Dodaj firmu

Nameštaj od punog drveta je zaista uvek bio na ceni, tj. popularan, a to proističe, pre svega, zbog njegovog kvaliteta. Kvalitet prati dugotrajnost, izdržljivost, lep estetski izgled i dizajn...

Nameštaj od punog drveta proizvodnja i prodaja

Mnogi ljudi vole da opreme svoj dom nameštajem od punog drveta, i iako danas na tržištu postoje razne alternative koje su dosta povoljnije kada je reč o ceni, puno drvo ipak ništa ne može da zameni. Unošenjem drveta u životni ili radni prostor, vi isti oplemenjujete, donosite duh prirode, jer je drvo živ i topao materijal.

Nameštaj od punog drveta po meri

Mnoge porodice žive u prostorima za koje bi hteli da budu veće kvadrature, a pošto to nije moguće postići, onda se pribegava alternativnoj metodi a to je – iskorištavanje raspoloživog prostora do poslednjem milimetra.

Sjajno je znati da možete da nabavite nameštaj od materijala kojeg ste želeli, plus da to bude po onim merama koje zahteva vaš dom. Regal, garderober, krevet, ormar... – sve to može da se sačini tako da paše kvadraturi, da ne ostaje neupotrebljen prostor, niti da sve deluje prenatrpano...

Nameštaj od masiva

Obratite se firmama koje rade proizvodnju i prodaju nameštaja od masiva i punog drveta, i oni će za vas imati adekvatne predloge kako da izaberete određene delove ili da u potpunosti opremite svoj stan ili kuću.

Potrebno je da, najpre odlučite da li želite da nameštaj bude u modernom ili retro stilu, a kada se delovi nameštaja izrađuju, tada imate tu mogućnost da sami birate i dodatne elemente kao što su ručke, šarke i slično, što značajno utiče na to kako će vaš dom ili poslovni prostor izgledati na kraju.

Nameštaj od punog drveta krevet

Krevet od punog drveta je zaista prava odluka, jer dobijate komad nameštaja koji će vas služiti dugi niz godina, i koji će zadržati sjajan estetski izgled, postojanost, kvalitet... Pri izboru se rukovodite pravilom da se dizajn kreveta od punog drveta uklapa u već postojeći enterijer, odnosno, sa nameštajem koji su već postoji, sa bojom zidova, drvenarije...

Nameštaj od punog drveta regal i ormar

Regal i ormar od punog drveta uneće utisak i notu sofisticiranosti, elegantnosti i prefinjenosti u vašu kuću, tako da niko neće ostati ravnodušan prema lepoti koju takav nameštaj pruža. Postoji mnogo modela, a uvek može da se izradi i regal i ormar koji su prema vašim idejama i zamislima.

Nameštaj od punog drveta cena

Cene nameštaja od punog drveta su svakako više u odnosu na ostale materijale izrade, ali je ta cena opravdana kvalitetom, dugovečnošću, izuzetnim dizajnom, postojanošću... Naš predlog je da pozovete odabrane salone nameštaja i da se raspitate konkretno za deo koji vas zanima. Na cenu takođe utiče i to da li se nameštaj izrađuje prema vašim zamislima i po meri, ili se uzima komad koji je iz serijske proizvodnje.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone nameštaja koji su oglašeni na stranici koju upravo čitate.

Idi na vrh strane