slova ili reklame na određenu površinu.

Zahvaljujući 3D reklamama od stirodura, vi postajete originalni, jedinstveni i prepoznatljivi, što sve dalje utiče na pozitivno na razvijanje vašeg biznisa.

3D slova

3D slova svakoga dana stiču sve veću popularnost, upravo zahvaljujući činjenici da su nesvakidašnja, odnosno imaju treću dimenziju – dubinu, koja privlači pažnju, uz odgovarajuću rasvetu, što sve doprinosi atraktivnosti.

Zahtevni i komplikovani logotipi ne predstavljaju problem za profesionalce. 

3D slova cena

Slova od stiropora

Stiropor je materijal koji je našao svoju primenu u izradi reklama koje su sačinjene od slova u tri dimenzije. Postupkom posebne obrade, moguće je dobiti veoma efektne logotipe i ispise.

Poručiocima posla biće važno i korisno da znaju da se 3D reklama izrađuje u veoma kratkom roku, nakon čega sledi montaža.

Slova od stirodura

Stirodur kao materijal za izradu 3D slova preporučuje mogućnost lake obrade, dakle postizanje željenih oblika ali isto tako i veoma povoljna cena. Vaš logotip ili neki drugi natpis, mogu imati različite veličine i forme, tako da se ovaj vid reklamiranja rado koristi za unutrašnje i spoljašnje obeležavanje poslovnih prostora, raznih objekata, revija, sajmova i slično. 

3D reklame - iskustva

Nije potrebno posebno naglašavati koliko je efektna reklama bitna za vaše poslovanje. Čak i ako potencijalni kupci nikada nisu ni čuli za vas, ukoliko vide da je vaša firma izreklamirana profesionalno i atraktivno, verovatno će kupiti određeni proizvod ili iskoristiti uslugu. 

Pri tome, slučajni kupci postaju stalni, a vi dalje razvijate svoj biznis, jer ste pravilno osmislili svoju reklamnu aktivnost, ulaganjem u 3D svetleće reklame.

3D reklame – cena:

Na cene svetlećih reklama utiče dosta faktora. U zavisnosti od vaših želja, u pogledu dizajna, dimenzija reklame i materijala izrade, prosečne cene su u rasponu od 150 do 250 evra po metru kvadratnom i naviše.

3D slova – cena:

Cena zavisi od visine slova i debljine ploče. Navešćemo neke primere: visina slova 10 cm, debljina ploče 2 cm – cena 1,17 evra. Visina slova 50 cm, debljina ploče 3cm, cena – 11,69 evra. Visina slova 100 cm, debljina ploče 4cm, cena – 45,90 evra. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje se nalaze oglašene ispod našeg teksta. 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije 3D reklame
Pitaj firme

Izrada majice sa štampom

Akcija -% 1100 Din.
Izrada majice sa štampom - 1.100 din! Foto ZRAK!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Studijsko fotografisanje u hexaboxu (7 fotografija + 1 mozaik fotografija 25x20cm)

Akcija -% 2000 Din.
Studijsko fotografisanje u hexaboxu (7 fotografija + 1 mozaik fotografija 25x20cm) - 2.000 din! Foto ZRAK!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

3D Lampa sa motivom po želji

Akcija -% 1750 Din.
3D Lampa sa motivom po želji - 1.750 din! Cut & Art Workshop!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

3D lampa

Akcija -30% 2450 Din.
3D lampa - 2.450 din! Cut & Art Workshop!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i preporuke posetilaca

05.11.2018
Snezana Aleksic

Po pitanju 3d reklama situacija je ok u Beogradu. Postoje stamparije koje ih kvalitetno rade a odredjene dizajnerske agencije osmisljavaju ali zato biju po usima po pitanju cena.

06.06.2017
Srdjan Radivojrvic

Da li 3D slova od stiropora mogu da se naprave bez CNC mašine?

06.06.2017
Igor Popovic

3D slova od stirodura su najjeftiniji oblik elektnog isticanja preduzeca u eksterijeru

09.05.2017
Mihajlo Nastasovic

Kako god da okrenete, nisu ove reklame ni malo jeftine. Nista tu ne treba da vac cudi.

25.04.2017
Todor Markovic

Sve sto predstavlja 3d reklame bi trebalo i moralo da se debelo plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

12.04.2017
Petar Jankulovski

Po meni ako je nesto sigurno onda su to 3d reklame koje u svakom slucaju moraju da se dosta plate. Sve drugo je onda samo gubljenje vremena i nista vise sem toga koliko mi se samo cini.

12.04.2017
Marina Zivkovic

Ako nesto valja u celoj prici onda su to 3d reklame. Sve drugo je onda samo gubljenje vremena i nista vise od toga.

29.03.2017
Jovana Milinkovic

Po meni je sto se tice ovih reklama kvalitet i sigurno i vise nego vazan. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

28.03.2017
Stojance Ristovski

U svakom slucaju su ovo reklame koje uzasno puno moraju da se plate. Nista tu vise ne treba da vas cudi.

14.03.2017
Lea Stankovic

Meni se licno opve reklame nikada nisu svidele.

13.03.2017
Milen Jovanovic

Kako god da okrenete, 3 d reklame ne samo da su unosan posao vec su i posao koji u potpunosti razvaljuje.

22.02.2017
Simona Vucinic

Moje licno misljenje je takvo da su 3d reklame po meni cisto bacanje novca.

21.02.2017
Filip Milutinovic

Moje licno misljenje je da su ovo posebne vrste reklama. Ukoliko se vec za njih odlucite, sigurno je samo to da se necete pokajati.

06.02.2017
Marta Dencevic

Koliko mi je samo poznato, 3 d reklame su ipak i vise nego posebne reklame. Ako se za njih opredelite sigurno je samo to da se necete pokajati.

03.02.2017
Mihajlo Nastasovic

Koliko se samo meni cini, 3 dr Reklame su posebne reklame. Ako se vec za tako nesto odlucite, dobro obratite paznju na dizajn.

25.01.2017
Ljubinka Sreckovic

Koliko mi se samo cini, po pitanju ovih reklama, zaista treba da se odlcuite za kvalitet. Sve drugo je inace manje vazno.

24.01.2017
Todor Markovic

Koliko mi je samo poznato, sto se ovih reklama tice, licno mislim da je najbolje da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je manje bitnije. Mada, uvek pre ili kasnije i cena igra odgovarajucu ulogu.

09.01.2017
Nikolina Pantelic

Po meni su 3d reklame bas onako upotrebljive medjutim, one ipak nisu za svakoga. Mada, po meni je osnovni problem u tome sto one bas onako dosta kostaju.

05.01.2017
Janko Zivanovic

Ipak su ovo posebne reklame na koje sigurno mozete u puno meri da se oslonite da vas niakda nece prevariti.

16.12.2016
Jana Stankovic

3 d reklame su nesto u sta mozete da budete putpuno sigurno da ce da ostavi bas dobra utisak. Naravno, potrebno je samo da dobro platite.

30.11.2016
Petar Jankovic

Mislim da kada pricamo o kvalitentim reklamama, da je ubedljivo najbolje da posetite mesto koje tu uslugu pruza profesionalno za novac.

15.11.2016
Biljana Brankovic

3d reklame su inace veoma koristan reklamni materija. generalno, veoma je vazno da uvek bode oci. Zbog toga svoje poverenje treba da ukazete stampariji Jovsic.

24.10.2016
Ivan Stojanovic

Ono sto slobodno mogu da kazem je da su 3D reklame skoro poslednja rec tehnologije. Definitivno 3D reklama je nesto sto na posmatraca mora da ostavi upecatljiv utisak

29.08.2016
Marko Petrovic

Po pitanju 3d reklama situacija je ok u Beogradu. Postoje stamparije koje ih kvalitetno rade a odredjene dizajnerske agencije osmisljavaju ali zato biju po usima po pitanju cena.

24.08.2016
Dusan Markovic

To su one reklame koje inace ostavljaju poprilinco lep utisak. Naravno i cene tih reklama su i vise nego kvalitetne, odnosno skupe.