Dodaj firmu

Dizajnerski nameštaj Dominus M

Za savršeno prilagođen nameštaj po meri, kontaktirajte Dominus iz Beograda. Nudeći širok spektar proizvoda, uključujući kuhinje, ugradne plakare i tapacirani nameštaj, Dominus osigurava kvalitet i funkcionalnost uz mogućnost inovativnih rešenja, pokrivajući potrebe svakog prostora u Srbiji.
Pročitaj više


Novi Beograd, Beograd

Dizajnerski nameštaj po meri - Kraken Design

Dizajn i izrada nameštaja po meri u stambenom ili poslovnom prostoru u Beogradu.
Pročitaj više


Savski venac, Beograd

Dizajnerski nameštaj enterijera - Kraken Design

Dizajn enterijera, izrada 3D rendera, virtuelne ture prostora, redizajn prostora u Beogradu.
Pročitaj više


Savski venac, Beograd

Sorak salon stilskog nameštaja

Proizvodnja stilskog nameštaja po meri i želji. Stolice, kreveti, komode, garniture, police od punog drveta u Beogradu.
Pročitaj više

Mihaila Suskalovica 14
Čukarica, Beograd

Masef Enterijeri proizvodnja dizajnerskog nameštaja

Proizvodnja nameštaja, usluga arhitektice za dizajn i opremanje enterijera. Montaža i uzimanje tačnih mera na adresi u Beogradu
Pročitaj više

Njegoševa 7
Mladenovac, Beograd

MIN enterijeri Dizajnerski nameštaj

Projektovanje enterijera i izrada nameštaja po meri, kao i usluga sečenja i kantovanja na teritoriji Beograda i okoline.
Pročitaj više

Grge Andrijanovica 35
Palilula, Beograd

TIŠLER PROIZVODNJA NAMEŠTAJA

Tišler proizvodnja kvalitetnog nameštaja od drveta, sa sedištem u Kotežu, može dizajnirati i proizvesti bilo koji komad nameštaja za dnevni, boravak, spavaću sobu, kuhinju, kupatilo, kancelariju.
Pročitaj više

Boljetinska 251d
Palilula, Beograd

Dizajnerski nameštaj Des Design

Des Design bavi se proizvodnjom unikatnog nameštaja od metala, drveta, kovanog gvožđa i stakla na teritoriji Beograda i okoline.
Pročitaj više


Palilula, Beograd

Tersus Project

Tersus Project je savremena inovativna kompanija za proizvodnju nameštaja i uređenje enterijera na teritoriji Beograda ali i cele zemlje.
Pročitaj više

Ismeta Mujezimovića
Novi Beograd, Beograd

Rustik Radionica dizajnerski nameštaj

Unikatna izrada stolova od punog masivnog drveta, jedinstvenog dizajna i oblika u Beogradu. Lična dostava na teritoriji Srbije.
Pročitaj više

Kornelija Stankovic 1
Vračar, Beograd

Doonya Design dizajn enterijera

Dizajn enterijera, izrada rendera za poslovne i stambene prostore. Dizajn kuhinje, dnevne sobe, poslovnih prostora i elemenata u Beogradu
Pročitaj više

Ljubiše Miodragovića 27
Zvezdara, Beograd

Doonya professional makeup artist

Profesionalni make up za sve prilike, za rođendane, venčanja, šminkanje za mlade, scensko šminkanje za snimanje i fotografisanje u Beogradu
Pročitaj više

Ljubiše Miodragovića 27
Zvezdara, Beograd

U savremenom svetu, značajno su podignuti kriterijumi kada je reč o opremanju enterijera, tako da sve češće susrećemo dizajnerski nameštaj. Reč je o specijalno dizajniranom, unikatnom nameštaju, koji se proizvodi prema vašim željama i merama prostora, tako da dobijate ambijent o kojem ste oduvek maštali.

Dizajnerski nameštaj – prodaja

Dizajnerski nameštaj se u prodaji nalazi kod mnogih salona, a vrlo je korisno da pogledate njihove lepo osmišljene web prezentacije. Tako ćete imati uvid u celokupnu ponudu na jednom mestu, i odlučiti se za onaj nameštaj koji vam najviše odgovara – da li preferirate retro stil ili pratite moderne trendove... – postoji niz opcija za kupovinu i naručivanje.

Specijalno dizajnirani nameštaj

Nameštaj može da se projektuje, proizvodi i na kraju ugradi tako da to bude u potpunosti u skladu sa vašim željama i potrebama, pa je moguće poručiti:

  • spavaće sobe
  • kuhinje
  • američke plakare
  • dečije sobe
  • radne sobe
  • dnevne sobe
  • trpezarije...

Unikatni nameštaj

Mnogi ljudi žele da imaju nameštaj koji nema niko drugi, tj. da bude unikatan. Samo izrada unikatnog nameštaja osigurava da ćete dobiti komade koje ste pre toga imali samo u svojoj mašti i kao ideju. Sada se sve to može pretočiti u realnost, čime dobijate dom opremljen na poseban način, tako da niko neće ostati ravnodušan kada oseti novu atmosferu u vašem domu ili u radnom prostoru.

Dizajnerski nameštaj po meri

Kada kupujemo nameštaj, on već ima svoje standardne dimenzije, koje nikako ne znače da će savršeno odgovarati prostoru kojim raspolažemo. Uvek će ostati neki delovi koji su neiskorišćeni, a  svaki čovek ima potrebu da svaki kvadratni metar maksimalno upotrebi.

Sa druge strane, ako naručite kuhinju po svojoj meri, nameštaj za spavaću, dečiju, dnevnu ili radnu sobu, američke plakare... – sve to garantuje da će svaki milimetar biti upotrebljen na pravi način, jer ovi delovi nameštaja se prostiru od zida do zida, često sa kliznim otvaranjem vrata – pravi primer za to su američki plakari.

Pri tome, dobijate mnogo harmoničniji ambijent, jer je sve raspoređeno baš kako treba, dakle prema zadatim merama. Kod proizvodnje, obično se koristi materijal koji je zastupljen i na svetskom tržištu, što je  ujedno i svojevrsna garancija kvaliteta. Istovremeno, prate se razvoji savremenih tehnologija, dok se pri svemu tome, proizvodnja prilagođava pojedinačnoj i serijskoj, kako bi sve potrebe kupaca bile zadovoljene.

Dizajnerski nameštaj – cena:

Koliko ćete platiti za dizajnerski nameštaj, zavisi od komada koje izrađujete, koliko su oni zahtevni za izradu, ali i od materijala koji se pri tome koriste... Zbog toga je veoma nezahvalno unapred govoriti o cenama, već predlažemo da lično pozovete firme koje se bave projektovanjem, proizvodnjom i ugradnjom dizajnerskog nameštaja i da saopštite svoje želje i zahteve, a nakon toga će vam biti saopštena cena koju je potrebno da platite.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane