Dodaj firmu

Proizvodnja i prodaja namestaja od pločastog materijala ID Concept

Proizvodnja nameštaja ID Concept nudi veliki izbor nameštaja koji vam omogućava da kreirate unikatan životni ili radni prostor. Nameštaj jedinstvenog stila izrađuje se od najkvalitetnijih materijala koji su dostupni u različitim bojama i dezenima.
Pročitaj više

Sajdžijska 4
Novi Beograd, Beograd

Salon nameštaja Djeram

Nameštaj od punog drveta - izrada po meri i nacrtu kupca - stolovi, stolice, komode, vitrine, biblioteke, pisaći stolovi
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 147 i 321
Zvezdara, Beograd

Mama i tata imaju francuski ležaj, baka ili deka možda imaju krevet „samac“, a najmlađi članovi porodice imaju dečiji krevetac. I svako se oseća udobno na svom „terenu“, a naša priča prati ležajeve za mališane.

Kako odabrati dečiji krevetac?

Dečiji krevetac bi zapravo bio – bebi krevetac. Kada donesemo bebu po prvi put kući, ovo će biti pravo mesto za nju, u kome će ona provoditi najveći deo svog vremena. Iz tog razloga je bitno da se na ovom delu nameštaja za decu ne štedi, jer je veoma važno da vašem novom članu bude udobno, prostrano, da krevetac bude osiguran, a za mame jednostavan i praktičan za upotrebu.

Možda se pitate koje sve to smernice bi trebalo da sledite pri odabiru najadekvatnijeg kreveca za dete, koji će ispuniti sve vaše visoke kriterijume? 

Dakle, mi vam preporučujemo krevece koji se sastoje iz tri dela. Ovi delovi čine jednu celinu. Najpre, tu je kolevka, potom krevetac za odraslo dete i ormarić.

Sada ćemo raščlaniti deo po deo, pa ćemo opisati kolevku. Ona je unutrašnjih dimenzija 110 x 63 cm, i nudi se mogućnost njenog fiksiranja. Postoje tri položaja nosača dušeka.

Kada govorimo o praktičnom ormariću, reći ćemo da on ima tri fioke, kao i nosač za mekanu podlogu za prepovijanje. Dobra strana jeste što se ona može podesiti sa leve ili desne strane, kako vama više odgovara. 

Dalje, ovaj deo nameštaja za najmlađe, može se transformisati u krevet za odraslo dete. Unutrašnje dimenzije mogu biti 162 x 63 cm, sa mogućnošću podešavanja zadnje stranice kreveta. 

Postoje dve velike fioke, ali i pisaći sto. Ovo je posebno praktično, jer tu vaše dete može crtati, ili kasnije, kada krene u školu, može pisati domaće zadatke. Dimenzije pisaćeg stola su 114 x 68 x 70 centimetara. 

Tu je i ormarić koji ima plastične nogice, a njega ćete naći u veličini 44 x 70 x 62 cm. Ovakav ormar poseduje tri fioke. 

Dečiji krevetac – iskustva

Dušek se obično dobija uz dečiji krevetac, a potrebno je da obratite pažnju na njegove karakteristike. Obzirom da vaše dete raste i da se formira kičmeni stub, dušek ne sme biti ni previše mek, a ni previše tvrd. Potrebno je da se uleže na nekim mestima koja trpe najveće opterećenje dok dete na njemu spava, ali kada mališan ustane, dušek mora biti ravan. 

Da ste dobro odabrali, pokazaće vreme, protekom koga se dušek ne sme transformisati od upotrebe, već ostati jednake fleksibilnosti kao i prvog dana. 

Osim toga, kupovinom dečijeg kreveca, kao što vidite iz našeg primera, možete unapred da se osigurate i kada je u pitanju ležaj za starije dete, plus dobijate prostor u vidu ormana za odlaganje raznih potrepština; tu je i pisaći sto, tako vi praktično skoro sasvim opremate dečiju sobu, kupovinom samo jednog dela nameštaja.

Kada u startu izdvojite više novca, to svakako znači kvalitet, a obično i uštedu na neki duži vremenski period. Na kraju, složićemo se svi, da naši najmlađi zasigurno zaslužuju samo najbolje, a na nama je da im to i omogućimo.

Dečiji krevetac – cena:

Za ležaj za vaše dete potrebno je izdvojiti od 8260 din. do 35799 dinara za krevetac koji se sastoji iz tri dela, gde jedan deo čini kolevka, drugi deo krevetac za odraslo dete i treći deo oramarić.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone nameštaja ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane