Dodaj firmu

Proizvodnja i prodaja namestaja od pločastog materijala ID Concept

Proizvodnja nameštaja ID Concept nudi veliki izbor nameštaja koji vam omogućava da kreirate unikatan životni ili radni prostor. Nameštaj jedinstvenog stila izrađuje se od najkvalitetnijih materijala koji su dostupni u različitim bojama i dezenima.
Pročitaj više

Sajdžijska 4
Novi Beograd, Beograd

Sorak salon stilskog nameštaja

Proizvodnja stilskog nameštaja po meri i želji. Stolice, kreveti, komode, garniture, police od punog drveta u Beogradu.
Pročitaj više

Mihaila Suskalovica 14
Čukarica, Beograd

Garderoberi Jelena STR Tehnika

Jelena STR Tehnika salon nameštaja nalazi se u Mladenovcu. Veliki izbor nameštaja, ugaonih garnitura, stolova, fotelja, kreveta kao i kuhinja i ormana po meri
Pročitaj više

Kralja Petra I 296, lok 10a (stari Tržni centar, suteren)
Mladenovac, Beograd

Garderoberi Čale salon nameštaja

Salon nameštaja Čale nalazi se u Obrenovcu. Veliki izbor kvalitetnog nameštaja i kompletnog namešataja za dnevne, spavaće i radne sobe
Pročitaj više

Braće Joksića 246b, Zvečka
Obrenovac, Beograd

Tersus Project

Tersus Project je savremena inovativna kompanija za proizvodnju nameštaja i uređenje enterijera na teritoriji Beograda ali i cele zemlje.
Pročitaj više

Ismeta Mujezimovića
Novi Beograd, Beograd

Salon nameštaja Blagojev Naslednik

U Beogradu i Mladenovcu na dve lokacije mozete posetiti nase salone nameštaja , koji smo sami ručno izradili. Pored izlozenih eksponata, možete poručiti namestaj baš onakav kakav ste oduvek želeli, a naši stolari će se potruditi da zadovolje sve Vaše zahteve.
Pročitaj više

Bulevar Mihajla Pupina 10z, lokal 65, YUBC
Novi Beograd, Beograd

Nameštaj Steffes

Firma Steffes se od 1997. godine bavi proizvodnjom i prodajomproizvoda od drveta visokog kvaliteta. U našoj ponudi možete naćinameštaj (trpezarije, stolove, stolice, plakare, kuhinje, krevete,komadni nameštaj, nameštaj po meri), stolariju, podne i zidne obloge,mebl štofove
Pročitaj više

Smederevski put 5, Ugrinovački put 35v, Zrenjaninski put br.128b
Zvezdara, Beograd

Salon nameštaja Djeram

Nameštaj od punog drveta - izrada po meri i nacrtu kupca - stolovi, stolice, komode, vitrine, biblioteke, pisaći stolovi
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 147 i 321
Zvezdara, Beograd

Saloni namestaja Drvoprof plus

Proizvodnja nameštaja po meri prostora. Izlazak arhitekte, kompjuterska obrada crteža i montaža.
Pročitaj više

Gospodara Vučića 181
Vračar, Beograd

Endem stolarska radionica

Stolar po vašoj meri, za sav vaš nameštaj po meri - Endem Borča!
Pročitaj više


Borča, Beograd

Garderoberi svoje mesto najčešće nalaze u spavaćim sobama, ali i u predsobljima. Bez njih se jednostavno – ne može, jer zahvaljujući ovim delovima nameštaja imamo uredno i pedantno raspoređenu garderobu, koja je na dohvat ruke uvek kada nam je potrebna.

Kako odabrati garderober?

Potrebno je da se garderober uklopi u celokupan enterijer vašeg doma, a to je posebno važno ako kupujete samo ovaj deo nameštaja. On po svom obliku, zatim materijalu od koga je izrađen kao i po boji, treba da čini harmoniju sa ukupnim ambijentom, odnosno da „paše“ sa ostalim delovima nameštaja, bojom zidova i slično.

Možete birati garderober od univera ili iverice. Oplemenjena iverica je veoma zahvalan materijal, pre svega zbog svoje pristupačne cene, pa je mnogim ljudima ovo izbor broj jedan. To je dugotrajan materijal, otporan, koji može doći u veoma lepim bojama.

Ivice univera, da bi izgledale lepo kada se iseku, obrađuju se na taj način što se kantuju, odnosno, lepe se specijalne kant trake na ivice, čime proizvod dobija odličan izgled i ne primećuje se da je rađena bilo kakva dorada. 

Garderober od medijapana, takođe je lepo rešenje, jer je to materijal koji je izuzetno popularan zbog svoje lepote ali i zavšne obrade u smislu bojenja. Medijapan je moguće prefarbati u zaista bezbroj nijansi, pa skoro da ne postoji ona koju vi možete da zamislite, a da je nije moguće dobiti.

Puno drvo, čest je izbor kod izrade garderobera, jer je to najkvalitetniji, najdugovečniji materijal, koji odiše toplinom koju prenosi na prostor u kome se nalazi. 

Garderober malih dimenzija, dvokrilni, trokrilni, sa klizećim vratima... To su samo neke od varijanti koje se nude u bogato opremljenim salonima nameštaja.

Klizeća vrata, koja se usporavaju kako se vrata zatvaraju, zahvaljujući specijalnim mehanizmima, posebno su interesantna, jer sa njima dobijate dodatnu uštedu na prostoru, a izgledaju dosta elegantnije od vrata koja se otvaraju klasično.

Garderoberi – iskustva

Potrebno je da garderober ima dosta prostora, i uvek dodajte i „bonus“, odnosno, zatrebaće vam kasnije svakako još mesta, pa je bolje da se obezbedite u startu. Lepo raspoređene police kao i fioke, garantuju urednost u odlaganju vaše odeće.

Garderoberi sa ogledalima, svakako su zanimljivi, jer malim prostorima daju vizuelni utisak veće površine, a i u praktičnom smislu takođe imaju svoju ulogu.

Za naručivanje, dovoljno je da pogledate vešto osmišljene web prezentacije salona nameštaja oglašenih ispod našeg teksta, te da pročitate o karakteristikama garderobera, odnosno: o materijalu od koga su sačinjeni, u kojim bojama su dostupni; možete pogledati slike iz više uglova i pod uvećanjem; uporediti cene i na kraju u par klikova naručiti odabrani garderober koji će u najkraćem roku stići na vašu adresu.

Osvežite vašu spavaću sobu ili predsoblje novim i lepim komadom nameštaja, koji će pored svoje estetske funkcije, vršiti i onu praktičnu – sa komfornim garderoberom sve je na svom mestu i na dohvat ruke u svakom trenutku!

Garderoberi – cena:

Cene se kreću u rasponu od 3999 din. sve do 216.534 dinara za garderobere ekskluzivnih modela i materijala izrade.

*Cene su prikazene orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone nameštaja ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane