Dodaj firmu

Masef Enterijeri proizvodnja unikatnog nameštaja

Proizvodnja nameštaja, usluga arhitektice za dizajn i opremanje enterijera. Montaža i uzimanje tačnih mera na adresi u Beogradu
Pročitaj više

Njegoševa 7
Mladenovac, Beograd

Drvo Wood Holz Legna unikatni nameštaj

Drvo Wood Holz Legna proizvodi unikatni nameštaj od punog drveta, hrasta, oraha i bagrema. Lampe, ogledala, komode, kreveti, ormani, stolovi i stolice i još mnogo toga možete pogledati i poručiti u njihovom salonu u Beogradu
Pročitaj više

Marka Oreškovića 5
Zvezdara, Beograd

Mića - Bravarske usluge

Kompletne bravarske usluge Mića dostupne na teritoriji Novog Beograda, od izrade kompletnih konstrukcija do ograda, kapija i nameštaja.
Pročitaj više


Novi Beograd, Beograd

VASILION Antikvarnica

Prodaja retkih i raritetnih antikviteta u antikvarnici Vasilion na Savskom Vencu. Stare i unikatne slike, ikone,stari satovi, stilski nameštaj, lampe, porcelan.
Pročitaj više

Bulevar Kneza Aleksandra Karađordevića 20b
Savski venac, Beograd

TIŠLER PROIZVODNJA NAMEŠTAJA

Tišler proizvodnja kvalitetnog nameštaja od drveta, sa sedištem u Kotežu, može dizajnirati i proizvesti bilo koji komad nameštaja za dnevni, boravak, spavaću sobu, kuhinju, kupatilo, kancelariju.
Pročitaj više

Boljetinska 251d
Palilula, Beograd

Unikatni nameštaj Des Design

Des Design bavi se proizvodnjom unikatnog nameštaja od metala, drveta, kovanog gvožđa i stakla na teritoriji Beograda i okoline.
Pročitaj više


Palilula, Beograd

Tersus Project

Tersus Project je savremena inovativna kompanija za proizvodnju nameštaja i uređenje enterijera na teritoriji Beograda ali i cele zemlje.
Pročitaj više

Ismeta Mujezimovića
Novi Beograd, Beograd

Kucni O Drvo

Kucni O Drvo je stolarska radionica koja izrađuje nameštaj od masiva. U našoj ponudi ćete naći trpezarijske stolove, krevete, klub stočiće, TV komode, pultove, šankove, panj stočiće, ramove i ogledala. Nameštaj za Vas izrađujemo po meri, kao i po nacrtu. Odaberite unikatan nameštaj od masiva koji će se savršeno uklopiti u Vaš dom ili poslovni prostor.
Pročitaj više

Medakovićeva 4
Voždovac, Beograd

Unikatni nameštaj Sophora Home

Nameštaj od punog drveta Sophora Home će oplemeniti Vaš stambeni ili poslovni prostor. U ponudi naše stolarske radionice naćićete kvalitetan nameštaj od punog drveta, kao i kuhinjsku galanteriju, činije i daske. Sve iz našeg asortimana pravimo ručno po želji i meri klijenta, a idealni su i kao poklon Vama dragim osobama
Pročitaj više

Partizanske avijacije bb
Novi Beograd, Beograd

Salon nameštaja Blagojev Naslednik

U Beogradu i Mladenovcu na dve lokacije mozete posetiti nase salone nameštaja , koji smo sami ručno izradili. Pored izlozenih eksponata, možete poručiti namestaj baš onakav kakav ste oduvek želeli, a naši stolari će se potruditi da zadovolje sve Vaše zahteve.
Pročitaj više

Bulevar Mihajla Pupina 10z, lokal 65, YUBC
Novi Beograd, Beograd

Rustik Radionica unikatni nameštaj

Unikatna izrada stolova od punog masivnog drveta, jedinstvenog dizajna i oblika u Beogradu. Lična dostava na teritoriji Srbije.
Pročitaj više

Kornelija Stankovic 1
Vračar, Beograd

Unikatni nameštaj koristimo kada opremamo svoj dom ili poslovni prostor, a težimo tome da on bude sasvim različit od drugih, da ima neki svoj lični pečat koji smo mu mi ostavili. Ponekad sitnice govore najviše, i ostavljaju najjači utisak, i velika je veština uklopiti sve delove nameštaja tako da čine harmoničnu celinu, zajedno sa ostatkom ambijenta – bojom zidova, drvenarije, itd.

Unikatni nameštaj od punog drveta

Puno drvo je oduvek bilo na ceni – vrlo je skupoceno, kvalitetno, izdržljivo, dugotrajno, sjajnog estetskog izgleda... Kupovina nameštaja od punog drveta je investiranje u budućnost, zbog toga što takvi komadi mogu da traju decenijama i da dočekaju drugu generaciju, a da pri tome izgledaju lepo, isto kao i prvog dana.

Unikatan nameštaj

Jedina, nazovimo je mana, koju ima drvo je u tome što je to prirodan, živ materijal, pa mu je neophodno redovno održavanje, kako ne bi ostarilo i izgledalo neugledno. Međutim, danas su u ponudi razna sredstva koja mogu da se upotrebe, tako da se pomaže drvetu da ono zadrži prvobitan sjaj, jer se pravilno neguje.

Unikatni ručni nameštaj

Ručno izrađen nameštaj je oduvek bio najviše cenjen, pošto se tada prave komadi (regali, stolovi, ormari, kreveti, biblioteke...), sve po vašoj želji i meri. Na ovaj način dobijate jedinstvenu priliku da stvorite dom iz svojh snova, o kome ste oduvek maštali. Dodatna prednost je to što će unikatni ručni nameštaj biti onih dimenzija koje diktira prostor kojim raspolažete, tako da će se na kraju, dobiti jedna savršeno harmonična celina.

Unikatni nameštaj po meri

Svaki čovek želi da iskoristi najviše od prostora koji mu stoji na raspolaganju, bez obzira da li oprema dom u kome će živeti sa svojom porodicom, ili sređuje kancelariju. Nameštaj po meri nam omogućava da dobijemo na primer, plakare koji idu od zida do zida, i od poda do plafona, a da pri tome budu onakvog dizajna kao što smo mi osmislili.

Unikatni nameštaj prodaja

Unikatni nameštaj se nalazi u prodaji salona koji se bave ujedno i njegovom proizvodnjom. Pre nego što se dogovorite oko posla, biće neophodno da saopštite sve vaše želje, zahteve i potrebe koje očekujete da unikatni nameštaj ispunjava. Majstori i dizajneri će vam dati predloge kako da sve to bude još bolje, ali je krajnja odluka vaša, jer ćete vi, na kraju, uživati u perfektno opremljenom prostoru, prema vašim željama.

Unikatni nameštaj cena

Cene unikatnog nameštaja su svakako više u odnosu na nameštaj koji je iz serijske proizvodnje. Takođe, na cenu utiče i da li se radi od punog drveta ili od medijapana, na primer. Najbolje je da pozovete odabranu proizvodnju i prodaju unikatnog nameštaja, i da iznesete svoje želje i zahteve, nakon čega ćete dobiti predloge i savete, koji znače najoptimalniji odnos između cene i kvaliteta.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone nameštaja koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane