Dodaj firmu

ID concept kuhinje po meri

Ukoliko želite savršeno organizovanu kuhinju omiljenog stila, firma ID Concept ima inovativna rešenje za vas. Naše kuhinje su dizajnirane i izrađuju se po meri od najkvalitetnijih materijala i od strane tima majstora sa dugogodišnjim iskustvom.
Pročitaj više

Sajdžijska 4
Novi Beograd, Beograd

Kuhinje od drveta Dominus M

Za savršeno prilagođen nameštaj po meri, kontaktirajte Dominus iz Beograda. Nudeći širok spektar proizvoda, uključujući kuhinje, ugradne plakare i tapacirani nameštaj, Dominus osigurava kvalitet i funkcionalnost uz mogućnost inovativnih rešenja, pokrivajući potrebe svakog prostora u Srbiji.
Pročitaj više


Novi Beograd, Beograd

Kuhinje od drveta - Kraken Design

Dizajn i izrada nameštaja po meri u stambenom ili poslovnom prostoru u Beogradu.
Pročitaj više


Savski venac, Beograd

Sorak salon stilskog nameštaja

Proizvodnja stilskog nameštaja po meri i želji. Stolice, kreveti, komode, garniture, police od punog drveta u Beogradu.
Pročitaj više

Mihaila Suskalovica 14
Čukarica, Beograd

A tim Miloš proizvodnja nameštaja i kuhinja od drveta po meri

A TIM Miloš bavi se unikatnom proizvodnjom nameštaja od iverice i medijapana na teritoriji Beograda i okoline. Kuhinje, plakari, kreveti, dečiji kreveti, ormani, sve po dimenzijama i želji kupca
Pročitaj više


Zvezdara, Beograd

Masef Enterijeri proizvodnja nameštaja i kuhinja od drveta

Proizvodnja nameštaja, usluga arhitektice za dizajn i opremanje enterijera. Montaža i uzimanje tačnih mera na adresi u Beogradu
Pročitaj više

Njegoševa 7
Mladenovac, Beograd

TIŠLER PROIZVODNJA NAMEŠTAJA

Tišler proizvodnja kvalitetnog nameštaja od drveta, sa sedištem u Kotežu, može dizajnirati i proizvesti bilo koji komad nameštaja za dnevni, boravak, spavaću sobu, kuhinju, kupatilo, kancelariju.
Pročitaj više

Boljetinska 251d
Palilula, Beograd

Kuhinje od drveta Čale salon nameštaja

Salon nameštaja Čale nalazi se u Obrenovcu. Veliki izbor kvalitetnog nameštaja i kompletnog namešataja za dnevne, spavaće i radne sobe
Pročitaj više

Braće Joksića 246b, Zvečka
Obrenovac, Beograd

Tersus Project

Tersus Project je savremena inovativna kompanija za proizvodnju nameštaja i uređenje enterijera na teritoriji Beograda ali i cele zemlje.
Pročitaj više

Ismeta Mujezimovića
Novi Beograd, Beograd

Kuhinje od drveta CNC Centar Plus

Ukoliko Vam je potrebno CNC rezanje raznih vrsta drveta ili plastike, CNC Centar Plus je prava adresa za Vas. Upotrebom savremene CNC mašine velikih mogućnosti i oblika vršimo izradu raznih nameštaja, ukrasnih motiva i duboreza, frontova za kuhinje i sl
Pročitaj više

Bulevar Despota Stefana 115
Palilula, Beograd

Kuhinje od drveta Des Design

Des Design bavi se proizvodnjom unikatnog nameštaja od metala, drveta, kovanog gvožđa i stakla na teritoriji Beograda i okoline.
Pročitaj više


Palilula, Beograd

Proizvodnja nameštaja Blagojev Naslednik

Firma Bagojev Naslednih počela je sa radom jos davne 1967. godine i od tada nam je osnovna delatnost proizvodnja namestaja za stambeni i poslovni prostor. Trudimo se da prepoznamo Vaš ukus i izradimo namestaj baš onakav kakav bi Vi žeželi.
Pročitaj više

Bulevar Mihajla Pupina 10z, lokal 65, YUBC
Novi Beograd, Beograd

Kuhinje Blagojev Naslednik

Skoro pola veka naša firma se bavi izradom namestaja. Izrada kuhinja po meri pretstavlja nas osnovni prodajni i proizvodni asortiman, ali naravno pored kuhinja izradjujemo i ostali namestaj po meri.
Pročitaj više

Bulevar Mihajla Pupina 10z, lokal 65, YUBC
Novi Beograd, Beograd

Kuhinje po meri DrvoStil

Nudimo Vam izradu kuhinjskih elemenata po meri, kao i nameštaj vrhunskog kvaliteta, modernog i klasičnog dizajna…
Pročitaj više

Bulevar Kralja Aleksandra 409
Zvezdara, Beograd

Home Line Plus izrada kuhinja i plakara po meri

Home Line Plus već duži niz godina vrši izradu kuhinja i plakara po meri od pločastih materijala, kao i komadni nameštaj. Takođe, naša delatnost je i kompletno opremanje enterijera
Pročitaj više

Tošin bunar 91
Novi Beograd, Beograd

Proizvodnja kuhinja Drvoprof-plus

Proizvodnja kuhinja po meri prostora. Izlazak arhitekte, kompjuterska obrada crteža i montaža.
Pročitaj više

Gospodara Vučića 181
Vračar, Beograd

Namestaj Arkus kuhinje

Firma Arkus bavi se proizvodnjom nameštaja po meri i želji klijenata. Nalazi se na Voždovcu a izdvaja se po kvalitetnom unikatnom nameštaju, izradi kuhinja, nameštaja od pločastih materijala.
Pročitaj više

Braće Jerkovića 74a, Beograd
Voždovac, Beograd

Kuhinje od drveta ce uvek biti popularne. Drvo je živ materijal. Ono nikada neće izaći iz mode, jer je pre svega kvalitetno i daje prostoru osećaj topline. Kuhinja izrađena od punog drveta je pravi izbor za prostoriju za koju se može reći da ima dušu. Porodična okupljanja i pozivitna atmosfera, učiniće ovaj deo kuće najomiljenijim mestom u domu. 

Kuhinje od punog drveta

Slobodno možemo reći da su kuhinje izrađene od punog drveta najkvalitetnije ali i najskuplje na tržištu. Klasična kuhinja od drveta je idealna za stilski opremljene apartmane, vikendice ili kuće. 

Ovakva kuhinja daće utisak toplog i bogatog doma, gde se posvećuje pažnja kvalitetu i svakom detalju u uređenju prostora.

Kuhinje izrađene od punog drveta po svojoj toplini i lepoti odskaču od svih drugih kuhinja koje su rađene od drugačijih materijala, poput iverice i medijapana. 

Sama izrada ovakvih kuhinja zahteva veliko zanatsko umeće, pri čemu se koriste plemeniti materijali, što sve govori u prilog tome zašto su kuhinje od punog drveta najbolje i najskuplje na tržištu. 

Klijenti najčešće biraju bukvu, trešnju, hrast, orah, mahagoni kao materijale koji su standardni pri izradi, te ovakve kuhinje izgledaju zaista posebno.

Kako se izrađuju kuhinje od drveta?

Verovatno mnoge naše čitaoce ovo pitanje zanima, bez obzira na to da li imaju ili ne nameru da sebi priušte jednu ovakvu lepoticu. 

Dakle, frontovi klasičnih kuhinja nisu ravni. Prostor dodatno ukrašavaju venci iznad visećih elemenata, raskošne ručkice i otvoreni kaminski aspirator. Na nekim od elemenata, umesto pune ispune pojavljuje se prozirno staklo sa podelama. 

Kod kuhinja od punog drveta, radna ploča je najčešće izvedena od mermera, što će zaokružiti raskošni utisak.

Postoji mnogo načina da se dodatno ukrasi kuhinja od drveta. Na primer, mogu se stvarati nove površine, koje su isprekidane minimalnim pločastim umecima. Na taj način, dobijate kuhinju koja je živa, zbog savršenog spoja prirode i savremene tehnologije, pa će biti zadovoljeni najviši kriterijumi najzahtevnjih klijenata. 

Drvo i metal mogu biti spojeni u savršeno skladan kontrast. Ova dva materijala jako se lepo dopunjuju, i prelepo izgledaju zajedno. 

Kuhinje od drveta – iskustva

Ovako skupocene kuhinje se mogu izrađivati po vašem projektu, ili mogu biti dizajnirane specijalno za vaš prostor od strane arhitekata i dizajnera koji imaju dugogodišnje iskustvo u oblasti dizajna ekskluzivnih enterijera i nameštaja. 

Prednosti kuhinje po meri od masiva, odnosno punog drveta, su dodatni kuhinjski elementi koji vašoj novoj kuhinji daju funkcionalnost, pa će svakodnevni rad u njoj biti više od zadovoljstva.

Za gornje elemente postoji mogućnost izrade staklenih vrata od providnog, peskiranog i farbanog stakla. 

Kuhinje od punog drveta su ekskluziva, koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim, pa ni vas same, iako u njoj provodite sate i sate svakoga dana, uvek ćete iznova biti oduševljeni njenom lepotom i luksuzom.

Kuhinje od drveta – cena:

Potrebno je izdvojiti po dužnom metru, između 400 i 550 evra, dok u cenu izvođenja ulaze i donji i viseći elementi, bez ugradne tehnike.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane