Salon nameštaja Blagojev Naslednik

3.8 | 5 ocena
Ulica: Bulevar Mihajla Pupina 10z, lokal 65, YUBC
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Salon nameštaja Blagojev Naslednik
Telefon: 011/
Mobilni: 065/
www.blagojev-naslednik.rs

O nama

BLAGOJEV NASLEDNIK – SALONI NAMEŠTAJA

Firma u porodičnom vlasništvu, Blagojev Naslednik, započela je sa svojim radom pre više od pola veka, tačnije 1967. godine. Jedini zanatlija u porodici, osnivač manufakture „Blagoje“ započeo je rad sa drvetom i izradu nameštaja od istog, ne sluteći pri tom da će upravo on biti začetnik porodičnog biznisa koji i dan danas traje. Kupivši prve stolarske mašine i upoznavši se sa obradom drveta, pristupio je umetnosti izrade nameštaja koji je ubrzo našao svoje mesto u velikom broju domova tadašnjice.

Svoje ime firma Blagojev Naslednik, kao uspomenu na osnivača, dobija 1984. godine i kao takva nastavlja sa profesionalnim i kvalitetnim radom, nudeći svojim kupcima vrhunski nameštaj za opremanje njihovog stambenog prostora. Upotrebljavajući prilikom svog rada najsavremenije mašine za proizvodnju nameštaja, postali smo prepoznatljivi po kvalitetu, savršenom izgledu i dugotrajnosti istog, što je uslovilo činjenicom da se sve veći broj naših sugrađana opredeljuje za naše proizvode.

Otvaranje našeg prvog salona nameštaja po meri u Beogradu, kao i učešće na sajmu nameštaja, motivisali su nas da još odgovornije pristupamo svom poslu i težimo ka savršenstvu. Na ovaj način postali smo pristupačni širem auditorijumu naših kupaca, kako na teritoriji Beograda, tako i cele Srbije, što za nas predstavlja ogroman uspeh.

U ponudi salona nameštaja Blagojev Naslednik nalaze se:

Kuhinje po meri našeg salona nameštaja ističu se svojim vrhunskim dizajnom, mnoštvom oblika i boja, visokom funkcionalnošću i ergonomičnošću. Izrada kuhinja po meri kupaca, omogućava istima da sprovedu svoje zamisli u delo i imaju kuhinju koja se savršeno uklapa u prostor kojim raspolažu i predstavlja idealno mesto za pripremu njihovih omiljenih obroka.

Naše spavaće sobe i klizni plakari, planski su kreirani u uklopljeni u jedan harmoničan prostor, u kom svaki element ima svoje mesto, što Vam obezeđuje kvalitetan odmor i korišćenje prostora za odlaganje stvari. Takođe dečije sobe, su iznad svega prilagođene potrebama najmlađih za jednako kreativnim, interesantnim, sigurnim i inspirišućim prostorom za njihovu svakodnevnu igru, druženje i učenje.

Isto tako tu je i kupatilski nameštaj za kupatila iz Vaših snova. Prilikom izrade istog koristili su se vodootporni materijali, zahvaljujući kojima je obezbeđen dug vek trajanja elemenata a samim tim i njihova funkcionalnost. Veliki izbor najrazličitijih kombinacija, boja, dezena i oblika, omogućiće Vam da sa lakoćom odaberete u našem salonu nameštaja elemente koji će oplemeniti Vaš dom.

Salon nameštaja po meri – kuhinje, kupatila, spavaće, dnevne i dečije sobe.

Odabertite najbolje za Vaš novac.

Firma Blagojev Naslednik, Beograd.

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Jelena Jovanovic
  01.06.2018 01:46

  Firma koja se nalazi u porodicnom nasledju BLAGOJEV NASLEDNIK vam nudi kvalitetnu izradu kuhinja po meri,spavace sobe ,klizni plakari,decije sobe,dnevne sobe,kupatila.Jednom kad se uverite u njihov kvalitet ,stalno cete ih koristiti.

  Firme u blizini

  Salon nameštaja Djeram, Bulevar kralja Aleksandra 147 i 321, Zvezdara, Beograd
  Proizvodnja ukrasnih traka i eksera Zims, Bezanijskih ilegalaca 37, Beograd, Novi Beograd, Beograd
  Saloni namestaja Drvoprof plus, Gospodara Vučića 181, Vračar, Beograd
  Impac stolice, Gospodara Vučića 145, Vračar, Beograd
  Salon nameštaja Urban line, Kajmakčalanska 59, Zvezdara, Beograd
  Arredo nameštaj, Cara Dušana 73, Zemun, Beograd
  Mycrib, Vojislava Ilića 45, Zvezdara, Beograd
  Moderan stilski i retro nameštaj Enterijer Tim, Marka Oreškovića 4, Zvezdara, Beograd
  Idi na vrh strane