Dodaj firmu

Proizvodnja namestaja po meri ID Concept

ID Concept vrši projektovanje i proizvodnju visokokvalitetnog nameštaja po meri vašeg prostora: kuhinje, plakari, dnevne sobe, kupatila Iza našeg profesionalnog tima stoji dugogodišnja tradicija uspešnog poslovanja o čemu svedoče brojni zadov...
Pročitaj više

Sajdžijska 4
Novi Beograd, Beograd

A tim Miloš kancelarijsk nameštaja po meri

A TIM Miloš bavi se unikatnom proizvodnjom nameštaja od iverice i medijapana na teritoriji Beograda i okoline. Kuhinje, plakari, kreveti, dečiji kreveti, ormani, sve po dimenzijama i želji kupca
Pročitaj više


Zvezdara, Beograd

MIN enterijeri Kancelarijski nameštaj po meri

Projektovanje enterijera i izrada nameštaja po meri, kao i usluga sečenja i kantovanja na teritoriji Beograda i okoline.
Pročitaj više

Grge Andrijanovica 35
Palilula, Beograd

TIŠLER PROIZVODNJA NAMEŠTAJA

Tišler proizvodnja kvalitetnog nameštaja od drveta, sa sedištem u Kotežu, može dizajnirati i proizvesti bilo koji komad nameštaja za dnevni, boravak, spavaću sobu, kuhinju, kupatilo, kancelariju.
Pročitaj više

Boljetinska 251d
Palilula, Beograd

Kancelarijski nameštaj po meri Čale

Salon nameštaja Čale nalazi se u Obrenovcu. Veliki izbor kvalitetnog nameštaja i kompletnog namešataja za dnevne, spavaće i radne sobe
Pročitaj više

Braće Joksića 246b, Zvečka
Obrenovac, Beograd

Kancelarijski nameštaj po meri Des Design

Des Design bavi se proizvodnjom unikatnog nameštaja od metala, drveta, kovanog gvožđa i stakla na teritoriji Beograda i okoline.
Pročitaj više


Palilula, Beograd

Tersus Project

Tersus Project je savremena inovativna kompanija za proizvodnju nameštaja i uređenje enterijera na teritoriji Beograda ali i cele zemlje.
Pročitaj više

Ismeta Mujezimovića
Novi Beograd, Beograd

Ralkom kuhinje i nameštaj po meri

Nameštaj proizvodimo na najnovijoj generaciji mašina i uz pomoć robotskog farbanja medijapana, što nam omogućava da dobijemo proizvod visokog kvaliteta
Pročitaj više

Jagnjilo 503v
Mladenovac, Beograd

OFFICE SHOP Kancelarijski nameštaj

Kancelarijski nameštaj OFFICE SHOP svojim modernim dizajnom i vrhunskim kvalitetom izrade uneće novu dimenziju u Vaš poslovni prostor. Pored nameštaja za opremanje kancelarija, bavimo se izradom kuhinja, plakara i drugih elemenata.
Pročitaj više

Prvoboraca 24d
Rakovica, Beograd

Nameštaj po meri M&D

Uz nameštaj po meri M&D opremanje Vašeg stana, kuće ili kancelarije nikada nije bilo jednostavnije i lakše. Pored dizajna i izrade nameštaja od strane iskusnog tima majstora, naša usluga obuhvata dostavu i profesionalnu montažu nameštaja.
Pročitaj više

Isidora Stojanovića 58
Zemun, Beograd

Kancelarijski nameštaj po meri Tara stolarska radionica

Stolarska radionica Tara poseduje više od dve decenije iskustva u izradi svih vrsta nameštaja od pločastih materijala po meri i želji kupca. Bilo da želite novu kuhinju, orman ili krevet nudimo besplatnu procenu posla i izradu projekta. Tak...
Pročitaj više

Dr. Ivana Ribara 115b, lokal 5
Novi Beograd, Beograd

Salon nameštaja Blagojev Naslednik

U Beogradu i Mladenovcu na dve lokacije mozete posetiti nase salone nameštaja , koji smo sami ručno izradili. Pored izlozenih eksponata, možete poručiti namestaj baš onakav kakav ste oduvek želeli, a naši stolari će se potruditi da zadovolje...
Pročitaj više

Bulevar Mihajla Pupina 10z, lokal 65, YUBC
Novi Beograd, Beograd

Proizvodnja nameštaja Blagojev Naslednik

Firma Bagojev Naslednih počela je sa radom jos davne 1967. godine i od tada nam je osnovna delatnost proizvodnja namestaja za stambeni i poslovni prostor. Trudimo se da prepoznamo Vaš ukus i izradimo namestaj baš onakav kakav bi Vi žeželi.
Pročitaj više

Bulevar Mihajla Pupina 10z, lokal 65, YUBC
Novi Beograd, Beograd

Kancelarijski nameštaj po meri Hvosno

Osnovna delatnost firme Hvosno je proizvodnja nameštaja od pločastih materijala, po meri Vašeg stambenog ili poslovnog prostora. Pored toga, vršimo i uslužno sečenje univera po meri, a za savršen izgled Vašeg nameštaja nudimo i sve vrste ABS...
Pročitaj više

Stevana Sindjelića 18đ, Kaluđerica
Zvezdara, Beograd

Kancelarijski nameštaj po meri je najbolji nacin da maksimalno iskoristite prostor. Često su kancelarije nedovoljno velikih dimenzija, a u njima boravi puno zaposlenih. Iz tog razloga, javlja se potreba da bukvalno svaki milimetar prostora bude adekvatno iskorišten. Jedan od načina da to postignete, dakle da uštedite prostor, jeste da izradite nameštaj za kancelariju, koji će biti po vašim merama.

Pravilno izrađen i funkcionalno raspoređen, olakšaće svakodnevni rad, pri tome ostavljajući čak i dovoljno slobodnog prostora.

Izrada kancelarijskog nameštaja po meri

Poslovni ljudi često su perfekcionisti i žele savršenstvo. Iz tog razloga, izrada nameštaja po meri za vaš kancelarijski prostor je pravo rešenje. Prema vašim zamislima, a sve uz savete stručnog dizajnerskog tima, doći će se do modela u opremanju radnog prostora u kome će sve biti „pod konac“, uredno i funkcionalno. 

Vaša maštovitost i kreativnost, takođe mogu doći do izražaja, jer nameštaj za vašu kancelariju može biti sasvim unikatan. Svi znamo da poslovni partneri vole da primete kod nas nove ideje i originalnost – kada budu videli jedinstveno osmišljen plakar ili stolice, police ili čiviluke, znaće da se radi o ljudima koji su puni inovativnih rešenja.

Kao materijal izrade uvek možete birati popularni medijapan, ekonomski povoljniju ivericu ili univer, te puno drvo.

Medijapan je materijal koji poseduje veću gustinu od iverice, i samim tim je kvalitetniji. Za farbanje je izuzetno zahvalan, pa se možete igrati bojama u svom prostoru. Obično će vam biti predstavljena dva cenovna ranga, za nameštaj od medijapana i iverice, koji vizuelno slično izgledaju, ali su različitih karakteristika. 

Kancelarijski nameštaj po meri – iskustva

Cilj firmi koje se bave izradom i dizajniranjem kancelarijskog nameštaja po meri jeste funkcionalan nameštaj koji će služiti vašem uspešnom poslovanju. 

Na primer, pored klasičnih stolova, moguća je izrada višenamenskih sklopivo-rasklopivih koji mogu služiti kao kompjuterski ili kao radni stolovi u kancelariji. 

Kancelarijski stolovi mogu biti u sečeni u raznim oblicima, a sve po vašim željama. Moguće su kombinacije različitih dezena, a da biste dobili moderan izgled, kombinovaće se aluminijumske, niklovane ili bojene nogice, čime se istovremeno postiže i funkcionalnost.

Poslovnim prostorima je potreban i kuhinjski nameštaj, kao i nameštaj za toalete. I ovi delovi i elementi, biće prilagođeni vašem prostoru, i usklađeni sa vašim željama, kada je u pitanju funkcionalnost, praktičnost i estetika. 

Posebno je interesantna varijanta izrade kancelarijskog nameštaja po sistemu „ključ u ruke“. To se poslovnim ljudima posebno dopada, jer oni nikada nemaju previše vremena. Dovoljno je da svoje zamisli saopštite stručnom timu dizajnera i da sačekate finiš, kada će vaš poslovni prostor odisati novom energijom, koju daje profesionalno izrađen nameštaj koji prati svetske trendove a pre svega vaše želje. 

Kancelarijski nameštaj po meri – cena:

Cena nameštaja po meri, po metru dužnom, od univera kreće se od 243 do 270 evra, dok je cena za medijapan od 342 do 380 evra po dužnom metru. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane