Dodaj firmu

Proizvodnja i prodaja namestaja od pločastog materijala ID Concept

Proizvodnja nameštaja ID Concept nudi veliki izbor nameštaja koji vam omogućava da kreirate unikatan životni ili radni prostor. Nameštaj jedinstvenog stila izrađuje se od najkvalitetnijih materijala koji su dostupni u različitim bojama i dezenima.
Pročitaj više

Sajdžijska 4
Novi Beograd, Beograd

Sorak salon stilskog nameštaja

Proizvodnja stilskog nameštaja po meri i želji. Stolice, kreveti, komode, garniture, police od punog drveta u Beogradu.
Pročitaj više

Mihaila Suskalovica 14
Čukarica, Beograd

Spavaće sobe Jelena STR Tehnika

Jelena STR Tehnika salon nameštaja nalazi se u Mladenovcu. Veliki izbor nameštaja, ugaonih garnitura, stolova, fotelja, kreveta kao i kuhinja i ormana po meri
Pročitaj više

Kralja Petra I 296, lok 10a (stari Tržni centar, suteren)
Mladenovac, Beograd

Spavaće sobe Čale salon nameštaja

Salon nameštaja Čale nalazi se u Obrenovcu. Veliki izbor kvalitetnog nameštaja i kompletnog namešataja za dnevne, spavaće i radne sobe
Pročitaj više

Braće Joksića 246b, Zvečka
Obrenovac, Beograd

Čvor Mfm Izrada nameštaja po meri

Izrada nameštaja po meri Čvor MFM nalazi se u Beogradu. Izrada unikatnog nameštaja po želji kupca i materijalu po izboru.
Pročitaj više


Beograd

Tersus Project

Tersus Project je savremena inovativna kompanija za proizvodnju nameštaja i uređenje enterijera na teritoriji Beograda ali i cele zemlje.
Pročitaj više

Ismeta Mujezimovića
Novi Beograd, Beograd

Dva M salon nameštaja

Dva M salon nameštaja nudi veliki izbor kvalitetnog nameštaja za Vaš dom ili poslovni prostor. Za sve naše klijente obezbedili smo brzu isporuku, besplatnu montažu, kao i sve mogućnosti plaćanja. Na Vama je samo da izaberete idealan komad nameštaja koji će se savršeno uklopiti u Vaš prostor
Pročitaj više

Kralja Petra I 334
Mladenovac, Beograd

Spavaće sobe su omiljeni deo svakog doma. Ovo je mesto u svakom domu, na kome se zaboravljaju sve brige i problemi, i čovek se prepušta spokojnom carstvu snova. Poznato je da uređenje enterijera i te kako utiče na opšte raspoloženje, atmosferu koja vlada u spavaćoj sobi. Počevši od komada nameštaja, preko osvetljenja, sve mora biti uklopljeno u savršeno harmoničnu celinu, koja će pružati toliko neophodan spokoj na kraju dana.

Spavaće sobe od punog drveta

Na neki način, spavaća soba je naša oaza, u koju se sklanjamo od ostatka sveta. Izbor boja, dekora, rasvete i mirisa, potrebno je da bude takav da miluje naš um i stvara nam osećaj potpune relaksacije. 

Drvo je živ materijal, odnosno drvo stvara osećaj topline u prostoru u kome se nalazi. Ima li šta lepše od tople spavaće sobe? 

Kada govorimo o nameštaju izrađenom od punog drveta, svakako pričamo o najkvalitetnijem izboru materijala. Sa njim ne postoji greška, te se ulaganje sa početka, kroz godine i te kako isplati. 

Spavaće sobe od punog drveta često se izrađuju od bukovog drveta, u kombinaciji sa furniranim materijalima. Da bi to sve bilo baš po vašem ukusu, u ponudi možete pronaći širok spektar završnih nijansi, koje daju konačan pečat i šmek komadima nameštaja u vašoj spavaćoj sobi. 

Dakle, završne nijanse i boje, vi birate, prema vašim željama. Uz spavaće sobe od kvalitetnog punog drveta, estetika, kvalitet i dugovečnost proizvoda je zagarantovana.

Spavaće sobe od medijapana

Medijapan je veoma lep i kvalitetan materijal, koji često biva prvi izbor kada je izrada nameštaja po meri u pitanju. Ljudi ga vole, jer je estetski veoma privlačan, a i zahvalan je za završnu obradu, odnosno za bojenje. Farbanjem medijapana, dobija se veliki spektar nijansi koje ne možete ni zamisliti, dakle sve vaše želje mogu biti ispunjene.

Ovako ofarban nameštaj spavaće sobe, lepo će se uklopiti u celokupan enterijer vašeg doma. Medijapan je materijal koji se dobija presovanjem fino mlevenih drvenih vlakana. On služi kao industrijska zamena za masiv. U prodaji se nalazi kao oplemenjeni medijapan.

Spavaće sobe, podrazumevaće velike garderobere izrađene od medijapana, na primer funkcionalan petokrilni orman sa tri fioke i ogledalom, zatim dvokrilne komode sa tri fioke i noćni ormarić sa dve fioke. Sve ovo učiniće da imate savršeno praktičnu, upotrebnu spavaću sobu, pa prostor koji je u suštini namenjen odmoru, postaje i mnogo više od toga.

Spavaće sobe – iskustva

Kupci često vole da prate moderne trendove, i da idu u korak sa vremenom. Jednostavan stil  uređenja, koji je prošaran efektnim modelima nameštaja i detaljima, stvoriće spavaću sobu iz vaše mašte. 

Neka vaš stil u potpunosti dođe do izražaja, u spavaćoj sobi ostavite svoj lični pečat. Savremeno doba nam nalaže da enterijer bude praktično i funkcionalno organizovan, kao i estetski prilagođen modernim kriterijumima.

Uz pomoć saveta stručnjaka, ali i prateći vaše lične želje i potrebe koje se tiču opremanja prostora, dobićete kutak u kome ćete se osećati relaksirano i spokojno, prkoseći stresnom i užurbanom načinu savremenog života.

Spavaće sobe – cena:

Za francuski ležaj, potrebno je izdvojiti od 15999 dinara sve do 59999 dinara;

Za garderobere, prosečne cene su od 12499 din. do 50959 dinara;

Za noćne stočiće, cena se kreće od 1350 din. sve do 65741 dinara za ekskluzivne modele.

*Cene su prikazene orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone nameštaja ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane