Dodaj firmu

Trosedi Jelena STR Tehnika

Jelena STR Tehnika salon nameštaja nalazi se u Mladenovcu. Veliki izbor nameštaja, ugaonih garnitura, stolova, fotelja, kreveta kao i kuhinja i ormana po meri
Pročitaj više

Kralja Petra I 296, lok 10a (stari Tržni centar, suteren)
Mladenovac, Beograd

Trosedi Čale salon nameštaja

Salon nameštaja Čale nalazi se u Obrenovcu. Veliki izbor kvalitetnog nameštaja i kompletnog namešataja za dnevne, spavaće i radne sobe
Pročitaj više

Braće Joksića 246b, Zvečka
Obrenovac, Beograd

Dva M salon nameštaja

Dva M salon nameštaja nudi veliki izbor kvalitetnog nameštaja za Vaš dom ili poslovni prostor. Za sve naše klijente obezbedili smo brzu isporuku, besplatnu montažu, kao i sve mogućnosti plaćanja. Na Vama je samo da izaberete idealan komad nameštaja koji će se savršeno uklopiti u Vaš prostor
Pročitaj više

Kralja Petra I 334
Mladenovac, Beograd

Arredo nameštaj

Salon nameštaja „Arredo“ na jednom mestu nudi nameštaj vrhunskog kvaliteta za opremanje Vašeg stana ili kuće, kao i uređenje Vašeg ugostiteljskog objekta u skladu sa poslednjim modnim trendovima.
Pročitaj više

Cara Dušana 73
Zemun, Beograd

Nameštaj Steffes

Firma Steffes se od 1997. godine bavi proizvodnjom i prodajomproizvoda od drveta visokog kvaliteta. U našoj ponudi možete naćinameštaj (trpezarije, stolove, stolice, plakare, kuhinje, krevete,komadni nameštaj, nameštaj po meri), stolariju, podne i zidne obloge,mebl štofove
Pročitaj više

Smederevski put 5, Ugrinovački put 35v, Zrenjaninski put br.128b
Zvezdara, Beograd

Saloni namestaja Drvoprof plus

Proizvodnja nameštaja po meri prostora. Izlazak arhitekte, kompjuterska obrada crteža i montaža.
Pročitaj više

Gospodara Vučića 181
Vračar, Beograd

Trosedi, dvosedi i fotelje, nekako su nezaobilazni trio kada je opremanje dnevne sobe u pitanju. Oni uvek idu zajedno, upotpunjuju se, odnosno, sa njima je dobro društvo uvek na okupu, uz veselu večernju atmosferu. 

Mi ćemo u našem tekstu govoriti o trosedima, koje su njihove dobre karakteristike, i zašto da baš vi nabavite jedan dobar trosed za vašu dnevnu sobu.

Trosedi na razvlačenje

Evo jednog troseda, koji očas posla može postati pravi pravcati bračni krevet. Preko dana, on ukrašava sobu u kojoj borave svi ukućani, a noću vam praktično koristi prostor, tako što ćete ga jednostavno razvući i u njega se udobno smestiti sa svojom lepšom/jačom polovinom. 

Trosedi na rasklapanje

Sa druge strane, uvek se može dogoditi da vam dođu gosti, koji će prenoćiti u vašem domu, pa ih jednostavno možete smestiti na trosed koji ćete rasklopiti. Ujutru ga opet samo sklopite, najčešće u jednom potezu, i opet ste dobili slobodan prostor.

Praktičnost i udobnost, su prve karakteristike koje preporučuju trosed na rasklapanje i zašto bi trebalo da ga imate.

Trosedi sa mehanizmom

Kada govorimo o trosedima sa mehanizmom, priča nas opet vraća na noćno korišćenje ovog dela nameštaja, koga u položaj za spavanje možete rasklopiti u jednom potezu. Oni poseduju dušek, koji je namenjen za zdravo svakodnevno spavanje, a pored toga imaju i relax naslone za glavu i ruke, koji omogućavaju udobnije sedenje. 

Trosedi sa mehanizmom mogu se pohvaliti visokokvalitetnom finalnom izradom, kao i to da se mogu poručiti u širokom spektru boja, kao i u više vrsta koža.

Kožni trosedi

Kožni trosedi predstavljaju oličenje stila i ukusa, i savršeni su kako za dnevne sobe, tako i za poslovne prostore u kojima primate svoje klijente i poslovne partnere. Osećaj udobnosti i mekoće, koju pruža koža, preporučuju kožne trosede kao obavezne delove vašeg nameštaja. 

Oni poseduju visoke naslone za udobno sedenje, ram je čvrst i od punog drveta, dimenzija mogu biti, na primer od 220 cm širina x 98 cm dubina x 86 cm visina.

Trosedi sa žičanim jezgrom

U salonima i na web prezentacijama salona nameštaja, možete pronaći predstavljene osnovne modele, koje možete prilagoditi svojim željama i potrebama. To se čini u slučajevima kada želite po meri: sedeći, odnosno ležeći deo, zatim vrste mebl štofa, oblik i dimenziju stranica, visine za sedenje ili spavanje, potom vrste punjenja (može biti pomenuto žičano jezgro ili sunđer), oblik i tvrdoću jastuka, kao i vrste i oblik nogica (metalne, drvene, plastične...).

Ono što je vaš zadatak jeste da tačno znate sa kolikim prostorom raspolažete, a ostalo je na salonima nameštaja da vam ponude trosed po želji od modela koji su izloženi ili da se napravi varijanta specijalno za vas, koja će ispuniti sve vaše zahtevne kriterijume.

Trosedi – cena:

Za trosede je potrebno izdvojiti u proseku od 26990 din. sve do 64990 dinara za pojedine ekskluzivne modele.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone nameštaja ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane