Dodaj firmu

Proizvodnja i prodaja namestaja od pločastog materijala ID Concept

Proizvodnja nameštaja ID Concept nudi veliki izbor nameštaja koji vam omogućava da kreirate unikatan životni ili radni prostor. Nameštaj jedinstvenog stila izrađuje se od najkvalitetnijih materijala koji su dostupni u različitim bojama i dezenima.
Pročitaj više

Sajdžijska 4
Novi Beograd, Beograd

Sorak salon stilskog nameštaja

Proizvodnja stilskog nameštaja po meri i želji. Stolice, kreveti, komode, garniture, police od punog drveta u Beogradu.
Pročitaj više

Mihaila Suskalovica 14
Čukarica, Beograd

Ormari Jelena STR Tehnika

Jelena STR Tehnika salon nameštaja nalazi se u Mladenovcu. Veliki izbor nameštaja, ugaonih garnitura, stolova, fotelja, kreveta kao i kuhinja i ormana po meri
Pročitaj više

Kralja Petra I 296, lok 10a (stari Tržni centar, suteren)
Mladenovac, Beograd

Ormari Čale salon nameštaja

Salon nameštaja Čale nalazi se u Obrenovcu. Veliki izbor kvalitetnog nameštaja i kompletnog namešataja za dnevne, spavaće i radne sobe
Pročitaj više

Braće Joksića 246b, Zvečka
Obrenovac, Beograd

Salon nameštaja Blagojev Naslednik

U Beogradu i Mladenovcu na dve lokacije mozete posetiti nase salone nameštaja , koji smo sami ručno izradili. Pored izlozenih eksponata, možete poručiti namestaj baš onakav kakav ste oduvek želeli, a naši stolari će se potruditi da zadovolje sve Vaše zahteve.
Pročitaj više

Bulevar Mihajla Pupina 10z, lokal 65, YUBC
Novi Beograd, Beograd

Nameštaj Steffes

Firma Steffes se od 1997. godine bavi proizvodnjom i prodajomproizvoda od drveta visokog kvaliteta. U našoj ponudi možete naćinameštaj (trpezarije, stolove, stolice, plakare, kuhinje, krevete,komadni nameštaj, nameštaj po meri), stolariju, podne i zidne obloge,mebl štofove
Pročitaj više

Smederevski put 5, Ugrinovački put 35v, Zrenjaninski put br.128b
Zvezdara, Beograd

Salon nameštaja Djeram

Nameštaj od punog drveta - izrada po meri i nacrtu kupca - stolovi, stolice, komode, vitrine, biblioteke, pisaći stolovi
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 147 i 321
Zvezdara, Beograd

A tim Miloš proizvodnja nameštaja po meri

A TIM Miloš bavi se unikatnom proizvodnjom nameštaja od iverice i medijapana na teritoriji Beograda i okoline. Kuhinje, plakari, kreveti, dečiji kreveti, ormani, sve po dimenzijama i želji kupca
Pročitaj više


Zvezdara, Beograd

Neko kaže orman, dok će neko reći ormar, u svakom slučaju, ormari su komad nameštaja koji nam je neophodan u životnom prostoru. Razlog je jednostavan – ormari najčešće služe za odlaganje garderobe i obuće. 

Pripadnice lepšeg pola, kao što svi znamo, „nikada nemaju šta da obuku“, ali su im zato ormari uvek mali, i u njima uvek vlada haos. U nastavku teksta možete pronaći savete i kako pravilno urediti ormar, pored sugestija kako ga pravilno odabrati.

Kako odabrati ormar?

Možda se čini kao lak zadatak, ali uopšte nije. Imajte na umu, da svaki komad nameštaja, pa makar to bio najobičniji cipelarnik, mnogo govori o vama, i to možda baš nekome do koga vam je stalo, a po prvi put vam dolazi u dom.

Najpre, isplanirajte šta sve želite da odlažete u ormar, ali i dodajte višak prostora, ukoliko vam kasnije zatreba. A hoće, sigurno. Svakako, veličina prostorije u koju će biti stavljen ormar, takođe je važna. Da li je to spavaća soba, ili će ormar svoje mesto naći u dnevnoj sobi ili predsoblju, stvar je vašeg izbora i potreba. 

Ormar mora da bude najpre funkcionalan, prostran. Birajte one modele koji imaju i fioke, jer razne sitnice prosto vape za urednim odlaganjem. Kupci često vole klizna vrata ormara, jer se time dodatno štedi na prostoru, a i dobija se na estetskom utisku. 

Sa druge strane, univer, medijapan ili puno drvo, uvek ćete pronaći kao opcije pri odabiru materijala od kojih je sačinjen ormar. Medijapan je obično dobar izbor, jer pored toga što je vrlo kvalitetan, on je zahvalan zbog završne obrade – možete pronaći ormare od medijapana u raznim nijansama, koje će se sasvim sigurno uklopiti u vaš prostor.

Iverica, kao materijal, je nešto ekonomski povoljnija varijanta, estetski dopadljiva, jer su ivice univera uvek kantovane, pa će delovi od kojih je sačinjen vaš ormar izgledati da su napravljeni iz jednog komada i da nije rađena nikakva dorada. 

Puno drvo je možda najbolji i najskuplji izbor, jer drvo oplemenjuje svaki prostor u kome se nalazi, najkvalitetnije je i najdugotrajnije.

Ormari - iskustva

Verovatno, ma koliko veliki ormar da imate, on je uvek pretrpan kada otvorite vrata. Iz tog razloga, pri kupovini ormara, birajte takve modele koji imaju više polica i fioka, verujte nam, svaku ćete iskoristiti.

Kada je ormar dovoljno prostran i u njemu stvari lepo organizovane, kada se spremate na posao, lakše ćete pronaći odgovarajuću odeću. Odeću možete složiti u različite delove ormara prema njenoj vrsti, zatim možete određene police i fioke iskoristiti da složite svoju odeću prema njenoj boji, na primer: na jednom mestu sve crne haljine, a na drugom sve majice bele boje i slično.

Da biste dobili još više prostora u ormaru, odstranite odeću koja nije sezonska, ili koju više i ne koristite. Možete je prebaciti u plakar, na primer, koji se nešto ređe koristi. 

Kada govorimo o samom izgledu ormara, ako želite atraktivne i moderne varijante, možete se odlučiti za ormare koji imaju peskirano neprovidno staklo koje je u boji slonove kosti, sa poprečnim lajsnama, što se veoma lepo uklapa sa tamnijim plafonima ali i neobičnom rasvetom u boji. 

Ako imate raznobojne tapete, budite hrabri i eksperimentišite sa crno-belim ormarima, ali za šta god da se odlučite, uz pomoć svoje mašte dobićete jedinstven prostor kojim će dominirati vaš novi ormar. 

Ormari – cena:

Cene se kreću u rasponu od 6890 din. sve do 68649 dinara za pojedine modele šestokrilnih ormara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone nameštaja ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane