Dodaj firmu

Proizvodnja i prodaja namestaja od pločastog materijala ID Concept

Proizvodnja nameštaja ID Concept nudi veliki izbor nameštaja koji vam omogućava da kreirate unikatan životni ili radni prostor. Nameštaj jedinstvenog stila izrađuje se od najkvalitetnijih materijala koji su dostupni u različitim bojama i dezenima.
Pročitaj više

Sajdžijska 4
Novi Beograd, Beograd

Plakari za predsoblje Jelena STR Tehnika

Jelena STR Tehnika salon nameštaja nalazi se u Mladenovcu. Veliki izbor nameštaja, ugaonih garnitura, stolova, fotelja, kreveta kao i kuhinja i ormana po meri
Pročitaj više

Kralja Petra I 296, lok 10a (stari Tržni centar, suteren)
Mladenovac, Beograd

Plakari za predsoblje Čale salon nameštaja

Salon nameštaja Čale nalazi se u Obrenovcu. Veliki izbor kvalitetnog nameštaja i kompletnog namešataja za dnevne, spavaće i radne sobe
Pročitaj više

Braće Joksića 246b, Zvečka
Obrenovac, Beograd

Salon nameštaja Blagojev Naslednik

U Beogradu i Mladenovcu na dve lokacije mozete posetiti nase salone nameštaja , koji smo sami ručno izradili. Pored izlozenih eksponata, možete poručiti namestaj baš onakav kakav ste oduvek želeli, a naši stolari će se potruditi da zadovolje sve Vaše zahteve.
Pročitaj više

Bulevar Mihajla Pupina 10z, lokal 65, YUBC
Novi Beograd, Beograd

Nameštaj Steffes

Firma Steffes se od 1997. godine bavi proizvodnjom i prodajomproizvoda od drveta visokog kvaliteta. U našoj ponudi možete naćinameštaj (trpezarije, stolove, stolice, plakare, kuhinje, krevete,komadni nameštaj, nameštaj po meri), stolariju, podne i zidne obloge,mebl štofove
Pročitaj više

Smederevski put 5, Ugrinovački put 35v, Zrenjaninski put br.128b
Zvezdara, Beograd

Saloni namestaja Drvoprof plus

Proizvodnja nameštaja po meri prostora. Izlazak arhitekte, kompjuterska obrada crteža i montaža.
Pročitaj više

Gospodara Vučića 181
Vračar, Beograd

Endem stolarska radionica

Stolar po vašoj meri, za sav vaš nameštaj po meri - Endem Borča!
Pročitaj više


Borča, Beograd

Plakari za predsoblje su cest prizor u mnogim domovima. Stalak za kišobrane, cipelarnik, čiviluk i naravno – plakar. Ovo je najveći komad nameštaja koji se nalazi na ulazu u naš dom, i najvažniji je, jer ostavlja najjači utisak na naše goste a i na nas same koji svakodnevno prolazimo ovim delom doma.

Plakari su zgodni i neophodni, jer pružaju kvalitetno organizovanje garderobe i obuće, pa tako u svakom trenutku znate gde vam se šta nalazi i neće vas uhvatiti panika u “pet do dvanaest”, kada ne možete pronaći omiljenu kravatu ili cipele, na primer.

Kako odabrati plakar za predosblje?

Često se dešava da se plakar kupuje kao pojedinačni element nameštaja, pa je potrebno voditi računa da se on uklapa sa ostalim delovima koji u predsoblju već postoje, ali i sa bojom zidova ovog dela doma.

To sve govori o vašem ukusu i stilu, i ostavlja utisak na sve vaše goste i više nego što možete da zamislite.

Materijal od koga možete kupiti plakar za predsoblje može biti medijapan, upravo iz gorepomenutog razloga, a to su – boje. Medijapan se lako farba, u mnogo različitih nijansi, pa ćete svakako dobiti onu koja će biti najzgodnija za vaše predsoblje. Saloni nameštaja već poseduju gotove modele u raznim koloritima.

Ekonomski povoljnija varijanta od medijapana je oplemenjena iverica ili univer. Ona isto dolazi u raznim bojama, kantovana je kant trakama, radi što lepšeg vizuelnog utiska. Prati je dobar glas da je dugovečna, te otporna na razne uticaje.

Puno drvo je uvek u modi, tako da plakar za predsoblje izrađen od njega, predstavlja i najskuplju i najbolju varijantu. Pošto se ovaj deo nameštaja ne kupuje svakoga dana, nije loše da imate skupocen deo enterijera koji će kroz dugi niz godina krasiti vaš prostor.

Plakari za predsoblje – kako naručiti?

Pošto čitate naš tekst o plakarima, verovatno imate na umu da nabavite jedan, koji će oplemeniti vaš životni prostor. Da bi odabir bio lakši, vi udobno zavaljeni, iz fotelje možete obaviti naručivanje.

Naime, firme koje su oglašene ispod našeg teksta, poseduju lepo osmišljene web prezentacije, sa kataloškom ponudom, tako da se možete informisati o svemu što vas zanima o vašem novom plakaru za predsoblje: od kog materijala je napravljen, koliko ima vrata, da li su klizna, da li poseduje ogledala; možete pogledati slike iz više uglova i pod uvećanjem, uporediti cene i kada se napokon odlučite šta  zaista želite, naručite u samo par klikova. Odabrani plakar će ukrašavati vaše predsoblje za svega par dana.

Plakari za predsoblje – iskustva

Klizna vrata su uvek dobra varijanta, jer štede na prostoru, a predsoblja su retko baš velike kvadrature. Sem toga, vrata koja se otvaraju levo-desno, svakako doprinose još lepšem vizuelnom utisku. 

Ona poseduju mehanizam koji usporava zatvaranje vrata, pa će ona nežno i bešumno prileći na svoje ležište.

Ogledala su uvek poželjna, jer u predsoblju smo tek toliko vremena koliko je potrebno da se pogledamo i izjurimo u još jedan užurbani radni ili školski dan.

Dobrim izborom plakara za predsoblje, zapravo oplemenjujete ceo svoj dom, upravo iz razloga što gosti koji vam prvi put dolaze u kuću, utisak stiču kroz prvu prostoriju kroz koju prolaze; kada ta prostorija nosi vaš lični pečat, pozitivne impresije su zagarantovane.

Plakari za predsoblje – cena:

Možete ih pronaći po cenama od  22064 din. sve do 68649 dinara za eskluzivne modele šestokrilnih plakara, sa krilima od medijapana, sa visokim sjajem.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone nameštaja ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane