Vratite se na mobilnu verziju sajta
Privesci za kljuceve Privesci za kljuceve - ove stamparije rade brendiranje privezaka za kljuceve, saznajte sve o izradi i stampi privezaka za kljuceve, kao i cene i akcije za ovu uslugu www.navidiku.rs Privesci za kljucevePRIVESCI ZA KLjUCEVE Beograd cena, Reklamni privesci PRIVESCI ZA KLjUCEVE Šabac cena, Reklamni privesci PRIVESCI ZA KLjUCEVE Pančevo cena, Reklamni privesci PRIVESCI ZA KLjUCEVE Novi Sad cena, Reklamni privesci PRIVESCI ZA KLjUCEVE Čukarica cena, Reklamni privesci PRIVESCI ZA KLjUCEVE Palilula cena, Reklamni privesci PRIVESCI ZA KLjUCEVE Rakovica cena, Reklamni privesci PRIVESCI ZA KLjUCEVE Stari grad cena, Reklamni privesci PRIVESCI ZA KLjUCEVE Voždovac cena, Reklamni privesci PRIVESCI ZA KLjUCEVE Vračar cena, Reklamni privesci PRIVESCI ZA KLjUCEVE Zemun cena, Reklamni privesci PRIVESCI ZA KLjUCEVE Zvezdara cena, Reklamni privesci

Privesci za kljuceve

Svaki čovek ima snop ključeva: od stana, poštanskog sandučeta, kancelarije, auta... Ko će ih sve držati na okupu ako ne privezak za ključeve? Pošto iste „muke“ imaju i vaši poslovni partneri, klijenti, saradnici ili kupci, eto korisnog načina da se izreklamirate – poklonite im priveske sa logotipom vašeg preduzeća.

Štampa na privescima za ključeve

Privezaka za ključeva ima u raznim modelima i bojama, oblicima i veličinama. Od onih u obliku automobila, srca, kućice, sa znakom marke automobila koji vozite – izbor je zaista širok. Postoje i neobične varijante kao što su privesci za ključeve sa LED lampom ali i sa otvaračem za flaše, jer nikada se ne zna kakvom zgodom to može zatrebati.
Na samim privescima možete odštampati vaš lotogip, eventualno još neki detalj, ali ne bi trebalo preterivati jer je površina mala. Često važi pravilo da je manje – više, odnosno da će vaš privezak efektnije izgledati sa svedenim logotipom vaše firme od recimo, previše podataka za koje nema mesta. 
U dogovoru sa grafičkim dizajnerom odabrane štamparije biće odrađeno idejno rešenje, koje ćete vi pogledati pre ulaska privezaka u štampu, zahtevati određene izmene i korekcije. Kada odobrite, pristupa se štampi, koja je najčešće sito štampa ili laserska gravura. 

Brendirani privezak za ključeve

Privesci mogu biti plastični ili metalni. Sito štampa će se raditi na plastičnim privescima a laserska gravura na metalnim, jer bi se sa njih drugačija vrsta štampe lako skinula. Na ovaj način obezbeđuje se postojanost vašeg logotipa. 
Privesci za ključeve mogu biti i interesantan suvenir, pa tako na njih možete staviti sliku grada u kome živite, ili grada u kome ste bili i koji volite, te pokloniti nekome kome će to biti draga uspomena. 
Pošto ne postoji nijedna osoba koja ne nosi privezak za ključeve, to je zaista sjajna mogućnost da izreklamirate vašu firmu, svoje proizvode i usluge, kako kod proverenih saradnika i kupaca, tako i kod onih potencijalnih, koji bi to tek trebalo da postanu. 
Ovo je ekonomski veoma isplativ način reklamiranja, koji vas predstavlja u svetlu profesionalnosti, ozbiljnosti i posvećenosti poslu, a to je upravo ono što se ceni i priželjkuje u poslovnom svetu.

Brendirani privezak za ključeve

Sito štampa, prosečna cena štampe na privescima za ključeve je od 0,09 e do 0,12 evra po komadu a u jednoj boji, za tiraže od 100 do 500 privezaka. Štamparije za tiraže preko 500 komada, nude mogućnost dogovora. Kada je laserska gravura u pitanju, prosečna cena je oko 0,35 evra po jednom privesku, odnosno po jednoj njegovoj strani. 
*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate štamparije ispod teksta.

Autor:
Ako Vam se svideo tekst podržite nas:

Privesci za ključeve su idealan reklamni materijal za Vašu firmu ili brend. Pogledajte neke od modela koje možete poručiti

Vaši utisci, mišljenja i pitanja na temu Privesci za kljuceve
Napišite komentar:
Milen Jovanovic

Ponedeljak, 07.08.2017. 10:00

Najvaznija stvar u svemu je da privesci za kljuceve zaista budu nesto sto je bas onako kvalitetno. Odnosno, nije poenta da vam neka stamparija uradi samo kljuc da bi ga eto tek tako uradila, vec je i veoma vazno da to bude onako nesto sto ce bas nekome da ostane kao jedan lep suvenir.

Simona Vucinic

Utorak, 09.05.2017. 01:49

U svakom slucaju su ovo privesci koji moraju da se debelo plate.

Filip Milutinovic

Utorak, 25.04.2017. 07:45

Naravno da je veoma bitno da ovi privesci budu i vise nego kvalitetni.

Marta Dencevic

Sreda, 12.04.2017. 08:10

Ako nesto u svakom slucaju teba i mora da se plati da bi bilo trajno onda su to u svakom slucaju privesci za kljuceve i nista vise sem toga.

Mihajlo Nastasovic

Utorak, 28.03.2017. 08:21

Problem je u tome sto su ovi privesci nesto sto moze da bude veoma korisno.

Ljubinka Sreckovic

Utorak, 21.02.2017. 12:08

Pre svega je osnovni problem bio uvek u tome da svi klujucevi moraju posebno da se plate.

Todor Markovic

Petak, 03.02.2017. 10:17

Koliko mi se samo cini, osnovna stvar je u tome da su privesci za kljuceve na kraju krajeva skupi.

Nikolina Pantelic

Utorak, 24.01.2017. 10:11

U svakom slucaju su ovo posebni privesci koji mogu da budu bas onaok upecatljivi.

Janko Zivanovic

Petak, 06.01.2017. 07:30

Sto se tice privezaka za kljuceve ako mene pitate, samo treba da se odlucite za kvalitet. Ako bas to budete uradili sigurno se necete pokajati.

Jana Stankovic

Petak, 16.12.2016. 10:43

Ovo je jedan popirlicno lep detalj i ja bas sada evo razmisljam da uradim odredjeni broj za svoju firmu.

Petar Jankovic

Sreda, 30.11.2016. 12:51

Licno smatram da po pitanju privezaka za kljueceve, samo treba da posetite neko provereno mesto kao sto je to primera radi neka od stamparija koje ste spomenuli a koje su na dobrom glasu.

Biljana Brankovic

Utorak, 15.11.2016. 11:17

Ako vec planirate da kupite kvalitetne priveske za kljuceve, onda svakako treb da gledate kako da ih na adekvatan nacin I ilustrujete. Svakako da je jedan od tih nacina I da svoje poverenje ukazete AS stampariji.

Ivan Stojanovic

Ponedeljak, 24.10.2016. 06:42

Koliko je mni poznato stamparija Grafotehna je jedna od vodecih stamparija u ovoj oblasti po pitanju stampe razlicitih oblika I vrsta.

Marko Petrovic

Četvrtak, 25.08.2016. 08:15

Bas sam se pre neki dan raspitivao oko toga, mislim da je neka cena za takve priveske oko 50 dinara po komadu. Pri tome, zaista nemate razloga da nesto posebno zurite.

Ivana Petrovic

Utorak, 14.06.2016. 12:19

Trazim priveske za kljuceve sa led lampom. Da li neko moze da mi preporuci provereno mesto za stampu?

Dusan Markovic

Ponedeljak, 13.06.2016. 01:22

Interesuju me privesci za kljuceve sa LED svetiljkom. KOja bi bila cena? Posebno mi je stalo da to bude i kvalitet adekvatong nivoa a ne da svetiljka crkne posle 5 paljenja.Pozdrav