Kao što im i samo ime kaže, ovo nisu obični satovi, već reklamni satovi koji sa sobom nose reklamnu poruku. U našem tekstu možete da saznate zanimljive i korisne informacije o reklamnim satovima, koje sve vrste takvih satova postoje, gde ih možete kupiti, po kojim cenama i slično.

Pročitaj više

Pogledajte modele REKLAMNIH SATOVA, kako se mogu izbrendirati.

Izaberite neku od firmi gde možete naći ponudu za REKLAMNE SATOVE

Beograd

Tampon print centar
Tampon print centar
Kraljice Natalije 43
Stari grad
Beograd Pozovi

Tampon Print Centar nudi širok asortiman usluga u oblasti sito i tampon štampe, lasersko graviranje, kao i izradu reklamnog materijala za Vašu firmu. U našoj ponudi očekuju Vas i držači od klirita engleskog proizvođača Taymar, čiji smo genera...
Pročitaj više

5.0 | 2 ocena
GB - Clockan Promotivni reklamni satovi
GB - Clockan Promotivni reklamni satovi
Nehruova 102
Novi Beograd
Beograd Pozovi

Oduševite Vaše poslovne partnere ili prijatelje originalnim GB-CLOCKAN reklamnim satovima koji predstavljaju idealan poklon za sve prilike. U našoj ponudi nalazi se veliki izbor satova vodećih brendova koje možemo ukrasiti obeležjem ili logom...
Pročitaj više

5.0 | 3 ocena
Anduja štamparija
Anduja štamparija
Živka Davidovića 10
Zvezdara
Beograd Pozovi

Ofset štampa svih formata, lasersko graviranje, plastifikacija i uslužno štampanje na reklamnom materijalu po Vašem izboru. Sve na jednom mestu....
Pročitaj više

5.0 | 2 ocena

Kao što im i samo ime kaže, ovo nisu obični satovi, već reklamni satovi koji sa sobom nose reklamnu poruku. U našem tekstu možete da saznate zanimljive i korisne informacije o reklamnim satovima, koje sve vrste takvih satova postoje, gde ih možete kupiti, po kojim cenama i slično.

Reklamni ručni satovi

Reklamne ručne satove drugačije možemo nazvati promotivnim, i to je zapravo lep i dragocen poklon koji je namenjen poslovnim saradnicima. U ponudi postoji širok izbor modela kvalitetnih reklamnih ručnih satova.

Reklamni zidni satovi

Kada imate svoju firmu, verovatno tražite najoriginalniji način da je izreklamirate i da impresionirate svoje poslovne partnere, klijente, kupce...

Jedan od sjajnih načina jeste da kupite reklamni zidni sat, a to bi značilo da on na sebi ima logotip vašeg preduzeća, brojeve telefona... odnosno one informacije koje vi želite.

Reklamni stoni satovi

Reklama se može pojaviti na svim satovima, od ručnih, preko zidnih do stonih. Ovo je veoma dobar marketinški potez, zbog toga što sat sa vašim logotipom stoji na stolu poslovnog saradnika tokom dužeg vremenskog perioda i uvek ga podseća na vašu firmu.

Reklamni satovi sa grbom grada

Svi mi volimo grad u kome smo rođeni, ili u kome živimo i radimo. Zbog toga je sjajna ideja da nekom poklonite sat koji na sebi ima grb grada.

Osim toga, reklamni satovi sa grbom grada su veoma lepi suveniri, koje ljudi kupuju kao uspomenu na grad koji su obišli, turistički ili poslovno.

Reklamni satovi sa grbom države

Svi smo mi patriote, pa je veoma lepo imati sat koji je sa grbom Srbije. Možemo ga darivati svojim rođacima iz inostranstva, ili poslovnim partnerima iz drugih zemalja. U ponudi se nalazi širok izbor modela koji će zadovoljiti različite ukuse.

Reklamni satovi sa grbom navijačkih klubova

Kada ste vatreni navijač, tada želite da imate sat koji na sebi ima znak Crvene Zvezde ili Partizana, na primer. Pošto vam je omiljeni tim uvek u srcu, zbog čega onda ne bi bio i na vašoj ruci, kraseći je svojim grbom na ručnom satu?

Reklamni satovi sa brendom omiljenog auta

Ako se bavite recimo, prodajom auto delova i specijalizovani ste za BMW, onda je svakako zanimljivo da svojim poslovnim saradnicima, klijentima i vernim kupcima darujete reklamni sat koji je brendiran.

Reklamni satovi sa horoskopskim znacima

Svako voli horoskopski znak u kome je rođen, jer on govori o našim vrlinama i manama, naročito ako verujete u astrologiju. Lep poklon za dragu osobu predstavlja sat koji na sebi ima horoskopski znak i možete ga darivati za rođendan, na primer.

Reklamni satovi sa zanimljivim porukama

Da li ste razmišljali o tome da voljenoj osobi možete da saopštite da gajite simpatije i to na taj način što ćete joj pokloniti sat koji nosi romantičnu poruku? Bićete veoma originalni, pa verujemo da oduševljenje druge strane zasigurno neće izostati!

Cena reklamnih satova:

Koliko ćete izdvojiti novaca za reklamni sat, pre svega zavisi od toga da li je zidni, ručni ili stoni, kao i od njegovog modela. Primera radi, cena zidnih satova se kreće u proseku od 3900 din. do 35000 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Ostavite komentar
Ocenite tekst