DIGITALNA ŠTAMPARIJA COPY STUDIO


Sa ponosom Vam predstavljamo firmu, koju smo, konstruktivnim idejama i konstantnim ulaganjima i inovacijama uspeli da dovedemo na nivo jedne od vodećih u oblasti DIGITALNE ŠTAMPE i FOTOKOPIRANJA, kao i mnogobrojnih pratećih delatnosti.

KVALITETOM REALIZACIJE Vaših zahteva i NAJPOVOLJNIJIM CENAMA uspeli smo da ostvarimo saradnju sa ogromnim brojem studenata Beogradskog univerziteta, mnogobrojnim firmama i projektnim biroima.

Studentima omogućavamo i dodatnih 15% popusta na sve naše usluge. Potrebno je samo doći i besplatno se učlaniti, čime postajete član velike studentske porodice, sa kojom kvalitetno i kontinuirano sarađujemo tokom celog perioda školovanja. Saradnju po tradiciji nastavljamo i kasnije.


Zašto DIGITALNO?

Digitalna štampa kao mlada i revolucionarna tehnologija omogućava da za najkraće moguće vreme dođemo do željenog proizvoda. Kada se obradi fajl u računaru odmah se šalje putem RIP-a u mašinu i prvi otisak imamo za manje od jednog minuta.

Prednost digitalne štampe u odnosu na ofset je u tome što tiraži mogu biti jako mali, od jednog otiska pa naviše. Mogućnost izbora velikog broja materijala i visok kvalitet otiska garantuju naše mašine poslednje generacije.


NAŠE USLUGE

- Digitalno kolor i crnobelo fotokopiranje
- Plotovanje - štampa velikih formata, linijskih crteža i postera u boji
- Laser štampa
- Skeniranje i plastificiranje svih formata
- Povezivanje materijala - tvrdi i meki povez, koričenje žičanom ili plastičnom spiralom
- Grafički dizajn i priprema za štampu
- Štampa na majicama, šoljama i kačketima
- Reciklaža ketridža za laserske štampače


GOTOVI PROIZVODI

- Baneri
- Kalendari
- Vizit karte
- Cenovnici
- ID program (ID kartice)

Iskustva i preporuke posetilaca

19.04.2018 10:52
Dejan Stefanovic

Digitalna stamparija Copy Studio jedna je od vodecih firmi kod nas koja se bavi ovim vidom usluga.Kvalitet realizacije vasih zahteva po najpovoljnijim cenama.Studentima se daje cak 150/0 popusta na sve vrste usluga.Od usluga bi posebno izdvojio plotovanje(stampa velikih formata,linijskih crteza i postera u boji.Ja sam zadovoljan kako je ispao poster koji sam radio kod njih!

11.04.2014 07:43
Aleksa Subotic

Postovani, Molim vas da mi date ponudu za izradu FLAJERA stampanim obostrano na formatu A4 u punom coloru 5/1,sa pripremom dostavljenoj na filu, u seriji od 10.000kom na papiru: -80gr. ofset,ili -115gr. kunsdruck. S postovanjem, Aleksa

23.07.2013 03:50
milos

radite li plakate, koji je maksimalni format i koja je cena koju za njega trazi digitalna stamparija Copy Studio

23.05.2013 01:55
jova

Copy Studio koliko bi me izaslo stampanje nekih 200 vizit karti sa plastifikacijom ako bi mi ih radila vasa digitalna stamparija

24.04.2013 01:26
predrag

Digitalna stamparija Copy Studio, Postovani koji je cenovnik vase stamparije kada je u pitanju stampa na majicama, šoljama i kačketima

26.03.2013 02:42
veljko

Digitalna stamparija Copy Studio sumnjam da od vas ima mnogo bolje stamparije u Beogradu.

04.03.2013 03:26
Kristijan

radio sam autocad plotovanje preko digitalne stamparije Copy Studio i sumnjam da je moguce da ispadne ista bolje. Drugim recima ispalo je odlicno. :)

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Biznis Stamparije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Digitalna stamparija Copy Studio
  • digitalna stamparija copy studio,
  • plotovanje crteza u boji,
  • autocad plotovanje,
  • Digitalna stamparija Copy Studio radno vreme