Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Zeljana Jeremic
Po meni je francuski lezaj najbolja vrsta lezaja koja moze a se kupi. Pre svega, to je zdravo za kicmu a i znatno je pogodnije od nekih drugih stvari. Mislim da dobar i udoban francuksi lezaj mora dobro i da se plati.
Filip Milutinovic
Ovakav jedan lezaj je nesto sto je veoma skupo i nesto sto bi u svakom slucaju pre odredjenog vremena sigurno trebalo da se isplati. Sa cenama takodje, francuski lezajevi treba da budu nesto posebno i nesto bez cega se ne moze.
Lea Stankovic
Samo treba da znate da svaki lezaj mora da se debelo plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Mihajlo Nastasovic
Po pravilu, francuski lezaj je nesto sto treba da se plati, kako pre tako i kasnije.
Simona Vucinic
Po meni, kako god da okrenete, svako u svojoj kuci treba da ima bar jedan dobar francuski lezaj.
Todor Markovic
Mi smo sa nasim francuskim lezajem bas onako zadovoljni i bas nam onako ozbiljno odgovara.
Marta Dencevic
Sto se tice ovog lezaja, odmah treba da znate da treba da se opredelite za kvalitet. Sve drugo stvari su mnogo gore resenje.
Janko Zivanovic
Koliko mi se samo cini, mnogi ljudi govore kako zele kvalitet ali na kraju kada dodje do placanj, oni gledaju kako da to izbegnu.
Ljubinka Sreckovic
Kod ovog lezaja je veoma vazno da se opredelite za kvaltiet. Mada, to je u nasoj drzavi uvek pod znakom pitanja.
Petar Jankovic
Sto se tice francuskog lezaja, odmah je bitno da znate da on u svakom pogledu bas onako ozbiljno mora da se plati. Mada, sve naravno zavisi od toga gde odlucite da ga kupite.
Nikolina Pantelic
Po meni je francuski lezaj idealan, posebno zbog toga sto kada se rasiri na njemu moze da spava nekoliko ljudi.
Ivan Stojanovic
Licno mislim da je po pitanju francuskog lezaja, po meni ubedljivo najbolje resenje da posetite neki dobar salon namestaja u koji mozete da imate puno poverenje po pitanju izbora.
Jana Stankovic
Po pitanju francuskog lezaja zaista je jedno od najboljih resenje da posetite salon Blagojev naslednik i da se bas tamo uverite u kvalitet.
Biljana Brankovic
Ljudi, mogu samo da kazem da je u danasnje vreme veoma tesko pronaci neki kvalitetan namestaj. Mislim tu pre svega I na kvalitetne salone namestaja, narocito po pitanju francuskog lezaja.
Marko Petrovic
Ukoliko vam je potreban kvalitetan francuski lezaj najbolje je da posetite salon namestaja Drvoprof Plus. To je salon namestaj u koji mozete da imate puno poverenje.
Dusan Markovic
Po meni su francuski lezajevi najbolja vrsta lezaja koja moze a se kupi. Pre svega, to je zdravo za kicmu a i znatno je pogodnije od nekih drugih stvari. Mislim da dobar i udoban francuksi lezaj mora da se plati bar nekih 400 eura.
Nikolina Pantelic
Neka uobicajena cena francuskih lezajeva se krece od 250 eura pa na vise. Sve zavisi od vrste duseka i udobnosti. naravno, morate voditi racuna da i svaki francuski lezaj bude indidualno prilagodjen kicmi svkog pojedinca.