Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Foto tapete
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Foto tapete

Zamislite stan koji ima sterilno bele zidove. Naravno, to jeste znak čistoće i urednosti, ali složićete se da je takav prostor, nekako – hladan. Nema topline, nema boja ni maštovitosti. Najbolji način da „razbijete“ ovu belinu koja „bode oči“ jesu foto tapete. Sa njima će vaš dom postati moderan, atraktivan i svakako će izazivati oduševljene poglede vaših gostiju.

Štampa foto tapeta

Bitno je naglasiti, da boje kojima se štampaju foto tapete su ekološki ispravne i nisu štetne za zdravlje čoveka što je dokazano atestima Svestske zdravstvene organizacije. To su takozvane Eko solvent boje, pa kada birate foto tapete, informišite se da odabrana štamparija radi sa bojama takvog kvaliteta.

Materijali na kojima se štampaju foto tapete mogu biti različiti, izdvojićemo: 

  • sjajne tapete 
  • matirane tapete.

Ova stavka već zavisi od vašeg ukusa i želja. 

Foto tapete za decu

Dečija soba postaće pravo mesto iz bajke i vaši mališani će se upravo tako i osećati, ako odlučite da njihovu sobu ukrasite foto tapetama. Potpuno nov, drugačiji ambijent. Deca tako nešto upravo žele, a to će im biti razlog više da se pohvale pred svojim vršnjacima kada im oni dođu u goste. 

U zavisnosti od afiniteta vašeg deteta, možete birati foto tapete sa motivima iz nekog omiljenog crtanog filma, ili neke bajke; na tapetama mogu biti razne životinje ili ptice, carstvo podvodnog morskog sveta; sportski automobili...

Foto tapete za dnevnu sobu

Zašto vaša dnevna soba ne bi postala oaza mira, tako što ćete, dok ispijate kaficu ili čaj, promatrati na vašem zidu netaknutu prirodu, recimo? Možda biste radije uživali u čarima svetskih metropola, gde su posebno lepi motivi mostova ili gradova noću? Zaista, sve što zamislite može da se odštampa i da naseli zidove vaše sobe. Dovoljno je da vaše želje prenesete profesionalnom grafičkom dizajneru i on će to odraditi za vas. 

Možete i sami odabrati sliku sa interneta u koju ste se „zaljubili na prvi pogled“, ali je ipak savet, da birate adekvatne slike, odgovarajuće veličine i rezolucije, kako bi uvećane na dimenzije vašeg zida, i dalje bile perfektno jasne i lepe. Vodite se pravilom da birate fotografije koje imaju barem 2 mega piksela, a sve slike veće od toga, biće još zahvalnije za štampu i dobar izgled. 

Kada foto tapeta bude odštampana, ostaje da se zalepi, odnosno, montira, to nemojte raditi sami, jer biste onda ceo trud i novac “bacili u vetar“, stoga angažujte stručna lica da i ovaj završni korak u ulepšavanju vašeg enterijera, odrade profesionalno.

Foto tapete – cena

Cene se kreću u rasponu od 8 do 18 evra po metru kvadratnom, a to zavisi od toga da li je foto tapet veličine do 3 m2 ili je preko 20 i više metara kvadratnih. Prosečna cena je 12 e/m2 za površinu od 6 do 10 kvadratnih metara.

*Cene su informativnog, karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate štamparije ispod teksta.

Pogledajte sve proizvode

Iskustva i preporuke posetilaca

12.02.2019
George Tebrex
Koja je cijena tapeta po jednom kvadratu
08.08.2017
Marina Zivkovic
Foto tapete, nije nesto sto se meni posebno svidja. Cas sta vise, mislim da one i nisu bas toliko dobro resenje. Pre svega, sta cete u situaciji kada odlucite da ih skinete? Posle toga cete morati odmah da krecite a to vam je samo poseban trosak.
04.08.2017
Petar Jankulovski
Kako god da okrenete, foto tapete nisu bas neki previse veliki posao u Beogradu. To je na prvom mestu zbog toga sto ne postoji prakticna potreba tolika vise za tapetama, kao sto je to nekada ranije bio slucaj. Nekada se ranije znalo da je skoro svaka kuca ili stan radila tapete.
15.05.2017
Jovana Milinkovic
Po meni, samo treba da znate da su ove tapete nesto sto posebno treba da se plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
10.05.2017
Stojance Ristovski
Kako god da okrenete, one sigurno da moraju da se dobro plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
09.05.2017
Lea Stankovic
U svakom slucaju trebaju one debelo da se plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
26.04.2017
Milen Jovanovic
Ukoliko po meni nesto valja u celoj prici onda su to foto tapete. Od njih tesko da moze postojati nesto povoljnije
25.04.2017
Simona Vucinic
Po mnogo cemu su one naravno i vise nego idealno resenje.
12.04.2017
Filip Milutinovic
Sto se tice foto tapeta, sigurno je veoma vazno da one budu bas onako kvalitetne. Druge stvari po meni i nisu bas toliko vazne.
28.03.2017
Marta Dencevic
Po meni su one nesto sto je u svakom slucaju i vise nego potrebno svima.
13.03.2017
Mihajlo Nastasovic
Kako god da okrenete, ove tapete su nesto sto treba da se posebno plati. Sve drugo je cisto gubljenje vremena.
21.02.2017
Ljubinka Sreckovic
Sto se mene licno tice, one su naravno nesto sto je i vise nego bitno.
03.02.2017
Todor Markovic
Koliko mi se samo cini, po pitanju ovih tapeta, odmah treba da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je manje vazno.
24.01.2017
Nikolina Pantelic
Po meni foto tapete bas mogu da budu onako kreativne i psihodelicne.
06.01.2017
Janko Zivanovic
Problem sa foto tapetama je pre svega u tome sto one nisu ni malo jeftine.
16.12.2016
Jana Stankovic
Meni su licno foto tapete kao kic i mogu samo da kazem da mi se nikako ne svidjaju.
30.11.2016
Petar Jankovic
Ako vec pricamo o kvalitetnim foto tapeta, samo treba da posetite neko provereno mesto kao sto je primera radi neka proverana stamparija u Beogradu.
15.11.2016
Biljana Brankovic
Ako pricamo o kvalitetnim foto tapetam, one zaisat trebad a ostave utisak na gosta. Zato treba da posetite Sasa City Design.
24.10.2016
Ivan Stojanovic
U potpunosti se slazem sa tim I mogu jos slobodno da dodam da su foto tapete nesto o cemu definitivno treba da se void racuna kako na kraju ne bi sve bilo kicasto.
25.08.2016
Marko Petrovic
Cenu na stranu, mislim da foto tapete nisu idealno resenje za ceo stan. Mogu da budu jedno lepo resenje za deciju sobu ili za fitnes studio ali za ceo stan, tesko.
14.06.2016
Ivana Petrovic
Voleo bih da deciju sobu osvezim sa foto tapetama. Interesuje me koja je cena toga i da li se negde moze videti katalog prethodnih radova?
13.06.2016
Dusan Markovic
Pre neki dan sam resio da malo osvezim stan, posto mi je nekako bio monoton. Zbog toga sam se odlucio za fototape i poprilicno sam povoljne nasao. Cena je bila 15 eura metar kvadratni.