Dodaj firmu

Unikatni nameštaj koristimo kada opremamo svoj dom ili poslovni prostor, a težimo tome da on bude sasvim različit od drugih, da ima neki svoj lični pečat koji smo mu mi ostavili. Ponekad sitnice govore najviše, i ostavljaju najjači utisak, i velika je veština uklopiti sve delove nameštaja tako da čine harmoničnu celinu, zajedno sa ostatkom ambijenta – bojom zidova, drvenarije, itd.

Unikatni nameštaj od punog drveta

Puno drvo je oduvek bilo na ceni – vrlo je skupoceno, kvalitetno, izdržljivo, dugotrajno, sjajnog estetskog izgleda... Kupovina nameštaja od punog drveta je investiranje u budućnost, zbog toga što takvi komadi mogu da traju decenijama i da dočekaju drugu generaciju, a da pri tome izgledaju lepo, isto kao i prvog dana.

Unikatan nameštaj

Jedina, nazovimo je mana, koju ima drvo je u tome što je to prirodan, živ materijal, pa mu je neophodno redovno održavanje, kako ne bi ostarilo i izgledalo neugledno. Međutim, danas su u ponudi razna sredstva koja mogu da se upotrebe, tako da se pomaže drvetu da ono zadrži prvobitan sjaj, jer se pravilno neguje.

Unikatni ručni nameštaj

Ručno izrađen nameštaj je oduvek bio najviše cenjen, pošto se tada prave komadi (regali, stolovi, ormari, kreveti, biblioteke...), sve po vašoj želji i meri. Na ovaj način dobijate jedinstvenu priliku da stvorite dom iz svojh snova, o kome ste oduvek maštali. Dodatna prednost je to što će unikatni ručni nameštaj biti onih dimenzija koje diktira prostor kojim raspolažete, tako da će se na kraju, dobiti jedna savršeno harmonična celina.

Unikatni nameštaj po meri

Svaki čovek želi da iskoristi najviše od prostora koji mu stoji na raspolaganju, bez obzira da li oprema dom u kome će živeti sa svojom porodicom, ili sređuje kancelariju. Nameštaj po meri nam omogućava da dobijemo na primer, plakare koji idu od zida do zida, i od poda do plafona, a da pri tome budu onakvog dizajna kao što smo mi osmislili.

Unikatni nameštaj prodaja

Unikatni nameštaj se nalazi u prodaji salona koji se bave ujedno i njegovom proizvodnjom. Pre nego što se dogovorite oko posla, biće neophodno da saopštite sve vaše želje, zahteve i potrebe koje očekujete da unikatni nameštaj ispunjava. Majstori i dizajneri će vam dati predloge kako da sve to bude još bolje, ali je krajnja odluka vaša, jer ćete vi, na kraju, uživati u perfektno opremljenom prostoru, prema vašim željama.

Unikatni nameštaj cena

Cene unikatnog nameštaja su svakako više u odnosu na nameštaj koji je iz serijske proizvodnje. Takođe, na cenu utiče i da li se radi od punog drveta ili od medijapana, na primer. Najbolje je da pozovete odabranu proizvodnju i prodaju unikatnog nameštaja, i da iznesete svoje želje i zahteve, nakon čega ćete dobiti predloge i savete, koji znače najoptimalniji odnos između cene i kvaliteta.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone nameštaja koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Idi na vrh strane