Dodaj firmu

Fotelje Jelena STR Tehnika

Jelena STR Tehnika salon nameštaja nalazi se u Mladenovcu. Veliki izbor nameštaja, ugaonih garnitura, stolova, fotelja, kreveta kao i kuhinja i ormana po meri
Pročitaj više

Kralja Petra I 296, lok 10a (stari Tržni centar, suteren)
Mladenovac, Beograd

Fotelje Čale salon nameštaja

Salon nameštaja Čale nalazi se u Obrenovcu. Veliki izbor kvalitetnog nameštaja i kompletnog namešataja za dnevne, spavaće i radne sobe
Pročitaj više

Braće Joksića 246b, Zvečka
Obrenovac, Beograd

Dva M salon nameštaja

Dva M salon nameštaja nudi veliki izbor kvalitetnog nameštaja za Vaš dom ili poslovni prostor. Za sve naše klijente obezbedili smo brzu isporuku, besplatnu montažu, kao i sve mogućnosti plaćanja. Na Vama je samo da izaberete idealan komad nameštaja koji će se savršeno uklopiti u Vaš prostor
Pročitaj više

Kralja Petra I 334
Mladenovac, Beograd

Arredo nameštaj

Salon nameštaja „Arredo“ na jednom mestu nudi nameštaj vrhunskog kvaliteta za opremanje Vašeg stana ili kuće, kao i uređenje Vašeg ugostiteljskog objekta u skladu sa poslednjim modnim trendovima.
Pročitaj više

Cara Dušana 73
Zemun, Beograd

Nameštaj Steffes

Firma Steffes se od 1997. godine bavi proizvodnjom i prodajomproizvoda od drveta visokog kvaliteta. U našoj ponudi možete naćinameštaj (trpezarije, stolove, stolice, plakare, kuhinje, krevete,komadni nameštaj, nameštaj po meri), stolariju, podne i zidne obloge,mebl štofove
Pročitaj više

Smederevski put 5, Ugrinovački put 35v, Zrenjaninski put br.128b
Zvezdara, Beograd

Salon nameštaja Djeram

Nameštaj od punog drveta - izrada po meri i nacrtu kupca - stolovi, stolice, komode, vitrine, biblioteke, pisaći stolovi
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 147 i 321
Zvezdara, Beograd

Saloni namestaja Drvoprof plus

Proizvodnja nameštaja po meri prostora. Izlazak arhitekte, kompjuterska obrada crteža i montaža.
Pročitaj više

Gospodara Vučića 181
Vračar, Beograd

Fotelje su omiljnei komad namestaja mnogima od nas. Kada se čovek udobno zavali u fotelju, dok posmatra TV program ili čita novine uz šoljicu tople kafe ili čaja, to je zasigurno jedan od najlepših osećaja na svetu. Mekana, anatomski prilagođena fotelja, miluje vašu kičmu, i opušta svaki mišić; to dalje vodi tome da vam se i um relaksira i vi tonete u svoju „malu nirvanu“.

Zbog toga, nikakve pare nisu dovoljno velike kada je nabavka kvalitetne fotelje u pitanju.

Fotelje na rasklapanje

Ovo je jedna vrsta fotelja, koja je veoma popularna, iz jednostavnog razloga jer je vrlo praktična. Osim što možete iz „horizontale“ da gledate televiziju, isto tako ćete svake noći udobno spavati na fotelji na rasklapanje.

Fotelje na razvlačenje

Sa druge strane, praktična upotreba se ogleda u smislu, da kada vam dođu gosti, za koje nemate adekvatan ležaj, uvek možete razvući fotelju, koja se za tili čast pretvara u mini-krevet i vašim gostima će biti udobno. Pri tome fotelje na rasklapanje štede prostor, jer je vi već sledećeg jutra vratite na uobičajene dimenzije.

Fotelje za decu

I deca imaju svoje fotelje. Naravno, razlika je u tome što dečije fotelje moraju biti zanimljivo dizajnirane, recimo u obliku u fudbalske lopte. Često su izrađene od kvalitetnih materijala, kao što je koža, udobne su za sedenje, dekorativne i praktične. 

Kako su deca koja koriste fotelje različitih uzrasta, tako isto i ove delove nameštaja možete naći u različitim veličinama, prilagođenim vašim mališanima.

Fotelje od ratana

Ovakve fotelje su pretežno namenjene za prostrane terase ili bašte i dvorišta. Deluju veoma prefinjeno, elegantno i luksuzno. Često u ponudi možete naći nameštaj od ratana koji je ručno izrađen pa je samim tim unikatan. 

Fotelje od ratana imaju zaobljen oblik i mekane jastučiće za sedenje.

Fotelje sa mehanizmom

Fotelje sa mehanizmom su u poslednje vreme postale veoma tražene. Moguće je da se izrade fotelje po vašoj meri, i obično su u luksuznijoj varijanti, kada uz osnovni proizvod dobijate i tabure. Presvučene su kožom, dok drveni deo može biti od bukve, sa dekorom oraha svetle boje. 

Fotelja sa mehanizmom vam garantuje maksimalno opuštanje i relaksaciju posle napornog radnog dana. Naslanjanje i opuštanje, podizanje nogu, kao i vraćanje unutrašnjeg mira, sve je što vam je potrebno nakon stresnog dana na poslu.

Kožne fotelje

Na određen način, kožna fotelja je „kraljica“ dnevne sobe, kojom suvereno gospodari. Luksuznog i prefinjenog izgleda, skupocena, mamiće poglede svih gostiju, a vama pružiti užitak u njenom svakodnevnom korišćenju. 

Takođe, kožne fotelje su veoma popularne u poslovnim prostorima, čime ćete sasvim sigurno ostaviti veoma pozitivan utisak na poslovne partnere i saradnike.

Fotelja – iskustva

Pošto živimo u takvim vremenima koja su jako brza, običan čovek često nema vremena kada da se opusti. Zbog toga je potrebno izabrati kvalitetan deo nameštaja koji će to u potpunosti omogućiti. 

U ponudi proizvođača možete pronaći fotelje sa podesivim naslonima, zatim sa pratećim tabureima, ali i različite fotelje za masažu. Biraćete između raznih modela, kao što su fotelje modernog kožnog izgleda, ili mekše fotelje naslonjače, koje su tapacirane tkaninom. 

Kada odaberete fotelju po svom ukusu, i koja ispunjava sve vaše kriterijume, ostaje samo da se udobno zavalite i da uživate!

Fotelje – cena:

Cene fotelja se kreću u rasponu od 11208 din. sve do 46229 dinara za pojedine ekskluzivne modele.

*Cene su prikazene orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone nameštaja ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane