Dodaj firmu

Radojević proizvodnja nameštaja

Proizvodnja nameštaja po meri Radojević za sve stambene i poslovne objekte u Beogradu. Proizvodnja stolova, plakara, kuhinja, kreveta i drugog nameštaja od pločastih materijala
Pročitaj više

Nikole Grulovića 50a
Zvezdara, Beograd

Stolovi za dnevni boravak Jelena STR Tehnika

Jelena STR Tehnika salon nameštaja nalazi se u Mladenovcu. Veliki izbor nameštaja, ugaonih garnitura, stolova, fotelja, kreveta kao i kuhinja i ormana po meri
Pročitaj više

Kralja Petra I 296, lok 10a (stari Tržni centar, suteren)
Mladenovac, Beograd

Drvo Wood Holz Legna unikatni nameštaj

Drvo Wood Holz Legna proizvodi unikatni nameštaj od punog drveta, hrasta, oraha i bagrema. Lampe, ogledala, komode, kreveti, ormani, stolovi i stolice i još mnogo toga možete pogledati i poručiti u njihovom salonu u Beogradu
Pročitaj više

Marka Oreškovića 5
Zvezdara, Beograd

Mića - Bravarske usluge

Kompletne bravarske usluge Mića dostupne na teritoriji Novog Beograda, od izrade kompletnih konstrukcija do ograda, kapija i nameštaja.
Pročitaj više


Novi Beograd, Beograd

Stolovi za dnevni boravak Čale salon nameštaja

Salon nameštaja Čale nalazi se u Obrenovcu. Veliki izbor kvalitetnog nameštaja i kompletnog namešataja za dnevne, spavaće i radne sobe
Pročitaj više

Braće Joksića 246b, Zvečka
Obrenovac, Beograd

Tersus Project

Tersus Project je savremena inovativna kompanija za proizvodnju nameštaja i uređenje enterijera na teritoriji Beograda ali i cele zemlje.
Pročitaj više

Ismeta Mujezimovića
Novi Beograd, Beograd

Kucni O Drvo

Kucni O Drvo je stolarska radionica koja izrađuje nameštaj od masiva. U našoj ponudi ćete naći trpezarijske stolove, krevete, klub stočiće, TV komode, pultove, šankove, panj stočiće, ramove i ogledala. Nameštaj za Vas izrađujemo po meri, kao i po nacrtu. Odaberite unikatan nameštaj od masiva koji će se savršeno uklopiti u Vaš dom ili poslovni prostor.
Pročitaj više

Medakovićeva 4
Voždovac, Beograd

Rustik Radionica stolovi za dnevni boravak

Unikatna izrada stolova od punog masivnog drveta, jedinstvenog dizajna i oblika u Beogradu. Lična dostava na teritoriji Srbije.
Pročitaj više

Kornelija Stankovic 1
Vračar, Beograd

Arredo nameštaj

Salon nameštaja „Arredo“ na jednom mestu nudi nameštaj vrhunskog kvaliteta za opremanje Vašeg stana ili kuće, kao i uređenje Vašeg ugostiteljskog objekta u skladu sa poslednjim modnim trendovima.
Pročitaj više

Cara Dušana 73
Zemun, Beograd

Saloni namestaja Drvoprof plus

Proizvodnja nameštaja po meri prostora. Izlazak arhitekte, kompjuterska obrada crteža i montaža.
Pročitaj više

Gospodara Vučića 181
Vračar, Beograd

Mozaici Vučković

Mozaik u enterijeru i eksterijeru, dekoracija predmeta i prostora, radionice mozaika u Beogradu.
Pročitaj više


Palilula, Beograd

Stolovi za dnevni boravak su komad namestaja od koga uveliko zavisi funkcionalnost nase dnevne sobe. Kada kažemo sto za dnevni boravak, odmah pomislimo na klub sto koji je zatrpan raznim časopisima, grickalicama, tu je pepeljara i dnevne novine, a negde ispod svega toga nalazi se daljinski upravljač, vešto sakriven da niko ne može da ga nađe, a svima je potreban.

To je slika prosečnog domaćinstva i njihovog dnevnog boravka u večernjim časovima, kada su svi  na okupu. Naša priča će pratiti stolove za dnevni boravak, kako ih odabrati i uklopiti u celokupnu sliku enterijera.

Stolovi za dnevnu sobu

Slobodno se može reći da je dnevna soba najvažnija prostorija u celom domaćinstvu, jer porodica tu provodi najviše vremena. Dnevni boravak trebalo bi da predstavalja vas, odnosno vaš stil, ukus i afinitete. Na kraju, i goste primate upravo u ovom delu stana. Kada uređujete dnevnu sobu, morate voditi računa o funkcionalnosti prostora, kao i to da bi u njoj trebalo svi da se osećaju opušteno i prijatno.

Ljudi se opredeljuju za različite stilove: neko voli klasičan stil, neko moderan ili sofisticiran, a sto za dnevnu sobu će samo pratiti pravila koja određen stil nameće.

Kako odabrati sto za dnevnu sobu?

Stručnjaci za opremanje prostora savetuju da bez obzira na stil enterijera, u dnevnoj sobi uvek bude jedan sto na sredini i dva manja stola udaljena od glavnog. Kada govorimo o boji, sto mora pratiti ukupan ambijent, odnosno boju ostalih delova nameštaja, zidova i slično. Sa druge strane, sto možda može biti u sasvim različitoj boji od one koja dominira, čime ćete naglasiti upravo tu boju. 

Sto je potrebno postaviti tako da se nesmetano krećete kroz dnevni boravak, a mali sto je uvek pogodan za smeštanje sitnica, može biti praktičan a istovremeno služiti i kao ukras. Ipak, veličinu stola ćete odabrati u zavisnosti od veličine vašeg prostora, a pri tome se mora voditi računa i o visini ostalog nameštaja – dvoseda, troseda, fotelje, ugaone garniture... 

Kada je reč o materijalu izrade stola za dnevnu sobu, možete kombinovati materijale kao što je drvo, staklo, mermer... Vrlo su funkcionalni stolovi koji imaju sakrivenu donju policu. Uobičajeno je da se na njoj drže razni časopisi, sitnice itd. 

Stolovi za dnevni boravak – iskustva

Lep izgled i praktičnost, dva su uslova koja svakako mora da ispunjava vaš novi sto za dnevni boravak. Ukoliko se odlučite za sto zanimljivog dizajna, svakako ćete uneti lepu promenu u svoj prostor. 

Postoje stolovi koji imaju donju policu koja se može izvući, po potrebi, odnosno rotirati jer na sebi poseduje točkiće, pa vi tako dobijate dva stola umesto jednog, kada vam zatreba više mesta jer imate veće društvo na okupu.

Takođe, zanimljivi su set stolovi za dnevnu sobu. Ovde obično dobijamo kombinaciju tri stola, najvećeg, manjeg i najmanjeg koji su istog dizajna i baš zbog toga simpatični. Oni se mogu uklopiti u jedan, ali i predstavljati tri odvojene celine.

Pri izboru stola za dnevni boravak, vodite računa da će on davati važan šmek celoj prostoriji i na određen način, uticati na raspoloženje koje će vladati kada okupite vesele goste.

Stolovi za dnevni boravak – cena:

Da biste nabavili klub sto potrebno je izdvojiti od 1999 din. sve do 135.000 dinara za sto na razvlačenje, od drveta oraha, masivnog postolja i sa furniranom pločom stola.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone nameštaja ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane