Izaberite neku od firmi gde mozete raditi PLAKAR PO MERI

Proizvodnja namestaja po meri ID Concept

Sajdžijska 4

ID Concept vrši projektovanje i proizvodnju visokokvalitetnog nameštaja po meri vašeg prostora: kuhinje, plakari, dnevne sobe, kupatila Iza našeg profesionalnog tima stoji dugogodišnja tradicija uspešnog poslovanja o čemu svedoče brojni zadovoljni klijenti.
Pročitaj više

Proizvodnja i prodaja namestaja od pločastog materijala ID Concept

Sajdžijska 4

Proizvodnja nameštaja ID Concept nudi veliki izbor nameštaja koji vam omogućava da kreirate unikatan životni ili radni prostor. Nameštaj jedinstvenog stila izrađuje se od najkvalitetnijih materijala koji su dostupni u različitim bojama i dezenima.
Pročitaj više

Radojević proizvodnja nameštaja

Nikole Grulovića 50a

Proizvodnja nameštaja po meri Radojević za sve stambene i poslovne objekte u Beogradu. Proizvodnja stolova, plakara, kuhinja, kreveta i drugog nameštaja od pločastih materijala
Pročitaj više

Jelena STR Tehnika salon nameštaja

Kralja Petra I 296, lok 10a (stari Tržni centar, suteren)

Jelena STR Tehnika salon nameštaja nalazi se u Mladenovcu. Veliki izbor nameštaja, ugaonih garnitura, stolova, fotelja, kreveta kao i kuhinja i ormana po meri
Pročitaj više

Plakari po meri A tim Miloš

A TIM Miloš bavi se unikatnom proizvodnjom nameštaja od iverice i medijapana na teritoriji Beograda i okoline. Kuhinje, plakari, kreveti, dečiji kreveti, ormani, sve po dimenzijama i želji kupca.

TIŠLER PROIZVODNJA NAMEŠTAJA

Boljetinska 251d

Tišler proizvodnja kvalitetnog nameštaja od drveta, sa sedištem u Kotežu, može dizajnirati i proizvesti bilo koji komad nameštaja za dnevni, boravak, spavaću sobu, kuhinju, kupatilo, kancelariju.

Čale salon nameštaja

Braće Joksića 246b, Zvečka

Salon nameštaja Čale nalazi se u Obrenovcu. Veliki izbor kvalitetnog nameštaja i kompletnog namešataja za dnevne, spavaće i radne sobe

Des Design proizvodnja nameštaja

Des Design bavi se proizvodnjom unikatnog nameštaja od metala, drveta, kovanog gvožđa i stakla na teritoriji Beograda i okoline.

M2 Radović Stil nameštaj po meri

Sremčica

M2 Radović proizvodnja unikatnog nameštaja po meri i želji klijenata u Beogradu i okolini.

Wood fantasy Izrada nameštaja

Amadova 48b, Altina

Izrada kvalitetnog nameštaja po meri i želji u Beogradu Wood Fantasy kreira kuhinje, plakare, stolove , krevete i drugi unikatni nameštaj od pločastih materijala.

Tersus Project

Ismeta Mujezimovića

Tersus Project je savremena inovativna kompanija za proizvodnju nameštaja i uređenje enterijera na teritoriji Beograda ali i cele zemlje.

Drvoteka

Zrenjaninski put 128

Drvoteka je inovativna stolarska radionica, gde ćete pored unikatnog nameštaja ili predmeta od drveta po izboru dobiti odlične savete, Ideju projektovanu u 3D AutoCadu, gde ćete imati jasnu viziju finalnog proizvoda, baš onakav, kakav ste zamislili.

Ralkom kuhinje i nameštaj po meri

Jagnjilo 503v

Nameštaj proizvodimo na najnovijoj generaciji mašina i uz pomoć robotskog farbanja medijapana, što nam omogućava da dobijemo proizvod visokog kvaliteta

D Best Design izrada nameštaja

Tvrdoška 5

Ako želite da Vaš prostor krasi nameštaj jedinstvenog izgleda i dizajna, firma D Best Design izrađuje nameštaj po Vašoj želji. Između ostalog možemo da ponudimo izradu kuhinju, američkih plakara, komadnog nameštaja i svih vrsta kreveta po meri

Mata nameštaj

Ivana Milutinovića 58

Skućite se brzo i udobno, uz kvalitetan, moderan i funkcionalan Mata nameštaj. U našem prodajnom salonu u Borči očekuje Vas veliki izbor nameštaja poznatih proizvođača. Takođe, nudimo mogućnost izrade nameštaja po meri Vašeg prostora

Nameštaj po meri M&D

Isidora Stojanovića 58

Uz nameštaj po meri M&D opremanje Vašeg stana, kuće ili kancelarije nikada nije bilo jednostavnije i lakše. Pored dizajna i izrade nameštaja od strane iskusnog tima majstora, naša usluga obuhvata dostavu i profesionalnu montažu nameštaja.

Plakari po meri Royal Gold

Beograd

Radimo sve vrste pozlate stilskog namestaja, kao i restauraciju starog namestaja od drveta i stilskog namestaja. Takodje radimo i uslugu izrade duboreza na namestaju.

Tara stolarska radionica

Dr. Ivana Ribara 115b, lokal 5

Stolarska radionica Tara poseduje više od dve decenije iskustva u izradi svih vrsta nameštaja od pločastih materijala po meri i želji kupca. Bilo da želite novu kuhinju, orman ili krevet nudimo besplatnu procenu posla i izradu projekta. Takođe, vršimo sve sitne kućne popravke.

Haus Majstor Plus

Vitezova Karadjordjeve Zvezde 70b

Bilo da želite da kompletno renovirate dom ili su Vam potrebne hitne vodoinstalaterske i električarske usluge, Haus Majstor Plus stoji na raspolaganju za sve intervencije, uz garantovan kvalitet i pristupačne cene. Za sve komšije iz Mirijeva, tu smo već istog dana.

Salon nameštaja Blagojev Naslednik

Bulevar Mihajla Pupina 10z, lokal 65, YUBC

U Beogradu i Mladenovcu na dve lokacije mozete posetiti nase salone nameštaja , koji smo sami ručno izradili. Pored izlozenih eksponata, možete poručiti namestaj baš onakav kakav ste oduvek želeli, a naši stolari će se potruditi da zadovolje sve Vaše zahteve.

Proizvodnja nameštaja Blagojev Naslednik

Bulevar Mihajla Pupina 10z, lokal 65, YUBC

Firma Bagojev Naslednih počela je sa radom jos davne 1967. godine i od tada nam je osnovna delatnost proizvodnja namestaja za stambeni i poslovni prostor. Trudimo se da prepoznamo Vaš ukus i izradimo namestaj baš onakav kakav bi Vi žeželi.

Hvosno proizvodnja nameštaja

Stevana Sindjelića 18đ, Kaluđerica

Osnovna delatnost firme Hvosno je proizvodnja nameštaja od pločastih materijala, po meri Vašeg stambenog ili poslovnog prostora. Pored toga, vršimo i uslužno sečenje univera po meri, a za savršen izgled Vašeg nameštaja nudimo i sve vrste ABS kantovanja

Plakari po meri ce se uklopiti u svaki prostor. Stara izreka kaže „red u kući – red u glavi“. Da ovo nisu samo prazne reči, govori činjenica da organizovanost i dostupnost svih potrebnih stvari u jednom domaćinstvu, život čini daleko lakšim. Jedan od načina da se rešite haosa, koji nastaje raznoraznim svakodnevnim gomilanjem svega što je nepotrebno, jeste da se izrade plakari po meri. 

Sa njima navedeni problemi jednostavno iščezavaju, a vi se osećate slobodno i rasterećeno!

Ormari po meri

Kada govorimo o plakarima ili ormarima po meri, prvo što nam na pamet pada jeste čuveni američki plakar, koji ima klizna vrata i bukvalno ide od zida do zida, koristeći prostor do maksimuma. Klizna vrata su posebno zgodna, jer nema otvaranja, već ih samo povučete levo ili desno, čime dodatno štedite na prostoru. 

Svi mi imamo višak garderobe ili posteljine, sa kojima ne znamo šta bismo. Pravo rešenje za odlaganje ovakvih stvari je plakar po meri. Oni se, kao što im i ime kaže, izrađuju po meri koja odgovara vašem prostoru, mogu se ugraditi od plafona do poda. 

Od materijala koji se koriste prilikom izrade, kombinuje se aluminijum sa staklom ili ogledalima, što ovakve ormare čini urbanim i estetski modernim. 

Ne morate brinuti kako će se plakar uklopiti u enterijer vašeg domaćinstva, jer postoji širok izbor dezena i boja.

Kako se izrađuju plakari po meri?

Ovakvi plakari su neizostavni deo svakog savremeno opremljenog doma. Plakari po meri čine vaš život organizovanijim, jer svi mi želimo red, i dostupnost onoga što nam je potrebno u datom trenutku. Zahvaljujući izradi po meri, svaki milimetar prostora od poda do plafona biva iskorišćen, a svaka sitnica pronalazi svoje pravo mesto.

Kada govorimo o materijalima koji se koriste prilikom izrade, za unutrašnjost se obično koristi univer, i to debljine od 18 mm, koji je kantovan ABS trakom za kantovanje. Ovo je neophodno iz razloga što iverica ne izgleda lepo kada se iseče, dok lepljenjem trake na ivice, površina dobija izgled celine. 

Domaćicama će biti važno da pročitaju da se univer ili iverica veoma lako održavaju, kao i da im je cena veoma povoljna, jer svi vodimo računa o kućnom budžetu. Boje univera su postojane, i on je otporan na sve negativne uticaje. Iz svega rečenog možemo zaključiti, da izradom plakara po meri vi dobijate funkcionalan, kvalitetan i dugovečan proizvod.

Plakari po meri – iskustva

Prednost kod izrade plakara po meri jeste to što sve možete podrediti vašim zahtevima i potrebama. Na primer, najvažnije kod ormara jeste njegova unutrašnjost, jer spolja svi, manje-više izgledaju slično. Dakle, ono što se nalazi unutra, raspored polica i fioka, sve možete sami osmisliti, u skladu sa svojim željama i potrebama. 

Uvek se možete konstultovati sa stručnim licima koja će izvršiti izradu vašeg plakara po meri, i dobiti koristan savet, recimo, kako su drugi ljudi rešili neke svoje nedoumice i na maksimalno funkcionalan način iskoristili prostor. 

Vaše je samo da zamislite, a na veštim majstorima je da vaše želje pretvore u realnost, pa će ubrzo plakar po meri krasiti vaš prostor svojom elegantnošću i funkcionalnošću. 

Plakari po meri – cena:

Cene plakara po meri u proseku su oko 200 evra po kvadratnom metru. Kada su u pitanju posebni dodaci, potrebno je dodati 25 e/m2 za ispunu od ogledala, 25 evra za klasičnu ladicu, dok je za ladice sa usporivačima potrebno izdvojiti u proseku 35 evra, usporivač krila je u proseku 15 evra.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Idi na vrh strane