Dodaj firmu

Proizvodnja i prodaja namestaja od pločastog materijala ID Concept

Proizvodnja nameštaja ID Concept nudi veliki izbor nameštaja koji vam omogućava da kreirate unikatan životni ili radni prostor. Nameštaj jedinstvenog stila izrađuje se od najkvalitetnijih materijala koji su dostupni u različitim bojama i dezenima.
Pročitaj više

Sajdžijska 4
Novi Beograd, Beograd

Predsoblja Čale salon nameštaja

Salon nameštaja Čale nalazi se u Obrenovcu. Veliki izbor kvalitetnog nameštaja i kompletnog namešataja za dnevne, spavaće i radne sobe
Pročitaj više

Braće Joksića 246b, Zvečka
Obrenovac, Beograd

Tersus Project

Tersus Project je savremena inovativna kompanija za proizvodnju nameštaja i uređenje enterijera na teritoriji Beograda ali i cele zemlje.
Pročitaj više

Ismeta Mujezimovića
Novi Beograd, Beograd

Salon nameštaja Blagojev Naslednik

U Beogradu i Mladenovcu na dve lokacije mozete posetiti nase salone nameštaja , koji smo sami ručno izradili. Pored izlozenih eksponata, možete poručiti namestaj baš onakav kakav ste oduvek želeli, a naši stolari će se potruditi da zadovolje sve Vaše zahteve.
Pročitaj više

Bulevar Mihajla Pupina 10z, lokal 65, YUBC
Novi Beograd, Beograd

Nameštaj Steffes

Firma Steffes se od 1997. godine bavi proizvodnjom i prodajomproizvoda od drveta visokog kvaliteta. U našoj ponudi možete naćinameštaj (trpezarije, stolove, stolice, plakare, kuhinje, krevete,komadni nameštaj, nameštaj po meri), stolariju, podne i zidne obloge,mebl štofove
Pročitaj više

Smederevski put 5, Ugrinovački put 35v, Zrenjaninski put br.128b
Zvezdara, Beograd

Namestaj Arkus kuhinje

Firma Arkus bavi se proizvodnjom nameštaja po meri i želji klijenata. Nalazi se na Voždovcu a izdvaja se po kvalitetnom unikatnom nameštaju, izradi kuhinja, nameštaja od pločastih materijala.
Pročitaj više

Braće Jerkovića 74a, Beograd
Voždovac, Beograd

Mozaici Vučković

Mozaik u enterijeru i eksterijeru, dekoracija predmeta i prostora, radionice mozaika u Beogradu.
Pročitaj više


Palilula, Beograd

Vučković Mozaici

Uređenje dvorišta detaljima u mozaiku. Stepenište, klupe, lampe u mozaiku u Beogradu.
Pročitaj više


Palilula, Beograd

Predsoblja Kupon

Kupon.rs se izdvojio iz gomile sajtova za grupnu kupovinu.. Jedan je od najboljih i najušpesnijih sajtova koji je za vrlo kratko vreme uspeo da pridobije na hiljade zadovoljnih korisnika.
Pročitaj više

Dimitrija Tucovića 65
Zvezdara, Beograd

Predsoblja su prvo sto vidjamo prilikom ulaska u neciji dom. Ulaz u dom, stan ili kuću, ili poslovni prostor, veoma je važan, jer se na osnovu njega stiče prvi utisak, naročito ako kod nekoga odlazimo prvi put u goste ili u poslovnu posetu. A ne kaže se uzalud, iako je to pleonazam, da „prvi utisak možemo ostaviti samo jednom“. Upravo iz tog razloga je bitno da on bude pozitivan.

Kako je predsoblje zaduženo za tu prvu impresiju, veoma je važno kako ćemo ga opremiti, da bude ukusno i sa stilom, i da predstavlja naš lični pečat.

Kako opremiti predsoblje?

Dakle, šta sve treba da se nalazi u jednom predsoblju da bi ono bilo estetski dopadljivo ali pre svega funkcionalno?

Pođimo od toga, da je našim gostima bitno da pri ulasku, odlože svoje kapute, mantile, jakne... Jedan lep i moderan čiviluk idealno će poslužiti toj svrsi. Danas su u ponudi razni modeli čiviluka, drvenih i metalnih, u najrazličitijim oblicima. 

On može biti montiran na zid, ili stajati na podu.

Dalje, pretpostavimo da je kišni dan, pa uz odlaganje jesenjeg mantila, biće potrebno negde staviti i mokar kišobran. Stalci za kišobrane, ne samo što će poslužiti ovoj praktičnoj svrsi, već će oplemeniti vaš prostor jer ih ima u različitim maštovitim oblicima.

Za ukućane, biće neophodan cipelarnik. Veoma je ružno, da upotrebimo tu reč, videti cipele, patike i čizme, svih ukućana, razbacane neuredno po polovini predsoblja. Ne samo što ćete se saplitati o njih, već nećete moći da nađete odgovarajuće parove kada u žurbi morate da se obujete pre polaska na posao ili u školu. 

Cipelarnik unosi red u vaše predsoblje, lišavajući vas haosa od obuće, a pri tome u njemu su svi delovi obuće uredno i pedantno složeni, pa ćete za sekundu pronaći šta vam je potrebno.

Spomenimo, pored cipelarnika i policu za cipele, koja ima sličnu upotrebu, a razlika je u izgledu. Dosta ljudi voli da svom predsoblju pridoda i mehanički obuvač za cipele.

Najglavniji i neizostavni deo predsoblja, koji čak predstavlja i sinonim za tu reč, jeste plakar ili garderober. Njih možete pronaći u različitim dimenzijama, iz jednog komada, dvokrilne ili trokrilne, a posebno je lepo ako na vratima poseduju ogledala. Na taj način se, odmah po oblačenju za posao, školu ili izlazak, odmah možete pogledati kako izgledate. 

Postoje takvi garderoberi koji imaju u donjem delu malu komodu, dok gornji deo predstavlja čiviluk. Ovo je veoma praktičan način da rešite opremanje protora po sistemu 2 u 1, jer u komodi možete odlagati obuću, na primer.

I na kraju da spomenemo komode kao zasebne delove nameštaja  za predsoblje, koje mogu služiti i umesto cipelarnika. Kvalitetne komode možete pronaći u boji bukve ili trešnje, dimenzija mogu biti na primer, 500 mm širine, 950 mm visine i 370 mm dubine. Sasvim dovoljno, uz praktičnu fioku, da rasporedite, pored obuće i razne druge sitnice, kojih u svakom domu uvek ima.

Kao što vidimo iz teksta, postoji mnogo načina da se predsoblje kvalitetno i maštovito opremi, a sve zavisi od toga da li želite moderno, retro ili stilski opremljeno predsoblje. Vaše je samo da zamislite, pogledate web prezentacije firmi koje su oglašene ispod našeg teksta, ili obiđete njihove salone nameštaja, pa će sve vaše želje o idealno opremljenom ulazu u dom ili poslovni prostor, postati realnost.

Predsoblja – cena:

Cene za elemente nameštaja za predsoblje se kreću od 399 din. do 1700 dinara za čiviluke; police za obuću od 900 do 1250 dinara; cene su u rasponu sve do 189.900 dinara za četvorodelni set, gde je korpus i front po izboru, a sastoji se od panela sa staklenom policom za šešir, cipelarnika sa dve preklopne fioke i dvokrilnog ormara i ogledala.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone nameštaja ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane