Dodaj firmu

Jelena STR Tehnika salon nameštaja

Jelena STR Tehnika salon nameštaja nalazi se u Mladenovcu. Veliki izbor nameštaja, ugaonih garnitura, stolova, fotelja, kreveta kao i kuhinja i ormana po meri
Pročitaj više

Kralja Petra I 296, lok 10a (stari Tržni centar, suteren)
Mladenovac, Beograd

Kauči Čale salon nameštaja

Salon nameštaja Čale nalazi se u Obrenovcu. Veliki izbor kvalitetnog nameštaja i kompletnog namešataja za dnevne, spavaće i radne sobe
Pročitaj više

Braće Joksića 246b, Zvečka
Obrenovac, Beograd

Dva M salon nameštaja

Dva M salon nameštaja nudi veliki izbor kvalitetnog nameštaja za Vaš dom ili poslovni prostor. Za sve naše klijente obezbedili smo brzu isporuku, besplatnu montažu, kao i sve mogućnosti plaćanja. Na Vama je samo da izaberete idealan komad n...
Pročitaj više

Kralja Petra I 334
Mladenovac, Beograd

Nameštaj Steffes

Firma Steffes se od 1997. godine bavi proizvodnjom i prodajomproizvoda od drveta visokog kvaliteta. U našoj ponudi možete naćinameštaj (trpezarije, stolove, stolice, plakare, kuhinje, krevete,komadni nameštaj, nameštaj po meri), stolariju, ...
Pročitaj više

Smederevski put 5, Ugrinovački put 35v, Zrenjaninski put br.128b
Zvezdara, Beograd

Salon nameštaja Djeram

Nameštaj od punog drveta - izrada po meri i nacrtu kupca - stolovi, stolice, komode, vitrine, biblioteke, pisaći stolovi
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 147 i 321
Zvezdara, Beograd

Kada govorimo o enterijeru, odnosno uređenju prostora, pa u sklopu toga o dnevnim sobama, kauči su deo nameštaja koji ne smemo preskočiti. Oni su bili i ostali popularni. Na njima se toliko fudbalskih utakmica odgledalo, filmova i serija, ispilo se bezbroj kafa i vođeno je nebrojeno zanimljivih razgovora ukućana i njihovih gostiju. Kauč jednostavno, morate imati u svojoj dnevnoj sobi.

Kauč

Kauče možete pronaći u različitim bojama i dezenima. Obično saloni nameštaja nude uslugu, da kada odaberete željeni model kauča, dalje birate u kojoj boji biste želeli da bude izrađena presvlaka. Centralni deo kauča može biti na primer, kraljevski plav, dok ivice, levo i desno, mogu biti recimo, u zagasito sivoj, koja smiruje plavu boju. Na taj način je moguće smisliti bezbroj kombinacija, a vi ćete se odlučiti za onu koja odgovara vašim afinitetima.

Kada govorimo o dimenzijama, one takođe variraju, ali obično kauče možete naći u varijantama, širina 225 cm, dužina 85 cm i visina 70 centimetara.

Klasični modeli kauča će se lako uklopiti u enterijer vaše dnevne sobe, odnosno u one prostorije stana koje služe za druženje, dok se noću veoma lako pretvaraju u spavaću sobu. 

Kauči mogu posedovati takozvanu val oprugu, uz pomoć koje se on lako pretvara u ležaj. Ovo je posebno zgodno kada vam zatreba dodatan krevet, a vi ga nemate. Ponekad gosti moraju prenoćiti  u našem domu, da ne bi plaćali skupe hotele, a sa druge strane, ne bi im bilo dovoljno udobno ako bi spavali na kauču koji nije razvučen.

Iz tog razloga, mogućnost kauča da se rasklopi, položi i postane bračni krevet, zaista je idealna. Ne samo za goste, veći i vi sami možete koristiti svoj kauč kao francuski ležaj, za dobar odmor i zdrav san.

Ljudi obično vole praktičnost u svakom smislu, prilikom odabira nameštaja, pa će tako voleti da čuju da većina modela kauča ima prostor za odlaganje posteljine. Kada se kauč, posle noći, ujutru ponovo pretvori u nameštaj za sedenje, trebalo bi brzo i jednostavno ukloniti posteljinu. Prostim izvlačenjem fioke, i njenim vraćanjem na mesto, ponovo štedite na prostoru ali i na vremenu – ne morate posteljinu odlagati u ormane namenjene za to.

Kauči – iskustva

Ponekada je baš lepo ali pomalo i zamorno obilaziti salone nameštaja po celom gradu i gledati sve modele kauča – jer njih zaista ima veoma mnogo. Današnji savremeni internet svet vam omogućava da pogledate katalošku ponudu salona nameštaja preko zvaničnih sajtova te da u par klikova naručite željeni deo nameštaja.

Naravno, pre toga možete pogledati mnogobrojne modele kauča, njihove slike iz više uglova, pročitati o karakteristikama, odnosno od čega je rađena presvlaka, od kakvog materijala je urađena ispuna, lako se mogu uporediti cene, i na kraju ćete svakako doneti ispravnu odluku o kupovini.

U zavisnosti da li je željeni model kauča trenutno na stanju, to jest, da li želite već gotove modele, ili je potrebno da se izradi kauč koji ima presvlaku drugačijih boja, možda će biti potrebno da sačekate nekoliko dana pre nego što prelep i udoban kauč bude krasio vašu dnevnu sobu.

Kauči – cena:

Cena kauča se kreće u proseku od 12990 din. sve do 65255 dinara za pojedine modele. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone nameštaja ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane