Dodaj firmu

Proizvodnja i prodaja namestaja od pločastog materijala ID Concept

Proizvodnja nameštaja ID Concept nudi veliki izbor nameštaja koji vam omogućava da kreirate unikatan životni ili radni prostor. Nameštaj jedinstvenog stila izrađuje se od najkvalitetnijih materijala koji su dostupni u različitim bojama i dezenima.
Pročitaj više

Sajdžijska 4
Novi Beograd, Beograd

Mića - Bravarske usluge

Kompletne bravarske usluge Mića dostupne na teritoriji Novog Beograda, od izrade kompletnih konstrukcija do ograda, kapija i nameštaja.
Pročitaj više


Novi Beograd, Beograd

Dečiji radni stolovi Čale salon nameštaja

Salon nameštaja Čale nalazi se u Obrenovcu. Veliki izbor kvalitetnog nameštaja i kompletnog namešataja za dnevne, spavaće i radne sobe
Pročitaj više

Braće Joksića 246b, Zvečka
Obrenovac, Beograd

Čvor Mfm Izrada nameštaja po meri

Izrada nameštaja po meri Čvor MFM nalazi se u Beogradu. Izrada unikatnog nameštaja po želji kupca i materijalu po izboru.
Pročitaj više


Beograd

Salon nameštaja Blagojev Naslednik

U Beogradu i Mladenovcu na dve lokacije mozete posetiti nase salone nameštaja , koji smo sami ručno izradili. Pored izlozenih eksponata, možete poručiti namestaj baš onakav kakav ste oduvek želeli, a naši stolari će se potruditi da zadovolje sve Vaše zahteve.
Pročitaj više

Bulevar Mihajla Pupina 10z, lokal 65, YUBC
Novi Beograd, Beograd

Salon nameštaja Djeram

Nameštaj od punog drveta - izrada po meri i nacrtu kupca - stolovi, stolice, komode, vitrine, biblioteke, pisaći stolovi
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 147 i 321
Zvezdara, Beograd

Da li su deci dečiji radni stolovi omiljena mesta, ili možda ne, to svakako zavisi i od samog mališana, njegovih navika, toga koliko voli školu i obaveze, ali i vašeg pristupa, kada pedagoški objasnite da je učenje kroz igru uvek najproduktivnije i najzabavnije.

Naravno, govorimo o periodu kada najmlađi tek stiču svoje prve radne navike, dok kasnije, sedanje za radni sto i izvršavanje svakodnevnih obaveza trebalo bi da postane uobičajen i podrazumevan dnevni zadatak. 

Kako odabrati dečiji radni sto?

Nisu svi stolovi za decu isti, pa se svakako rukovodite time da on mora biti tako dizajniran da se vašem detetu dopadne, a onda i praktičan i funkcionalan, te kvalitetan, kako bi bio lako upotrebljiv i dugotrajan. 

Bez dobrih radnih navika nema petica, stoga je potrebno da vaše dete ima kutak za učenje koji će voleti i u kome će se osećati prijatno. U tom smislu, radni sto je od presudnog značaja. Na taj način, deca će se mnogo lakše koncentrisati na učenje, posebno kada je reč o đacima prvacima. 

Dečiji radni sto bi trebalo da bude dovoljno veliki da na njega mogu stati sve sveske, knjige i školski pribor. U današnje savremeno doba, na dečiji radni sto obavezno ide i računar, odnosno monitor. 

Kada postavljate monitor, obavezno ga stavite u krajnji levi ili desni ugao, kako bi raspoloživa radna površina dečijeg stola ostala što prostranija. 

Dečiji radni sto trebalo bi da stoji na svetlom mestu, a najbolje je kad dnevno svetlo dolazi sa leve strane. To je važno iz prostog razloga što većina dece piše desnom rukom, pa je jako bitno sa koje strane pada senka pri pisanju. Idealno je da sto bude smešten kraj prozora.

Kod radnih stolova veoma je važno da imaju fioke. Deca imaju dosta školskog pribora, (olovke, gumice, pribor za geometriju i sl.) pa će im biti potreban prostor da ga uredno rasporede. 

Pored toga, pokretna polica, na kojoj se nalazi tastatura računara, takođe je poželjna. Ona se uz pomoć klizača može uvući unutar stola, kada dete završi sa svojim obavezama, čime se stvara urednost ali i ušteda na prostoru.

Dečiji radni stolovi – iskustva

Kada kupujete sto, svakako će vam biti potrebna i adekvatna stolica. Ona je od posebne važnosti za pravilno sedenje, jer je vaše dete u rastu i razvoju i potrebno je da kičma bude u što prirodnijem položaju.

U tom smislu je visina stolice najvažnija, a naš savet jeste da birate stolice koje imaju podesiv naslon ali i visinu, koju možete menjati kako vaše dete raste i prelazi u više razrede.

Stona lampa takođe je neophodna, i ona bi trebalo da direktno osvetljava radnu površinu radnog stola. Lampa je veoma važna, jer ukoliko je kutak u kome dete uči nedovoljno osvetljen, ono će se više naprezati pa samim tim i brže umarati. 

U ponudi salona nameštaja možete pronaći različite dečije radne stolove, a mi vam preporučujemo one koji imaju četiri fioke, lepo dekorisane, sa dimenzijama, na primer – 132 cm širina, 75 cm visina i 70 cm dužina. 

Naravno, uvek se prilikom konačnog odabira konsultujte sa vašim đakom, jer često upravo deca znaju šta je za njih najbolje, a dobro će doći i saveti stručnih lica u salonima.

Dečiji radni stolovi – cena:

Za dečije radne stolove potrebno je izdvojiti od 3990 din. sve do 34999 dinara za pojedine ekskluzivne modele.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone nameštaja ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane