Dodaj firmu

Proizvodnja i prodaja namestaja od pločastog materijala ID Concept

Proizvodnja nameštaja ID Concept nudi veliki izbor nameštaja koji vam omogućava da kreirate unikatan životni ili radni prostor. Nameštaj jedinstvenog stila izrađuje se od najkvalitetnijih materijala koji su dostupni u različitim bojama i dezenima.
Pročitaj više

Sajdžijska 4
Novi Beograd, Beograd

Sorak salon stilskog nameštaja

Proizvodnja stilskog nameštaja po meri i želji. Stolice, kreveti, komode, garniture, police od punog drveta u Beogradu.
Pročitaj više

Mihaila Suskalovica 14
Čukarica, Beograd

Mića - Bravarske usluge

Kompletne bravarske usluge Mića dostupne na teritoriji Novog Beograda, od izrade kompletnih konstrukcija do ograda, kapija i nameštaja.
Pročitaj više


Novi Beograd, Beograd

Ugaone police Čale salon nameštaja

Salon nameštaja Čale nalazi se u Obrenovcu. Veliki izbor kvalitetnog nameštaja i kompletnog namešataja za dnevne, spavaće i radne sobe
Pročitaj više

Braće Joksića 246b, Zvečka
Obrenovac, Beograd

Tersus Project

Tersus Project je savremena inovativna kompanija za proizvodnju nameštaja i uređenje enterijera na teritoriji Beograda ali i cele zemlje.
Pročitaj više

Ismeta Mujezimovića
Novi Beograd, Beograd

Salon nameštaja Blagojev Naslednik

U Beogradu i Mladenovcu na dve lokacije mozete posetiti nase salone nameštaja , koji smo sami ručno izradili. Pored izlozenih eksponata, možete poručiti namestaj baš onakav kakav ste oduvek želeli, a naši stolari će se potruditi da zadovolje sve Vaše zahteve.
Pročitaj više

Bulevar Mihajla Pupina 10z, lokal 65, YUBC
Novi Beograd, Beograd

Nameštaj Steffes

Firma Steffes se od 1997. godine bavi proizvodnjom i prodajomproizvoda od drveta visokog kvaliteta. U našoj ponudi možete naćinameštaj (trpezarije, stolove, stolice, plakare, kuhinje, krevete,komadni nameštaj, nameštaj po meri), stolariju, podne i zidne obloge,mebl štofove
Pročitaj više

Smederevski put 5, Ugrinovački put 35v, Zrenjaninski put br.128b
Zvezdara, Beograd

Kao što im i samo ime kaže, ugaone police idealno će se uklopiti u ćoškove vašeg životnog ili poslovnog prostora. Kod najvećeg broja ljudi, uglovi zidova ostaju prazni i samim tim potpuno nezapaženi, na njih niko ne obraća pažnju. 

Ugaone police predstavljaju savršenu mogućnost da se rešite raznih nagomilanih sitnica, i lepo ih i uredno rasporedite, a sa druge strane, ovakve police doprineće veoma lepom estetskom utisku.

Police za ćoškove

Kada je izrada polica u pitanju, samo je mašta granica kako ćete ih rasporediti, u kakvim oblicima ćete ih naručiti ili kupiti gotove modele... Možete se odlučiti za klasične i jednostavne varijante, ili za police koje su u nekom svom fazonu, i ni u jednom slučaju nećete pogrešiti.

Na primer, možete postaviti takozvanu „leteću“ ugaonu policu. U tom slučaju, morate paziti da ne stavljate previše stvari na nju, već samo jednu stvar koja je dovoljna sama po sebi, ili jedan glavni predmet koji će biti ukrašen sitnim dekoracijama. Ovo je veoma dobar način da se taj deo vaše prostorije lepo akcentuje.

Oblici ugaonih polica

Kao što smo naveli, oblika ima jako mnogo, i odluka kakve ugaone police izabrati zavisi od vašeg ukusa, stila, afiniteta... Možete birati asimetrične oblike, jer je za mnoge umetnike lepota baš u tome, a ne u simetriji; ugaone police mogu biti zatvorene sa gornje strane; takođe, one mogu imati više od jednog nivoa...

Ugaone police – iskustva

Polica koja se nalazi u uglu može ići od poda do plafona i nalaziti se u ćošku koji je veoma vidljiv. Međutim, zanimljivo je znati da polica ne mora biti tačno po sredini. Ona se može tako montirati da sam položaj police bude bliži podu ili plafonu, što daje efektan utisak.

Takođe, koristan savet jeste da stranice police ukrasite svojim slikama, odnosno fotografijama vaše porodice, kućnih ljubimaca, prirode, raznih gradova... Važno je da sve čime ukrasite police, to ostavlja vaš lični pečat, ukus i stil. 

Kada je reč o knjigama, ugaone police su kao stvorene za male kućne bibilioteke. Uz pomoć knjiga, prostorija će jako lepo biti dekorisana, naročito kada se doda neka sveća, figurica, držač za knjige i slično.

Podne ugaone police

Ovo je takođe način da vaš dom ne liči ni na jedan drugi. Podne ugaone police možete pronaći u raznoraznim oblicima i od različitih materijala izrade. Ukoliko su drvene, bilo da su u prirodnoj boji drveta, ili su prefarbane, davaće toplinu prostoru, jer je drvo živ materijal. 

Pored drveta, dobar utisak ostavlja i polica izrađena od elemenata metala ili gvožđa. Možda vam na prvi pogled ovakva polica deluje pomalo hladno, ali sve to možete ublažiti tako što ćete lepo aranžirati svoju ugaonu policu.

Ipak, bitno je da pazite da ne preterate sa ukrašavanjem, jer to onda više nema ukusa i vi ćete dobiti kontra efekat. Lepota je obično, u umerenosti.

Na kraju, istaći ćemo da su ugaone police dekorativne same po sebi, a još kada dodate ukrase, knjige, sveće, suvenire i šta god vi volite, to će biti pun pogodak. Ipak, znajte da na ugaonu policu ne smete stavljati prevelike stvari, jer onda više sama polica neće biti u centru pažnje; ukoliko polica ima više nivoa, jedan mora da bude glavni, dok se ostali dekorišu sasvim minimalno, i najvažnije jeste da ugaona polica ne sme da odskače od celokupnog eneterijera i ambijenta dnevne sobe, kancelarije... 

Ugaone police – cena:

Cena ugaonih polica kreće se od 1499 dinara, sve do 19390 dinara, u zavisnosti od modela i veličine, te materijala izrade.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone nameštaja ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane