Salon nameštaja Blagojev Naslednik

  • 1
3.50 | 4 ocena

O nama - BLAGOJEV NASLEDNIK – SALONI NAMEŠTAJA

Firma u porodičnom vlasništvu, Blagojev Naslednik, započela je sa svojim radom pre više od pola veka, tačnije 1967. godine. Jedini zanatlija u porodici, osnivač manufakture „Blagoje“ započeo je rad sa drvetom i izradu nameštaja od istog, ne sluteći pri tom da će upravo on biti začetnik porodičnog biznisa koji i dan danas traje. Kupivši prve stolarske mašine i upoznavši se sa obradom drveta, pristupio je umetnosti izrade nameštaja koji je ubrzo našao svoje mesto u velikom broju domova tadašnjice.

Svoje ime firma Blagojev Naslednik, kao uspomenu na osnivača, dobija 1984. godine i kao takva nastavlja sa profesionalnim i kvalitetnim radom, nudeći svojim kupcima vrhunski nameštaj za opremanje njihovog stambenog prostora. Upotrebljavajući prilikom svog rada najsavremenije mašine za proizvodnju nameštaja, postali smo prepoznatljivi po kvalitetu, savršenom izgledu i dugotrajnosti istog, što je uslovilo činjenicom da se sve veći broj naših sugrađana opredeljuje za naše proizvode.

Otvaranje našeg prvog salona nameštaja po meri u Beogradu, kao i učešće na sajmu nameštaja, motivisali su nas da još odgovornije pristupamo svom poslu i težimo ka savršenstvu. Na ovaj način postali smo pristupačni širem auditorijumu naših kupaca, kako na teritoriji Beograda, tako i cele Srbije, što za nas predstavlja ogroman uspeh.

U ponudi salona nameštaja Blagojev Naslednik nalaze se:

Kuhinje po meri našeg salona nameštaja ističu se svojim vrhunskim dizajnom, mnoštvom oblika i boja, visokom funkcionalnošću i ergonomičnošću. Izrada kuhinja po meri kupaca, omogućava istima da sprovedu svoje zamisli u delo i imaju kuhinju koja se savršeno uklapa u prostor kojim raspolažu i predstavlja idealno mesto za pripremu njihovih omiljenih obroka.

Naše spavaće sobe i klizni plakari, planski su kreirani u uklopljeni u jedan harmoničan prostor, u kom svaki element ima svoje mesto, što Vam obezeđuje kvalitetan odmor i korišćenje prostora za odlaganje stvari. Takođe dečije sobe, su iznad svega prilagođene potrebama najmlađih za jednako kreativnim, interesantnim, sigurnim i inspirišućim prostorom za njihovu svakodnevnu igru, druženje i učenje.

Isto tako tu je i kupatilski nameštaj za kupatila iz Vaših snova. Prilikom izrade istog koristili su se vodootporni materijali, zahvaljujući kojima je obezbeđen dug vek trajanja elemenata a samim tim i njihova funkcionalnost. Veliki izbor najrazličitijih kombinacija, boja, dezena i oblika, omogućiće Vam da sa lakoćom odaberete u našem salonu nameštaja elemente koji će oplemeniti Vaš dom.

Salon nameštaja po meri – kuhinje, kupatila, spavaće, dnevne i dečije sobe.

Odabertite najbolje za Vaš novac.

Firma Blagojev Naslednik, Beograd.

Iskustva i preporuke posetilaca

01.06.2018 01:46
Jelena Jovanovic

Firma koja se nalazi u porodicnom nasledju BLAGOJEV NASLEDNIK vam nudi kvalitetnu izradu kuhinja po meri,spavace sobe ,klizni plakari,decije sobe,dnevne sobe,kupatila.Jednom kad se uverite u njihov kvalitet ,stalno cete ih koristiti.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Kuća Saloni namestaja
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Salon nameštaja Blagojev Naslednik
  • salon namestaja blagojev naslednik,
  • salon namestaja blagojev naslednik radno vreme,
  • salon namestaja blagojev naslednik kontakt telefon,
  • salon namestaja blagojev naslednik beograd,
  • namestaj beograd,
  • salon namestaja,
  • blagojev naslednik