Dodaj firmu

Društvo se okupilo, vesela je atmosfera, gleda se TV i vodi se prijatan razgovor, i ništa tu ne bi bilo kompletno da nije jedne sitnice, a ona se naziva – klub stolovi. Neizostavan deo svake dnevne sobe, klub sto služi da se na njega postave razne grickalice, sokovi i pića, a ukoliko ste sami, ovaj deo nameštaja biće zgodan da se na njega stave dnevne novine, časopisi, daljinski upravljač...

Slobodno možemo reći, da što moderniji i atraktivniji klub sto da imate, to će vaša dnevna soba više dobiti na svom šmeku i stilu.

Set stolovi

Ovakve stolove možete pronaći u varijantama od više komada. Obično su to tri stola, veličine od najmanjeg do najvećeg. Oni se uklapaju jedan u drugi i vi ćete izvući onoliko komada koliko vam je potrebno.

Upravo zbog toga što su isto dizajnirani, a različitih veličina, veoma su estetski dopadljivi.

Stakleni klub stolovi

Ovo su posebno zanimljivi modeli klub stolova, jer je staklo materijal koji ukrašava moderno opremljene prostore. Interesanti su modeli koji imaju tri metalna nogara, pa je i stakleni sto u obliku trougla, dok se ispod gornje staklene površine, nalazi donji deo, takođe od stakla, ali peskiranog, koji može služiti za odlaganje časopisa i novina, na primer. Taj drugi deo na sebi ima točkiće, pa ga po potrebi možete izvlačiti, i dobiti dva stola umesto jednog, kada se okupi veće društvo.

Klub stolovi od medijapana

Medijapan je vrlo popularan i rado korišćen materijal kada je opremanje prostora u pitanju. Razlog tome je njegov kvalitet i relativno povoljna cena, ali ponajviše razne mogućnosti koje pruža završna obrada. Medijapan se može obojiti u mnogo nijansi, pa tako i klub stolovi izrađeni od njega, savršeno će se uklopiti u najrazličitije enterijere.

Okrugli klub stolovi

Kao što smo videli iz teksta, možete birati trouglaste klub stolove, dok se svakako najčešće sreću četvrtasti, međutim, okrugli stolovi su posebno zanimljivi jer oni daju notu elegantnosti prostoru u kome se nalaze. 

Možete ih pronaći u ovalnoj varijanti, od drveta ili stakla...

Klub stolovi od punog drveta

Puno drvo je materijal koji je skupocen i rado korišćen kod izbora nameštaja. Ono što puno drvo preporučuje je njegova dugovečnost, kvalitet i prefinjenost kada je u pitanju estetika. Klub sto od punog drveta može biti visokog sjaja, ili matiran, u zavisnosti od vaših želja, kao i ostalih elemenata koje posedujete u dnevnoj sobi.

Klub stočići

Možete biti kreativni i maštoviti, i pretragom web prezentacija salona nameštaja koji se nalaze ispod našeg teksta, odabrati klub stočiće koji su na primer, sasvim nepravilnih oblika. Time ćete svakako privući pažnju svojih gostiju, a istaći svoju originalnost. 

Na kraju, zaključićemo da su i klub stolovi i te kako odgovorni za dobru atmosferu koja će se stvoriti neke posebne večeri, kada odlučite da okupite svoje društvo.

Klub stolovi – cena:

Za nabavku klub stola potrebn o je izdvojiti od 1999 din. sve do 135.000 dinara za sto na razvlačenje, od drveta oraha, masivnog postolja i sa furniranom pločom stola.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone nameštaja ispod teksta.

Idi na vrh strane