Dodaj firmu

Sorak salon stilskog nameštaja

Proizvodnja stilskog nameštaja po meri i želji. Stolice, kreveti, komode, garniture, police od punog drveta u Beogradu.
Pročitaj više

Mihaila Suskalovica 14
Čukarica, Beograd

VASILION Antikvarnica

Prodaja retkih i raritetnih antikviteta u antikvarnici Vasilion na Savskom Vencu. Stare i unikatne slike, ikone,stari satovi, stilski nameštaj, lampe, porcelan.
Pročitaj više

Bulevar Kneza Aleksandra Karađordevića 20b
Savski venac, Beograd

Stilski nameštaj Čale salon nameštaja

Salon nameštaja Čale nalazi se u Obrenovcu. Veliki izbor kvalitetnog nameštaja i kompletnog namešataja za dnevne, spavaće i radne sobe
Pročitaj više

Braće Joksića 246b, Zvečka
Obrenovac, Beograd

Tersus Project

Tersus Project je savremena inovativna kompanija za proizvodnju nameštaja i uređenje enterijera na teritoriji Beograda ali i cele zemlje.
Pročitaj više

Ismeta Mujezimovića
Novi Beograd, Beograd

Rustik Radionica stilski nameštaj

Unikatna izrada stolova od punog masivnog drveta, jedinstvenog dizajna i oblika u Beogradu. Lična dostava na teritoriji Srbije.
Pročitaj više

Kornelija Stankovic 1
Vračar, Beograd

Moderan stilski i retro nameštaj Enterijer Tim

Stilski moderan i retro nameštaj od medijapana i punog drveta Enterijer tim Vam nudi širok arsotiman nameštaja po meri od drveta.
Pročitaj više

Marka Oreškovića 4
Zvezdara, Beograd

Stilski nameštaj je nesto sto lako prepoznamo. Kada uđemo u nečiji dom, nameštaj će nam preneti neverbalne poruke o vlasnicima – da li imaju ukusa, stila, kakvog su materijalnog statusa, da li su elegantni, prefinjeni, sofisticirani...

Sve nabrojane karakteristike su veoma poželjne, a ako želite da nameštaj tako zbori drugima o vašim kvalitetima – nabavite stilski nameštaj, koji nikada neće prestati da bude aktuelan i da fascinira. 

Stilski nameštaj prodaja

Koliko je bitno uređenje prostora, najbolje znaju Italijani, koji nikada prostor ne uređuju sami, već uvek za to pozivaju stručnjake. Da li vas to čudi? Verovatno ne, jer je poznato da su Italijani nacija od stila i ukusa.

Dizajneri će tačno znati kako da urede vaš dom ili kancelariju, ukoliko ste pravnik, advokat, poslovni čovek... Stilski nameštaj će uvek biti na visokom mestu njihovih predloga za uređenje. 

Prvi utisci se najduže pamte, pa stoga treba pravilno odabrati nameštaj, koji će vas predstaviti kao stabilnu i zrelu osobu, koja pri tome pristojno zarađuje. Da biste sve to postigli, klasičan nameštaj i smirene boje su pravi put.

Stilski nameštaj cena

Ljudi se često iz ekonomskih razloga odlučuju za nameštaj od oplemenjene iverice ili medijapana, međutim, ako želite pravi kvalitet, estetiku i dugotrajnost, trebalo bi birati stilski nameštaj, bez obzira na njegovu znatno višu cenu. 

Viša cena najčešće prati i sve ostale kvalitete bilo kog proizvoda, pa tako i nameštaja. Ukoliko sebi ne možete priuštiti nove komade, a silno želite klasičan nameštaj, postoji rešenje u vidu salona koji nude polovan stilski nameštaj koji je dopremljen iz inostranstva, poput Holandije ili Nemačke, i pri čemu je u izuzetno očuvanom stanju. 

Italijanski stilski nameštaj

Sa italijanskim stilskim nameštajem, zasigurno ćete dobiti jednu stvar, a to je – luksuz. Luksuz predstavlja vašu sofisticiranu potrebu ka lepom, izuzetnom i nesvakidašnjem. Italijani vam mogu ponuditi najbolji svetski dizajn enterijera, nameštaja kao i predmeta za opremanje životnog i radnog prostora.

Izaberite neobično, drugačije, budite jedinstveni uz italijanski stilski nameštaj.

Stilski nameštaj od punog drveta

Od svih materijala, drvo je najtoplije. Ono prosto ima dušu, koju mu je udahnula ruka koja ga je oblikovala, sa puno ljubavi. Stilski nameštaj od punog drveta tako je napravljen da večno traje, uvek na isti način pleneći lepotom i luksuzom. Zbog toga predstavlja izbor “broj jedan“ mnogih istinskih esteta, jer u svoj dom na taj način unose šarmantnu rustiku, neprolaznu klasiku...

Stilski nameštaj po meri

Vaš životni ili radni prostor u potpunosti možete opremiti stilskim nameštajem po meri. Trpezarije, spavaće sobe i dnevni boravci, zablistaće uz nameštaj od punog drveta koji ispunjava prostor na najbolji mogući način, jer je iskrojen po dimenzijama koje vama odgovaraju. 

U tom smislu, možete birati biblioteke ili stilske plakare, po meri i sa ugradnjom, i to u kombinaciji drvo, gips i staklo. 

Vaš objekat opremite stilskim nameštajem po meri po sistemu „ključ u ruke“, čime dobijate nov i luksuzan dom.

Stilski nameštaj u duborezu

Duborez, drvorez, aplikacija i rezbareni ukras, predstavljaju tradicionalne elemente stolarstva, kroz vekove, pri čemu imaju rastuću tendenciju upotrebe u savremeno opremljenim enterijerima. 

Duborezi u drvetu se koriste kod oplemenjivanja stilskog nameštaja, čime on dobija dodatnu notu prefinjenosti i estetike. Rezbareni ukrasi se prave 90% mašinski, dok se ručno dovršavaju najfiniji detalji. Ako želite lep i unikatan stilski nameštaj, birajte duborez.

Stilski nameštaj garniture

U salonima stilskog nameštaja možete pronaći komadni nameštaj, ali i garniture. Pred vama će se naći trosedi, dvosedi, fotelje, beržere, taburei, klub stolovi, komode, vitrine – sve u istom programu, sa istom nogom, aplikacijom i rezbarijom. 

Kada govorimo samo o garniturama stilskog nameštaja, potrebno je znati da su dimenzije, boje i dezeni podložni korekciji u skladu sa vašim potrebama. 

Dnevni boravak bi trebalo da bude prostran, sa masivnom garniturom za sedenje, dok su boje veoma umirujuće i nežne. 

Stilski nameštaj vitrine

Da biste svoj životni prostor oplemenili na pravi način, odaberite unikatne vitrine, koje se nalaze u bogatoj ponudi salona stilskog nameštaja. Pored neosporne lepote i kvaliteta, vitrine poseduju još jednu veoma bitnu osobinu a to je da se mogu prilagoditi vašim potrebama, kako po dimenzijama, tako i po boji, zahvaljujući čemu će se savršeno uklapati u vaš enterijer.

Stilski nameštaj trosedi

Trosedi samouvereno vladaju prostorom dnevne sobe, pružajući pravi ugođaj kada se predveče okupe vaši prijatelji. Ukoliko se tek odlučujete na kupovinu ovog komada nameštaja, znajte da se u smislu dezena on može pefektno uskladiti sa ostatkom uređenja dnevnog boravka, jer ćete boje vi sami odabrati.

Stilski nameštaj dvosedi

Boje koje bi trebalo da birate su veoma umerene, kao što su bež, braon, bela, terakota ili nežna zelena. Na primer, stilski nameštaj tamnijih nijansi najbolje će se istaći sa pozadinom od tapeta cvetnog dezena, jer uz bogate motive, klasični detalji postaće još glamurozniji. 

Stilski nameštaj fotelje

Gde su trosedi i dvosedi, tu su i fotelje. Ovako uklopljeni, oni predstavljaju savršenu sliku sa ukusom uređenog doma, a postoje i trikovi kojima se možete poslužiti da dobijete još bolji efekat. Na primer, sasvim malo parče drapera, dovoljno je da istakne lepotu vaše fotelje. 

Stilski nameštaj i opremanje prostora

Ako imate beli stilski nameštaj, on će do punog izražaja doći uz pomoć šarenih tapeta i veselih tonova. Za to, dovoljan je i samo jedan zid. 

Kada se radi o stilskim komodama, odaberite komade sa kitnjastim ručkama. To je jedan mali detalj, koji mnogo znači, a mi ćemo u to poverovati, jer tako tvrde italijanski dizajneri.

Stilski nameštaj cene

Kvalitet i lepota koju nudi stilski nameštaj, svakako ima svoju cenu, ali ipak bi trebalo imati u vidu da drugačiji stil življenja koji dobijate uz toplinu nameštaja od punog drveta, uz predivne rezbarije, tapacirung meke kože, vuneni štof, brokat, pliš – zaista nema merilo koje bi se moglo izraziti u novcu. 

Uvek postoji varijanta da odaberete i polovan stilski nameštaj uvezen iz Holandije, Nemačke i još nekih evropskih zemalja, koji je u odličnom stanju i perfektno očuvan.

Navešćemo neke primere cena za nove komade, recimo stolice već po ceni od 200 evra, fotelje od 300 evra pa naviše, dvosedi i trosedi, od 400 do 600 evra i naviše...

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone nameštaja ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane