O nama - ŠTAMPARIJA MAGLOVSKI


Štamparija Maglovski uspešno posluje od 2006. godine u Novom Sadu i pruža usluge štampe i veza na majicama, kačketima i ostalom tekstilu. Pored toga, u našoj štampariji možete izraditi kompletan reklamni i promo materijal kolornom štampom vrhunskog kvaliteta. Takođe, nudimo usluge solventne štampe PVC folija, ceradnog platna, banera i ostalih reklamnih proizvoda.

Štamparija Maglovski je prepoznatljiva po kolornoj štampi na tekstilu vrhunskog kvaliteta i postojanosti, koju smo doveli do savršenstva. Osim direktne sito štampe na tekstilu, izrađujemo i najkvalitetnije preslikače za tekstil koji se nesmetano mogu prati na 60 stepeni. Nastojeći da spremno odgovorimo na zahteve tržišta u skladu sa razvojem novih tehnologija, vremenom smo oblast našeg delovanja proširili na solventnu i digitalnu štampu, kao i izradu veza na tekstilu.

Domen našeg rada obuhvata sledeće:

Specijalnost štamparije Maglovski je vez na tekstilu koji predstavlja idealan način za promociju firmi, jer pruža neograničene mogućnosti za reklamiranje. Opremljena najsavremenijim mašinama, naša štamparija izrađuje vez na svim odevnim predmetima: majice, kačketi, radna odela, duksevi, košulje, peškiri i drugi promotivni materijal. Vrhunski kvalitet i dugotrajnost veza garantuje visokokvalitetni konac koji koristimo u našem radu.

Primenom tehnike solvent štampe, Studio Maglovski nudi izradu plakata, nalepnica, ceradnog platna, meš platna (rupičasta cerada), auto grafike, kanvas (umetnička) platna, bilborda, banera za roll up reklame... U našem radu koristimo štampač vodećeg japanskog proizvođača Roland koji garantuje postojanost i kvalitet otiska. Upotreba ovog štampača omogućava štampu velikog formata širine do 160cm, dok za ceradno i meš platno format nije ograničen, jer smo obezbedili mašinsko spajanje i ojačavanje Vaših reklama.

Štamparija Maglovski nudi izradu kompletnog reklamnog materijala primenom digitalne mašine Xerox DocuColor 250. Bilo da želite izradu reklamnih olovki, upaljača, vizit karti ili flajera, garantujemo intenzivan i postojan otisak na svakom reklamnom materijalu.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 08-16h
vikend ne radimo

Štamparija Maglovski, Milenka Stojkovića 33, Novi Sad

Iskustva i preporuke posetilaca

10.07.2018 03:38
Dusan Visnjic

Pored mnogobrojnih stamparija koje se nalaze u Novom Sadu,svima preporucujem stampariju Maglovski. Kod njih sam u vise navrata porucivao reklamni materijal za firmu i super su odradili. Nemam nikakvu zamerku na njihov rad. Krajnje korektni i profesionalni.

05.07.2018 09:44
Andriajana Simic

Stamparija Maglovski is Novog Sada radi najkvalitetniju stampu na tekstily. Radili smo za firmu reklamne majice i kackete i prezadovoljni smo uslugom. Sve pohvale i preporuke za stampariju Maglovski.

07.06.2018 07:50
Aleksandar Mihajlovic

Pre nekoliko dana porucio sam reklamni materijal za firmu u sampariji Maglovski. Ljudi su zaista posao odradili fenomenalno. Veoma sam zadovoljan i svima ih preporucujem.

24.04.2018 09:33
Milan Petkovic

Radili smo kod njih vez na tekstilu za uniforme. Jako kvalitetno su nam uradili i stampanje na uniformama, majstori su i za digitalnu stampu

24.04.2018 09:31
Vladimir Velickovic

Stamparija Maglovski je lider u Novom Sadu za stampanje na majica, stampanje na tekstilu i vezovima. Stvarno sve rade jako kvalitetno

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Biznis Stamparije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Štamparija Maglovski
  • Štamparija Maglovski,
  • Štamparija Maglovski Novi Sad,
  • Štamparija u Novom Sadu,
  • Studio Maglovski,
  • Štamparija Maglovski radno vreme