Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Štampa na kutijama
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Štampa na kutijama

Možete imati dobar proizvod u svojoj ponudi, kvalitetan, sa povoljnom cenom. Ali, ako nije adekvatno upakovan – niste „napravili posao“. Ambalaža, odnosno pakovanje, veoma su bitni za prepoznatljivost i originalnost proizvoda koji nudite.

Štampa na kutijama

 

Štampa na kutijama je najbolji način da vaši proizvodi budu prepoznatljivi na tržištu. Kada neko ubuduće vidi kutiju sa logotipom vašeg preduzeća, znaće da je u pitanju provereni kvalitet.

Štampanje kutija

U ponudi se nalaze razne vrste kutija sa uštampavanjem. To mogu biti, na primer, kutije za torte, za praline, slatkiše; zatim kartonske kutije za prodavnice brze hrane i pekare; potom kutije za kinesku hranu sa unutrašnjom zaštitnom folijom, kao i za razne veće artikle. Ono što je važno istaći, to je da kutije mogu biti prilagođene vašim potrebama i zahtevima, prema svom obliku, veličini i težini koju bi trebalo da nose.

Kartonske ambalažne kutije najčešće se izrađuju od ambalažnog kartona raznih gramatura, bindakota, triplexa kao i od specijalnog papira koji je fabrički toniran sa različitim teksturama i površinskom obradom.

Kada se bira kutija koja će po svojim karakteristikama zadovoljiti sve vaše potrebe, koristi se nekoliko tipova dna kao i nekoliko načina za zatvaranje kartonskih kutija. Međutim, na konačan izbor kombinacije, utiče i veličina kutije, odnosno težina i vrsta proizvoda kao i eventualni specijalni ili tehnički zahtevi.

štampa na kutijama cene

 

Na kutijama se može uraditi ofset štampa, gde je minimalan tiraž izrade i štampe ambalažnih kutija – 500 komada.

Što se tiče štampe na kutiji, upečatljiv logotip, brojevi telefona, web adresa, određena fotografija ili vaš moto, slogan, biće sasvim dovoljni za efektivnu reklamu i na ovaj način. O tim detaljima, posavetovaćete se sa stručnim osobljem u izabranoj štampariji.

Obično je dobro da jednom usvojeni i izrađeni dizajn ne menjate, jer će vas kupci upamtiti i prepoznavati po tome. Zadovoljni vašim proizvodima, uvek će vam se vraćati ponovo. A to je upravo smisao svakog posla – verni kupci koji vas dalje preporučuju.

Štampa na kutijama – cena:

Izrada ambalažnih kutija, cena se kreće od 0,08 do 0,65 evra po komadu.  Što se tiče cene, najbolje je da izabranoj štampariji pošaljete zahtev za ponudu, u skladu sa vašim željama i potrebama. Primer cene: kutija, 350 gr triplex, jedna boja, 2500 komada, 169 evra; 5000 komada kutija, četiri boje, 361 evro.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

07.08.2017
Marta Dencevic
Nije ova stampa kako god da okrenete nista posebno. Samo treba da znate da je veoma bitno da kako god da okrenete, da se na vreme odlucite za kvalitet i da nista vise po tom pitanju ne brinete.
09.05.2017
Janko Zivanovic
kada pricamo ovim kutijama, pre ili kasnije cete sigurn moci da se odlucite za kvalitet.
25.04.2017
Ljubinka Sreckovic
Svakako da ona i nije bas previse jeftina.
12.04.2017
Petar Jankovic
Koliko mi se samo cini, tesko da ovih hotela moze da postoji nesto bolje.
28.03.2017
Nikolina Pantelic
Sto se mene licno tice, ova vrsta stampe nije ni malo sa cenama pristupacna.
13.03.2017
Ivan Stojanovic
Sto se tice ove stampe. Naravno da je kvalitet veoma vazan. Sve drugo je po meni cisto gubljenje vremena.
21.02.2017
Jana Stankovic
Koliko mi se samo cini, ovo je posebno kvalitetna stampa. Sve drugo je inace za vas daleko gore resenje.
03.02.2017
Marko Petrovic
Veovali ili ne, stampa na kutijama moze da bude veoma dragocena.
06.01.2017
Dusan Markovic
Koliko samo mogu da vidim, ovo u danasnje vreme postaje poprilicno unosan biznis.