Dodaj firmu

ID concept kuhinje po meri

Ukoliko želite savršeno organizovanu kuhinju omiljenog stila, firma ID Concept ima inovativna rešenje za vas. Naše kuhinje su dizajnirane i izrađuju se po meri od najkvalitetnijih materijala i od strane tima majstora sa dugogodišnjim iskustvom.
Pročitaj više

Sajdžijska 4
Novi Beograd, Beograd

Sorak salon stilskog nameštaja

Proizvodnja stilskog nameštaja po meri i želji. Stolice, kreveti, komode, garniture, police od punog drveta u Beogradu.
Pročitaj više

Mihaila Suskalovica 14
Čukarica, Beograd

A tim Miloš proizvodnja nameštaja i modernih kuhinja po meri

A TIM Miloš bavi se unikatnom proizvodnjom nameštaja od iverice i medijapana na teritoriji Beograda i okoline. Kuhinje, plakari, kreveti, dečiji kreveti, ormani, sve po dimenzijama i želji kupca
Pročitaj više


Zvezdara, Beograd

Masef Enterijeri proizvodnja nameštaja i modernih kuhinja

Proizvodnja nameštaja, usluga arhitektice za dizajn i opremanje enterijera. Montaža i uzimanje tačnih mera na adresi u Beogradu
Pročitaj više

Njegoševa 7
Mladenovac, Beograd

MIN enterijeri Moderne kuhinje

Projektovanje enterijera i izrada nameštaja po meri, kao i usluga sečenja i kantovanja na teritoriji Beograda i okoline.
Pročitaj više

Grge Andrijanovica 35
Palilula, Beograd

Radojević proizvodnja nameštaja

Proizvodnja nameštaja po meri Radojević za sve stambene i poslovne objekte u Beogradu. Proizvodnja stolova, plakara, kuhinja, kreveta i drugog nameštaja od pločastih materijala
Pročitaj više

Nikole Grulovića 50a
Zvezdara, Beograd

Dan Kuhinje

Uživajte u prijatnom ambijentu kuhinje kreirane po Vašoj ideji, izaberite Dan Kuhinje vrhunskog kvaliteta i modernog dizajna. Proizvodnja kuhinja vrši se u Austriji po najvišim standardima, a isporuka i montaža kuhinja u Srbiji su besplatne
Pročitaj više

Batajnički drum 6f
Zemun, Beograd

TIŠLER PROIZVODNJA NAMEŠTAJA

Tišler proizvodnja kvalitetnog nameštaja od drveta, sa sedištem u Kotežu, može dizajnirati i proizvesti bilo koji komad nameštaja za dnevni, boravak, spavaću sobu, kuhinju, kupatilo, kancelariju.
Pročitaj više

Boljetinska 251d
Palilula, Beograd

Moderne kuhinje Čale salon nameštaja

Salon nameštaja Čale nalazi se u Obrenovcu. Veliki izbor kvalitetnog nameštaja i kompletnog namešataja za dnevne, spavaće i radne sobe
Pročitaj više

Braće Joksića 246b, Zvečka
Obrenovac, Beograd

Wood fantasy Izrada nameštaja

Izrada kvalitetnog nameštaja po meri i želji u Beogradu Wood Fantasy kreira kuhinje, plakare, stolove , krevete i drugi unikatni nameštaj od pločastih materijala.
Pročitaj više

Amadova 48b, Altina
Zemun, Beograd

Čvor Mfm Izrada nameštaja po meri

Izrada nameštaja po meri Čvor MFM nalazi se u Beogradu. Izrada unikatnog nameštaja po želji kupca i materijalu po izboru.
Pročitaj više


Beograd

Tersus Project

Tersus Project je savremena inovativna kompanija za proizvodnju nameštaja i uređenje enterijera na teritoriji Beograda ali i cele zemlje.
Pročitaj više

Ismeta Mujezimovića
Novi Beograd, Beograd

Ralkom kuhinje i nameštaj po meri

Nameštaj proizvodimo na najnovijoj generaciji mašina i uz pomoć robotskog farbanja medijapana, što nam omogućava da dobijemo proizvod visokog kvaliteta
Pročitaj više

Jagnjilo 503v
Mladenovac, Beograd

Moderne kuhinje CNC Centar Plus

Ukoliko Vam je potrebno CNC rezanje raznih vrsta drveta ili plastike, CNC Centar Plus je prava adresa za Vas. Upotrebom savremene CNC mašine velikih mogućnosti i oblika vršimo izradu raznih nameštaja, ukrasnih motiva i duboreza, frontova za kuhinje i sl
Pročitaj više

Bulevar Despota Stefana 115
Palilula, Beograd

Moderne kuhinje Des Design

Des Design bavi se proizvodnjom unikatnog nameštaja od metala, drveta, kovanog gvožđa i stakla na teritoriji Beograda i okoline.
Pročitaj više


Palilula, Beograd

Nameštaj po meri M&D

Uz nameštaj po meri M&D opremanje Vašeg stana, kuće ili kancelarije nikada nije bilo jednostavnije i lakše. Pored dizajna i izrade nameštaja od strane iskusnog tima majstora, naša usluga obuhvata dostavu i profesionalnu montažu nameštaja.
Pročitaj više

Isidora Stojanovića 58
Zemun, Beograd

Moderne kuhinje Hvosno

Osnovna delatnost firme Hvosno je proizvodnja nameštaja od pločastih materijala, po meri Vašeg stambenog ili poslovnog prostora. Pored toga, vršimo i uslužno sečenje univera po meri, a za savršen izgled Vašeg nameštaja nudimo i sve vrste ABS kantovanja
Pročitaj više

Stevana Sindjelića 18đ, Kaluđerica
Zvezdara, Beograd

Moderne kuhinje Tara stolarska radionica

Stolarska radionica Tara poseduje više od dve decenije iskustva u izradi svih vrsta nameštaja od pločastih materijala po meri i želji kupca. Bilo da želite novu kuhinju, orman ili krevet nudimo besplatnu procenu posla i izradu projekta. Takođe, vršimo sve sitne kućne popravke.
Pročitaj više

Dr. Ivana Ribara 115b, lokal 5
Novi Beograd, Beograd

Proizvodnja nameštaja Blagojev Naslednik

Firma Bagojev Naslednih počela je sa radom jos davne 1967. godine i od tada nam je osnovna delatnost proizvodnja namestaja za stambeni i poslovni prostor. Trudimo se da prepoznamo Vaš ukus i izradimo namestaj baš onakav kakav bi Vi žeželi.
Pročitaj više

Bulevar Mihajla Pupina 10z, lokal 65, YUBC
Novi Beograd, Beograd

Kuhinje Blagojev Naslednik

Skoro pola veka naša firma se bavi izradom namestaja. Izrada kuhinja po meri pretstavlja nas osnovni prodajni i proizvodni asortiman, ali naravno pored kuhinja izradjujemo i ostali namestaj po meri.
Pročitaj više

Bulevar Mihajla Pupina 10z, lokal 65, YUBC
Novi Beograd, Beograd

Sta su to moderne kuhinje? Svi mi volimo da idemo u korak sa vremenom, pa tako želimo i dom opremljen u tom stilu. Kuhinja je jedna od prostorija u domu za koju se može reći da ima dušu. Razlog za tu tvrdnju je vrlo jednostavan: porodicu ćemo najčešće na okupu videti upravo u kuhinji, tu je atmosfera uvek vesela i pozitivna, uz puno smeha i ljubavi.

Baš zato što je kuhinja toliko važna u našem svakodnevnom životu, želimo da je opremimo na moderan i savremen način.

Kako opremiti modernu kuhinju?

Poznato je koliko boje utiču na ukupan utisak ambijenta i atmosferu a samim tim i na raspoloženje ukućana. Boje koje su trenutni hit u modernim kuhinjama kreću se od jarkih pa sve do neutralnih tonova. 

Nijanse koje su najčešće zastupljene pri opremanju modernih kuhinja su crvena, narandžasta, tirkizna, smaragdno zelena, krem, bela, crna i srebrna. 

Najčešće se kombinuju dve do četiri od ovih boja, bilo kada se radi o boji zidova, podu ili frontovima kuhinjskih elemenata. Da bi se osetila živost u vašoj kuhinji, jedna od boja mora biti naglašenija, intenzivnija.

Kuhinjski ormarići u modernoj kuhinji

Predlog je da kada birate korpus, odnosno, konstrukciju ormarića, da izaberete čiste linije. Idealan izbor bi bilo svetlo drvo kao što je javor ili hrast. Kod modernih kuhinja, zamućena ili prozirna stakla koja se otvaraju prema gore su veoma atraktivna za viseće elemente. 

Preporučljivo je da ručice na ormarićima i fiokama budu od nerđajućeg čelika ili nikla. Interesantno je da kuhinje koje su u jednom komadu od poda do plafona dodaju čiste, odnosno nelomljene linije prostoru u kome se nalaze.

Radne ploče u modernim kuhinjama

Uvek je važno da naša kuhinja deluje čisto, ali i da bude laka i jednostavna za održavanje. Savet, iz tog razloga, jeste da birate prirodni kamen za radne ploče, kao što su granit i mermer, i to su najbolji materijali. Otporni su na visoke temperature, a mogu se pronaći u različitim bojama, što znači da se svi ukusi i kriterijumi mogu zadovoljiti. U svaku modernu kuhinju lepo i lako će se uklopiti.

Kuhinjski uređaji u modernim kuhinjama

Trend koji je trenutno najpopularniji kada su u pitanju kuhinjski uređaji u moderno opremljenim kuhinjama su uređaji od nerđajućeg čelika. Na primer, frižider sa francuskim vratima i zamrzivačem ispod njega. Ukoliko želite električnu pećnicu, može se ugraditi u visini iznad vašeg struka jer ćete na taj način lakše proveravati i vaditi namirnice iz nje.

Dobar savet jeste i ugraditi veliki kuhinjski aspirator, koji će vašoj kuhinji dati profesionalan izgled.

Enterijer bi trebalo da odiše ukusom i stilom, a ukoliko pratite aktuelne trendove u uređenju i opremanju kuhinja, sasvim sigurno nećete pogrešiti.

Moderne kuhinje – cena:

Cena kuhinja po metru dužnom, od univera kreće se od 243 do 270 evra, dok je cena za medijapan od 342 do 380 evra po dužnom metru. Cena se odnosi na gornje i donje elemente zajedno. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane