Dodaj firmu

Proizvodnja i prodaja namestaja od pločastog materijala ID Concept

Proizvodnja nameštaja ID Concept nudi veliki izbor nameštaja koji vam omogućava da kreirate unikatan životni ili radni prostor. Nameštaj jedinstvenog stila izrađuje se od najkvalitetnijih materijala koji su dostupni u različitim bojama i dezenima.
Pročitaj više

Sajdžijska 4
Novi Beograd, Beograd

Sorak salon stilskog nameštaja

Proizvodnja stilskog nameštaja po meri i želji. Stolice, kreveti, komode, garniture, police od punog drveta u Beogradu.
Pročitaj više

Mihaila Suskalovica 14
Čukarica, Beograd

Mića - Bravarske usluge

Kompletne bravarske usluge Mića dostupne na teritoriji Novog Beograda, od izrade kompletnih konstrukcija do ograda, kapija i nameštaja.
Pročitaj više


Novi Beograd, Beograd

Police Čale salon nameštaja

Salon nameštaja Čale nalazi se u Obrenovcu. Veliki izbor kvalitetnog nameštaja i kompletnog namešataja za dnevne, spavaće i radne sobe
Pročitaj više

Braće Joksića 246b, Zvečka
Obrenovac, Beograd

Čvor Mfm Izrada nameštaja po meri

Izrada nameštaja po meri Čvor MFM nalazi se u Beogradu. Izrada unikatnog nameštaja po želji kupca i materijalu po izboru.
Pročitaj više


Beograd

Tersus Project

Tersus Project je savremena inovativna kompanija za proizvodnju nameštaja i uređenje enterijera na teritoriji Beograda ali i cele zemlje.
Pročitaj više

Ismeta Mujezimovića
Novi Beograd, Beograd

Kucni O Drvo

Kucni O Drvo je stolarska radionica koja izrađuje nameštaj od masiva. U našoj ponudi ćete naći trpezarijske stolove, krevete, klub stočiće, TV komode, pultove, šankove, panj stočiće, ramove i ogledala. Nameštaj za Vas izrađujemo po meri, kao i po nacrtu. Odaberite unikatan nameštaj od masiva koji će se savršeno uklopiti u Vaš dom ili poslovni prostor.
Pročitaj više

Medakovićeva 4
Voždovac, Beograd

Salon nameštaja Blagojev Naslednik

U Beogradu i Mladenovcu na dve lokacije mozete posetiti nase salone nameštaja , koji smo sami ručno izradili. Pored izlozenih eksponata, možete poručiti namestaj baš onakav kakav ste oduvek želeli, a naši stolari će se potruditi da zadovolje sve Vaše zahteve.
Pročitaj više

Bulevar Mihajla Pupina 10z, lokal 65, YUBC
Novi Beograd, Beograd

Namestaj Arkus kuhinje

Firma Arkus bavi se proizvodnjom nameštaja po meri i želji klijenata. Nalazi se na Voždovcu a izdvaja se po kvalitetnom unikatnom nameštaju, izradi kuhinja, nameštaja od pločastih materijala.
Pročitaj više

Braće Jerkovića 74a, Beograd
Voždovac, Beograd

Police Kupon

Kupon.rs se izdvojio iz gomile sajtova za grupnu kupovinu.. Jedan je od najboljih i najušpesnijih sajtova koji je za vrlo kratko vreme uspeo da pridobije na hiljade zadovoljnih korisnika.
Pročitaj više

Dimitrija Tucovića 65
Zvezdara, Beograd

Jedno je sigurno: bez police se nijedan lepo i funkcionalno opremljen dom ne može zamisliti. Police na sebi zaista sve i svašta mogu poneti: od knjiga, preko raznih ukrasa, skulptura, uramljenih fotografija... I svega onoga što želite da vam uvek bude pred očima.

Police za dnevnu sobu

Najčešće ćemo ih pronaći u dnevnim sobama, mada to nije isključivo pravilo. Slobodno možemo reći, da koliko god prostora da imamo, uvek nam fali još jedna polica! 

Ljudi obično vole kreativno urađene police, koje će ne samo vršiti svoju praktičnu funkciju, već će i na oko biti lepe, odnosno pleniti svojom estetikom, te se savršeno uklapati u ostatak ambijenta i enterijera vašeg prostora.

Police mogu biti najrazličitijih oblika, na takav način ofarbane i prelakirane da imaju visok sjaj. Jer, kao što smo naveli, ovi delovi nameštaja imaju funkciju da nam ulepšaju prostor, kako životni, tako i radni.

Police za kancelarije

U poslovnim prostorima, uvek se javlja potreba za policama. Postoji mnogo kancelarijskog pribora, koji često mora biti na dohvat ruke, pred očima, pa su police idealno rešenje za to. Na lep način dekorisane, ostavljaće prijatan utisak na vaše poslovne partnere i klijente, saradnike...

Kako odabrati police?

Police koje imaju prave linije, najviše se koriste u enterijerima, upravo zbog lake montaže i manipulacije, ali i brze i jednostavne izrade. Mogu biti izrađene od medijapana ili iverice čije su ivice kantovane, čime se dobija utisak da je polica napravljena iz jednog komada. 

Ukoliko se police izvode bez leđa, mora se povesti računa o njihovom postavljanju i fiksiranju za zid i pod. 

Od polica je moguće napraviti različite forme, sa bočnim stranicama ili bez njih, i police uvek mogu delovati maštovitije i drugačije. Inspiracija za lepe oblike uvek postoji, i u salonima nameštaja pronaći ćete lep izbor polica koje će sigurno zadovoljiti vaše visoke i zahtevne kriterujume opremanja životnog i radnog prostora.

Police u zaobljenoj formi

Ovo je vrsta polica koje su u poslednje vreme postale veoma popularne. Posebno ih voli mlađa populacija, i mogu se izvesti u različitim dimenzijama, po dužini i širini. Materijal koji se najčešće koristi za njihovu izradu je medijapan, upravo zbog zakrivljenih formi i preciznije izrade. Ono što je posebno zanimljivo, jeste da sa ovakvim policama možete načiniti neki svoj raspored na zidu, bez nekih posebnih pravila. 

Police – iskustva

Ideja za izradu polica ima zaista mnogo, a jedna od najoriginalnijih je polica koja je u obliku drveta, pa na njoj načinjena biblioteka. Već vam se dopada, zar ne? Ovako nešto sigurno nema svako, stoga bi trebalo da znate da je ta varijanta nešto skuplja zbog složenosti izrade. 

Takva polica je izrađena od medijapana, i to posebno obojenog, pri čemu će se grane drveta posebno uklapati i pričvršćavati na zid. Kada ovakva polica u obliku drveta bude gotova, knjige možete složiti u najrazličitijim položajima, čime dobijate najoriginalniji dekor u svojoj dnevnoj ili radnoj sobi.

Pustite mašti na volju, kombinujte sa modelima koji se nalaze u ponudi salona nameštaja, i na kraju, slika vašeg enterijera koju budete dobili, svakako će pleniti originalnošću i lepotom. 

Police – cena:

Cena zidnih polica je u rasponu od 1499 dinara sve do 5799 din;

TV police, od 6530 din. sve do 52699 dinara za TV policu od bagremovog masiva;

Staklene police, od 1401 din. do 2420 dinara za neke modele staklenih etažera:

Drvene police, od 2620 dinara, sve do 19390 dinara, za polični element sa pet polica, antikne obrade.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone nameštaja ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane