Dodaj firmu

U radnoj sobi, radni stolovi suvereno gospodare prostorom. Bez obzira da li imate dete koje pohađa školu, ili vi sami koristite sto za neku vrstu intelektualnog rada, potrebno je da isti bude prilagođen vašim potrebama, u smislu površine, da bi na njemu vladao red i urednost.

Poznata je činjenica, da kod svakog umnog rada, „haos“ na radnom stolu smanjuje koncentraciju i vi ćete se veoma brzo osetiti umornim, a rezultati rada će biti minimalni. Iz tog razloga potrebno je obratiti posebnu pažnju prilikom odabira radnog stola.

Kako odabrati radni sto?

Naravno, radne stolove zateći ćemo i u kancelarijama. Pošto smo u eri elektronske komunikacije i interneta, svaki sto će na sebi nositi kompjuter. U tom smislu je potrebno da ekran, odnosno monitor stavite u krajnji levi ili desni ugao stola, kako biste maksimalno dobili na prostoru. 

Fioke su posebno važne, jer papirića sa raznim zabeleškama, nikada nema malo, bitni dokumenti takođe će tu pronaći svoje mesto. 

Ljudi se često nađu u dilemi da li da kupe kompjuterski sto ili radni. Istina je da i sto za računar može poslužiti za pisanje i čitanje, ali je njegova površina nešto manja, a često se dešava da ne poseduje fioke ili vrata kao pravi radni sto.

U ponudi salona nameštaja pronaći ćete modele radnih stolova od ukrasnog furnira, na primer u boji johe ili bukve. On može imati i četiri fioke i jedna vrata, a dimenzije nakon montaže mogu biti 125 cm širina, visina 75 cm i dubina 60 cm.

Takođe, lep izbor su i stolovi crne boje u minimalističkom stilu. Oni imaju metalnu konstrukciju u boji srebra. Površina stola je izrađena od 15 cm medijapana a poleđina od 12 cm istog materijala. Stolove je najčešće potrebno montirati.

Beli radni stolovi su veoma popularni, materijal koji se koristi za izradu je beli ukrasni furnir. 

Radni stolovi za decu

Kada dete ima svoj prostor za učenje, psiholozi tvrde da to deluje veoma motivišuće na najmlađe članove porodice. Čim sedne za svoj radni sto, zna se da sleduju sati vrednog čitanja, učenja i rada. To doprinosi stvaranju dobrih radnih navika.

Stoga, posebno ako imate đaka prvaka, veoma je važno da mu u startu obezbedite radno mesto. Deca vole zanimljive stolove, veselih boja, ali i sa dovoljno prostora za sve knjige, sveske i geometrijski pribor.

Radni stolovi – iskustva

Ukoliko imate potrebu za dodatnim prostorom u svom domu za organizaciju raznih papira, plaćenih računa i slično, radni sto je pravo rešenje da obezbedite najbolje radne uslove u svojoj kućnoj kancelariji. 

U ponudi salona nameštaja koji se nalaze ispod našeg teksta su stolovi različitih modela, boja i veličina, kao i materijala. Postoje modeli jednostavnih stolova za računar pa sve do celokupnih rešenja stolova koji poseduju fioke, police i gornje delove. To je praktično za sve ljude kojima je potreban dodatni prostor za fascikle za lična dokumenta i papire u vezi sa domaćinstvom, razne olovke i papir za štampanje. 

Radni stolovi mogu imati beli visoki sjaj, sačinjeni od materijala kao što je hrast premazan uljem, možete birati stolove kojima sjaj daje bezbojni lak, te izrađene od metala ili stakla...

Studenti su „posebna kategorija“, da se tako izrazimo, odnosno osobe kojima je potreban veliki  prostor za knjige, nepovezane papire i fascikle. 

Kada govorimo o radnim stolovima, ne možemo a da ne pomenemo radne stolice, koje su posebno važne zbog pravilnog stava pri sedenju i uspravnog držanja kičme. Uvek je preporuka da odaberete stolice koje imaju podešavajući naslon i visinu.

Radni stolovi – cena:

Cene radnih stolova se kreću od 3490 din. za jednostavne kompjuterske stolove za decu, sve do 13999 dinara za ugaone radne stolove.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone nameštaja ispod teksta.

Idi na vrh strane