Dodaj firmu

Proizvodnja namestaja po meri ID Concept

ID Concept vrši projektovanje i proizvodnju visokokvalitetnog nameštaja po meri vašeg prostora: kuhinje, plakari, dnevne sobe, kupatila Iza našeg profesionalnog tima stoji dugogodišnja tradicija uspešnog poslovanja o čemu svedoče brojni zadov...
Pročitaj više

Sajdžijska 4
Novi Beograd, Beograd

Proizvodnja i prodaja namestaja od pločastog materijala ID Concept

Proizvodnja nameštaja ID Concept nudi veliki izbor nameštaja koji vam omogućava da kreirate unikatan životni ili radni prostor. Nameštaj jedinstvenog stila izrađuje se od najkvalitetnijih materijala koji su dostupni u različitim bojama i dez...
Pročitaj više

Sajdžijska 4
Novi Beograd, Beograd

A tim Miloš proizvodnja nameštaja i plakara po meri

A TIM Miloš bavi se unikatnom proizvodnjom nameštaja od iverice i medijapana na teritoriji Beograda i okoline. Kuhinje, plakari, kreveti, dečiji kreveti, ormani, sve po dimenzijama i želji kupca
Pročitaj više


Zvezdara, Beograd

MIN enterijeri Plakari po meri

Projektovanje enterijera i izrada nameštaja po meri, kao i usluga sečenja i kantovanja na teritoriji Beograda i okoline.
Pročitaj više

Grge Andrijanovica 35
Palilula, Beograd

Plakari po meri Endem

Stolar po vašoj meri, za sav vaš nameštaj po meri - Endem Borča!
Pročitaj više


Borča, Beograd

Radojević proizvodnja nameštaja

Proizvodnja nameštaja po meri Radojević za sve stambene i poslovne objekte u Beogradu. Proizvodnja stolova, plakara, kuhinja, kreveta i drugog nameštaja od pločastih materijala
Pročitaj više

Nikole Grulovića 50a
Zvezdara, Beograd

Plakari po meri Jelena STR Tehnika

Jelena STR Tehnika salon nameštaja nalazi se u Mladenovcu. Veliki izbor nameštaja, ugaonih garnitura, stolova, fotelja, kreveta kao i kuhinja i ormana po meri
Pročitaj više

Kralja Petra I 296, lok 10a (stari Tržni centar, suteren)
Mladenovac, Beograd

TIŠLER PROIZVODNJA NAMEŠTAJA

Tišler proizvodnja kvalitetnog nameštaja od drveta, sa sedištem u Kotežu, može dizajnirati i proizvesti bilo koji komad nameštaja za dnevni, boravak, spavaću sobu, kuhinju, kupatilo, kancelariju.
Pročitaj više

Boljetinska 251d
Palilula, Beograd

Plakari po meri Čale salon nameštaja

Salon nameštaja Čale nalazi se u Obrenovcu. Veliki izbor kvalitetnog nameštaja i kompletnog namešataja za dnevne, spavaće i radne sobe
Pročitaj više

Braće Joksića 246b, Zvečka
Obrenovac, Beograd

Plakari po meri Des Design

Des Design bavi se proizvodnjom unikatnog nameštaja od metala, drveta, kovanog gvožđa i stakla na teritoriji Beograda i okoline.
Pročitaj više


Palilula, Beograd

Wood fantasy Izrada nameštaja

Izrada kvalitetnog nameštaja po meri i želji u Beogradu Wood Fantasy kreira kuhinje, plakare, stolove , krevete i drugi unikatni nameštaj od pločastih materijala.
Pročitaj više

Amadova 48b, Altina
Zemun, Beograd

Tersus Project

Tersus Project je savremena inovativna kompanija za proizvodnju nameštaja i uređenje enterijera na teritoriji Beograda ali i cele zemlje.
Pročitaj više

Ismeta Mujezimovića
Novi Beograd, Beograd

Ralkom kuhinje i nameštaj po meri

Nameštaj proizvodimo na najnovijoj generaciji mašina i uz pomoć robotskog farbanja medijapana, što nam omogućava da dobijemo proizvod visokog kvaliteta
Pročitaj više

Jagnjilo 503v
Mladenovac, Beograd

Nameštaj po meri M&D

Uz nameštaj po meri M&D opremanje Vašeg stana, kuće ili kancelarije nikada nije bilo jednostavnije i lakše. Pored dizajna i izrade nameštaja od strane iskusnog tima majstora, naša usluga obuhvata dostavu i profesionalnu montažu nameštaja.
Pročitaj više

Isidora Stojanovića 58
Zemun, Beograd

Plakari po meri Tara stolarska radionica

Stolarska radionica Tara poseduje više od dve decenije iskustva u izradi svih vrsta nameštaja od pločastih materijala po meri i želji kupca. Bilo da želite novu kuhinju, orman ili krevet nudimo besplatnu procenu posla i izradu projekta. Tak...
Pročitaj više

Dr. Ivana Ribara 115b, lokal 5
Novi Beograd, Beograd

Haus Majstor Plus

Bilo da želite da kompletno renovirate dom ili su Vam potrebne hitne vodoinstalaterske i električarske usluge, Haus Majstor Plus stoji na raspolaganju za sve intervencije, uz garantovan kvalitet i pristupačne cene. Za sve komšije iz Mirijev...
Pročitaj više

Vitezova Karadjordjeve Zvezde 70b
Zvezdara, Beograd

Salon nameštaja Blagojev Naslednik

U Beogradu i Mladenovcu na dve lokacije mozete posetiti nase salone nameštaja , koji smo sami ručno izradili. Pored izlozenih eksponata, možete poručiti namestaj baš onakav kakav ste oduvek želeli, a naši stolari će se potruditi da zadovolje...
Pročitaj više

Bulevar Mihajla Pupina 10z, lokal 65, YUBC
Novi Beograd, Beograd

Proizvodnja nameštaja Blagojev Naslednik

Firma Bagojev Naslednih počela je sa radom jos davne 1967. godine i od tada nam je osnovna delatnost proizvodnja namestaja za stambeni i poslovni prostor. Trudimo se da prepoznamo Vaš ukus i izradimo namestaj baš onakav kakav bi Vi žeželi.
Pročitaj više

Bulevar Mihajla Pupina 10z, lokal 65, YUBC
Novi Beograd, Beograd

Plakari po meri Hvosno

Osnovna delatnost firme Hvosno je proizvodnja nameštaja od pločastih materijala, po meri Vašeg stambenog ili poslovnog prostora. Pored toga, vršimo i uslužno sečenje univera po meri, a za savršen izgled Vašeg nameštaja nudimo i sve vrste ABS...
Pročitaj više

Stevana Sindjelića 18đ, Kaluđerica
Zvezdara, Beograd

Plakari po meri ce se uklopiti u svaki prostor. Stara izreka kaže „red u kući – red u glavi“. Da ovo nisu samo prazne reči, govori činjenica da organizovanost i dostupnost svih potrebnih stvari u jednom domaćinstvu, život čini daleko lakšim. Jedan od načina da se rešite haosa, koji nastaje raznoraznim svakodnevnim gomilanjem svega što je nepotrebno, jeste da se izrade plakari po meri. 

Sa njima navedeni problemi jednostavno iščezavaju, a vi se osećate slobodno i rasterećeno!

Ormari po meri

Kada govorimo o plakarima ili ormarima po meri, prvo što nam na pamet pada jeste čuveni američki plakar, koji ima klizna vrata i bukvalno ide od zida do zida, koristeći prostor do maksimuma. Klizna vrata su posebno zgodna, jer nema otvaranja, već ih samo povučete levo ili desno, čime dodatno štedite na prostoru. 

Svi mi imamo višak garderobe ili posteljine, sa kojima ne znamo šta bismo. Pravo rešenje za odlaganje ovakvih stvari je plakar po meri. Oni se, kao što im i ime kaže, izrađuju po meri koja odgovara vašem prostoru, mogu se ugraditi od plafona do poda. 

Od materijala koji se koriste prilikom izrade, kombinuje se aluminijum sa staklom ili ogledalima, što ovakve ormare čini urbanim i estetski modernim. 

Ne morate brinuti kako će se plakar uklopiti u enterijer vašeg domaćinstva, jer postoji širok izbor dezena i boja.

Kako se izrađuju plakari po meri?

Ovakvi plakari su neizostavni deo svakog savremeno opremljenog doma. Plakari po meri čine vaš život organizovanijim, jer svi mi želimo red, i dostupnost onoga što nam je potrebno u datom trenutku. Zahvaljujući izradi po meri, svaki milimetar prostora od poda do plafona biva iskorišćen, a svaka sitnica pronalazi svoje pravo mesto.

Kada govorimo o materijalima koji se koriste prilikom izrade, za unutrašnjost se obično koristi univer, i to debljine od 18 mm, koji je kantovan ABS trakom za kantovanje. Ovo je neophodno iz razloga što iverica ne izgleda lepo kada se iseče, dok lepljenjem trake na ivice, površina dobija izgled celine. 

Domaćicama će biti važno da pročitaju da se univer ili iverica veoma lako održavaju, kao i da im je cena veoma povoljna, jer svi vodimo računa o kućnom budžetu. Boje univera su postojane, i on je otporan na sve negativne uticaje. Iz svega rečenog možemo zaključiti, da izradom plakara po meri vi dobijate funkcionalan, kvalitetan i dugovečan proizvod.

Plakari po meri – iskustva

Prednost kod izrade plakara po meri jeste to što sve možete podrediti vašim zahtevima i potrebama. Na primer, najvažnije kod ormara jeste njegova unutrašnjost, jer spolja svi, manje-više izgledaju slično. Dakle, ono što se nalazi unutra, raspored polica i fioka, sve možete sami osmisliti, u skladu sa svojim željama i potrebama. 

Uvek se možete konstultovati sa stručnim licima koja će izvršiti izradu vašeg plakara po meri, i dobiti koristan savet, recimo, kako su drugi ljudi rešili neke svoje nedoumice i na maksimalno funkcionalan način iskoristili prostor. 

Vaše je samo da zamislite, a na veštim majstorima je da vaše želje pretvore u realnost, pa će ubrzo plakar po meri krasiti vaš prostor svojom elegantnošću i funkcionalnošću. 

Plakari po meri – cena:

Cene plakara po meri u proseku su oko 200 evra po kvadratnom metru. Kada su u pitanju posebni dodaci, potrebno je dodati 25 e/m2 za ispunu od ogledala, 25 evra za klasičnu ladicu, dok je za ladice sa usporivačima potrebno izdvojiti u proseku 35 evra, usporivač krila je u proseku 15 evra.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane