O nama - ŠTAMPARIJA STELLA PRINT & DESIGN


Štamparija Stella Print & Design obeležava 10 godina uspešnog poslovanja u oblasti štampe reklamnog materijala, grafičkog i web dizajna. Sa željom da Vaš brend ili firmu predstavi na pravi način, naša porodična štamparija nudi kompletan niz kvalitetnih usluga, od jednostavne vizit karte, do kompleksnog WEB sajta.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i upotrebi najsavremenije opreme, štamparija Stella Print & Design svojim klijentima pruža vrhunski kvalitet usluge i profesionalizam. U našem radu zastupljene su sve tehnike štampe:

 • -Digitalna štampa
 • -Zlatotisak
 • -Tampon štampa
 • -Štampa velikog formata
 • -Ofset štampa
 • -Sito štampa
 • -DTG (direktna štampa na majicama)
 • -Parcijalni UV lak
 • -Štampa preslikačima
 • -Štampa sa flok i flex folijama

Bilo da želite jednobojnu ili višebojnu štampu, veći ili manji tiraž, Stella Print & Design Studio je prava adresa za Vas. Za nas ne postoje ograničenja u pogledu materijala, boja i oblika koje možemo odštampati, pri čemu postižemo najfinije detalje sa visokim stepenom preciznosti. Naši iskusni i profesionalni dizajneri ponudiće Vam inovativna i kreativna dizajnerska rešenja, kao i izradu gotovih proizvoda, uz kratke rokove i konkurentne cene.

Specijalnost štamparije Stella Print & Design jeste štampa pozivnica za različite vrste proslava: venčanje, svadba, rođendan, krštenje, matura, diplomska proslava, poslovna proslava i druge prigodne svečanosti. Nezavisno da li želite elegantnu ili duhovitu pozivnicu, za Vas izrađujemo pozivnice jedinstvenog dizajna koji je prilagođen vrsti proslave i oslikava Vaš lični stil. Takođe,
u našoj ponudi nalazi se preko 100 vrsta već dizajniranih pozivnica.

Pored štampe najlepših pozivnica za venčanje, nudimo i mogućnost izrade spiskova gostiju i raznih zahvalnica kojima možete da darujete Vaše goste. Ukoliko želite da dodatno ukrasite Vaš najsrećniji dan, predlažemo izradu mladenaca u peni u prirodnoj veličini.

Zlatotisak - suvi žig je tehnika štampe koju koristimo za izradu pozivnica za venčanje, vizit karti, čestitka, fascikli, memoranduma, rokovnika, adresara... U našoj ponudi nalazi se veliki izbor folija mat i sjajnih u svim bojama i nijansama. Takođe, postoji mogućnost kombinacije zlatotiska i suvog žiga sa ofset i digitalnom štampom.

Štamparija Stella Print & Design nudi i usluge u oblasti grafičkog dizajna, što podrazumeva formiranje kompletnog vizuelnog identiteta Vaše firme, uz unikatna idejna rešenja: flajeri, memorandumi, brošure, katalozi, biznis kartice... Posebno smo prepoznatljivi po štampi vizit kartica u više raznih tehnika. Takođe, vršimo izradu reklamne galanterije: upaljači, olovke i sl.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na brojeve telefona:
tel: 021/66-100-61
mob: 065/68-665-88

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 09-17h
subota od 09-15h
nedelja neradni dan

Štamparija Stella Print & Design, Futoski put 51, kod SPENS-a, Novi Sad

Iskustva i preporuke posetilaca

05.02.2020 09:24
Neregistrovan korisnik

Odlična saradnja, za svaku pohvalu i preporuku

05.07.2018 09:46
Katarina Perisic

Porucili smo u stampariju Stella print pozivnice za vencanje. Kada su stigle bili smo odusevljeni kvaliteton kojim su uradjene. Svaki detalj na pozivnici bio je savrsen. Imaju jako veliki izbor pozivnica za. Sve vrste svecanosti i dogadjaja. Sve pohvale i preporuke.

07.06.2018 07:57
Darko Nikolic

Ukoliko Vam trebaju pozivnice za vencanje ili neku drugu svecanost stamparija Stella je pravo mesto za Vas. Rade sve vrste stampe a posebno su specijalizovani za izradu i stampu pozivnica. Sve pohvale i preporuke.

12.05.2018 11:32
Igor Stevanovic

Ja vam preporucujem ovu stampariju. imam odlicnu saradnju sa njima i svakako smatram da su jedni od boljih u Novom Sadu

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Biznis Stamparije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Štamparija Stella Print & Design
 • Štamparija Stella,
 • Štamparija Stella Novi Sad,
 • Stella Štamparija,
 • Štamparija Stella Print & Design Novi Sad,
 • Štamparija u Novom Sadu,
 • Štamparija Stella radno vreme